Přejít na obsah

Patek Philippe Aquanaut 5167/1A

Doporučené příspěvky

Odesláno

KAŽDEJ TADY TOUŽÍ PO ČEMKOLIV OD PATEKU.

A KAŽDEJ, KDO BY DŘEPNUL NA KŘESLO V KRÁMU, DAL SI TO ŽELEZO NA RUKU, A MĚL ZROVNA V KAPSE BEZPRIZORNÍCH 450 KILO, TAK JE V NÁVALU ADRENALINU VEME. HOWG.

• Odpovědi 199
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 10. 9. 2013 v 18:17, montemar napsal:

KAŽDEJ TADY TOUŽÍ PO ČEMKOLIV OD PATEKU.

A KAŽDEJ, KDO BY DŘEPNUL NA KŘESLO V KRÁMU, DAL SI TO ŽELEZO NA RUKU, A MĚL ZROVNA V KAPSE BEZPRIZORNÍCH 450 KILO, TAK JE V NÁVALU ADRENALINU VEME. HOWG.

Jen drobná korekce. Carollinum na gume 480K. Alespon tolik cena na telefon. Kam se da jit dolu netusim, nejsou a nevi kdy budou.
Odesláno

Přidávám se ke gratulaci, ten příběh jsem si se zaujetím a s chutí přečetl. Nejvíce mě zaujala věta: "Dokud na hodinkách nebude ten správný nápis, nebude to nikdy ono". Na tohle jsem před nedávnem přišel taky a plně se s tím ztotožňuji. Marně pořád řeším, který nápis je ten správný pro mě (jasně, většina lidí tady kopeme úplně jinou ligu, ale jde o princip a ten je stejný)... Takže ještě jednou gratulace ke splněnému snu. Samotné hodinky už koment nepotřebují. :smile_anim: :notworthy: 

Odesláno

Jak jsem se prevedcil? No jak jsem psal uz na zacatku. Mam na hodinky nejake pozadavky a predstavu o tom, ktera znacka je pro mne cislo 1. Uz me ta postupna cesta zacinala unavovat.

Z teto uvahy Ti vyjdou pouze 2 mozne modely hodinek. PP Aquanaut a PP Nautilus. Nautilus se mi nelibi, takze tolik k volbe.

Kdybych tak ucinil hned na zacatku, usetril bych spoustu penez i casu.

Odesláno

Obrovská gratulace, sice jsem je ještě neměl nikdy na ruce (bohužel), ale na fotkách je prostě žeru a předpokládám, že v reálu to bude ještě úplně někde jinde. Tak ať slouží a hlavně, ať už má dušička klid ;-)

Odesláno

To je prostě neskutečný...i přes monitor na člověka dýchne ta dlouholetá tradice značky a reskpekt této značky...asi dám do sekce "Ostatní - prodej, koupě, výměna" svůj vůz a ledvinu :)

Odesláno

Sú prekrásne! Ten príbeh je bez debaty fantastický:) Gratulujem, a verím, že si ich budeš užívať do konca života, lebo od PP vyššie nie je!! DEFINITÍVNE!

Odesláno

Na tom tahu jsou odzbrojující, nádherné, gratuluji!

Na takových hodinkách je krásné, že i když jsou náboje, tak se člověk musí chvíli snažit prosekávat džunglí a trochu si je zasloužit, o to větší a delší je potom radost.

PS: Tah mi přjde vždycky na konkrétních hodikách "nejvíc", ale tady je to opravdu nejvíc na druhou...

Odesláno

Tak jsem se ještě snažil fotit ale .......

1. Neumím to

2. Nemám sklo na makro

3. Dneska je blbé světlo

4. Všem co jsem doposud neděkoval děkuji za upřímné gratulace.

post-2301-0-97683200-1378902693_thumb.jpg

post-2301-0-10395400-1378902699_thumb.jpg

post-2301-0-46100300-1378902704_thumb.jpg

post-2301-0-09774900-1378902709_thumb.jpg

post-2301-0-24500300-1378902715_thumb.jpg

Odesláno

Tak se taky připojuji ke gratulantům! Musim přiznat, že né úplně krátkou dobu Pateky obhlížím, měl bych mezi jejich modely nějaké favority, ale cena je to, co limituje. Jsou v tom prachy, prachy a nic než prachy. Pokud nejsou, tak na ruce zkrátka nebudou...a tak se zase načekám (a asi ani nedočkám) když furt musim kupovat jiné důležitější věci než právě hodinky :-( a otázka jestli kdybych držel v ruce 450 kolíků nebo víc, jestli bych našel odvahu jít a koupit si ty PP. Kilo utratit za hodinky se dá v pohodě překousnout, ale půl mega, když si člověk přemele v palici, co se dá koupit za ty prachy už je zkrátka horší... to už je teda na místě diagnóza Highest level Chronomagor

Je super, že jsi měl z čeho čerpat a nemusel si prodat ledvinu, poslal do pryč Daytony a jiné verky a koupil jeden, který se nebudou stydět nosit ani v budoucnu tvoje děti.

ještě jednou gratuluju a přikláním se k makrofotkám, moc rád bych viděl detaily kalibru, a asi nejen já, doufám že někoho v blízkém okolí s makroobjektivem najdeš a vyfotíš je pro nás Low level chronomagory

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 11. 9. 2013 v 16:19, lastam napsal:

Tak se taky připojuji ke gratulantům! Musim přiznat, že né úplně krátkou dobu Pateky obhlížím, měl bych mezi jejich modely nějaké favority, ale cena je to, co limituje. Jsou v tom prachy, prachy a nic než prachy. Pokud nejsou, tak na ruce zkrátka nebudou...a tak se zase načekám (a asi ani nedočkám) když furt musim kupovat jiné důležitější věci než právě hodinky :-( a otázka jestli kdybych držel v ruce 450 kolíků nebo víc, jestli bych našel odvahu jít a koupit si ty PP. Kilo utratit za hodinky se dá v pohodě překousnout, ale půl mega, když si člověk přemele v palici, co se dá koupit za ty prachy už je zkrátka horší... to už je teda na místě diagnóza Highest level Chronomagor

Je super, že jsi měl z čeho čerpat a nemusel si prodat ledvinu, poslal do pryč Daytony a jiné verky a koupil jeden, který se nebudou stydět nosit ani v budoucnu tvoje děti.

ještě jednou gratuluju a přikláním se k makrofotkám, moc rád bych viděl detaily kalibru, a asi nejen já, doufám že někoho v blízkém okolí s makroobjektivem najdeš a vyfotíš je pro nás Low level chronomagory

když to kapsu nebolí, tak je to asi jedno ...... s odstupem času si říkám, že jsem třeba ty PP měl vyzkoušet, než abych si kupoval desatery omegy, patery iwc, šedesátery fortisy, panerai............. a spoustu dalších hovadin ...... s tím časem a odstupem to jsou pořád a jenom blbý hodinky, který ukazujou čas a nikoho kromě majitele nezajímají ;)

*nicméně abych nebyl, off topic, tak gratuluji k hodinkám i k rozhodnutí ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...