sashator Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 V 12. 9. 2013 v 21:48, MaxT napsal: Nemá a Nautily taky ne. Prodejce mi tvrdil, ze u high labelu je to standart, ale jestli kecal nevim. Kazdopadne mi dal do ruky nové Nautily a tam to taky nešlo. A někdo tady z fóra mi říkal, že nejvyšší řady Zenith to taky nemají.Přesně tak, jestli se nepletu tak El Primero hacking taky nemá...sice je to taková blbůstka, ale když už si člověk chce hrát se štelováním času, tak se hacking hodí...
tmoris Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 no tak az si poridis nejake pracovni omegy na takove to domaci sekani drivi, tak si nostalgicky zavzpominas na hacking
MaxT Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Dříví nesekám, topím plynem. Nejspíše asi žádné druhé nebudou. A pokud bych kupoval " pracovní " asi bych chtěl LLD. Teda raději ty Tvé vintage Aquatimery, ale ty jsou na mě moc drahé. (tedy doufám že to byly Tvé v co máte na ruce)
NERO.8 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 V 13. 9. 2013 v 13:40, MaxT napsal: ... ty se fotí samy, nemám pravdu ... ?
montemar Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 ja mit tyhle hodky, tak na ne porad cumim.. ze vsech moznych uhlu, v aute, v praci, na tenise, v hospode.. pokud uz bych kvuli tomu cumeni nenaboural, tak bych si urcite vybudoval image cvoka
tmoris Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 V 12. 9. 2013 v 22:09, MaxT napsal: Dříví nesekám, topím plynem. Nejspíše asi žádné druhé nebudou. A pokud bych kupoval " pracovní " asi bych chtěl LLD.Teda raději ty Tvé vintage Aquatimery, ale ty jsou na mě moc drahé. (tedy doufám že to byly Tvé v co máte na ruce) jj, ale jako drahe bych je neoznacoval, jsou v cene rovnajici se cca tvemu tahu
Frostie Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 V 13. 9. 2013 v 16:31, montemar napsal: ja mit tyhle hodky, tak na ne porad cumim.. ze vsech moznych uhlu, v aute, v praci, na tenise, v hospode.. pokud uz bych kvuli tomu cumeni nenaboural, tak bych si urcite vybudoval image cvoka já mám normálně pocit, že i přes svůj jednoduchoučký design jsou v podstatě neokoukatelné...
MaxT Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2013 V 13. 9. 2013 v 16:01, NERO.8 napsal: ty se fotí samy, nemám pravdu ... ? Samy ne, musím já. V 13. 9. 2013 v 16:31, montemar napsal: ja mit tyhle hodky, tak na ne porad cumim.. ze vsech moznych uhlu, v aute, v praci, na tenise, v hospode.. pokud uz bych kvuli tomu cumeni nenaboural, tak bych si urcite vybudoval image cvoka Taky tak činím. Čumím už týden v kuse. V 13. 9. 2013 v 17:51, tmoris napsal: jj, ale jako drahe bych je neoznacoval, jsou v cene rovnajici se cca tvemu tahu To je asi pravda, ale nákup mne poněkud vyčerpal. :-) Navíc krása nemá co dělat s cenou. A ty Tvé IWC krásné jsou. V 13. 9. 2013 v 17:58, Frostie napsal: já mám normálně pocit, že i přes svůj jednoduchoučký design jsou v podstatě neokoukatelné...Myslím že přesně tak to je. Ostatně heslo že v jednoduchosti je síla asi nevzniklo ze srandy.
Ondrej71 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Maxi, moc gratuluju. Dokud jsem je videl jen na fotkách, přišly mi jako celkem normálně dobre působící hodinky za strašný prachy. Kdyz jsem měl ty St1govi 15 minut na ruce, změnil jsem názor. Neskutečne pohodlne, přehledné, paradni lumi, vyrazny cifernik, vpohyb rotoru při prudším pohybu- hodne dobre ... Myslím, z jste oba vybrali moc zajimave hodinky, at uz na tahu nebo gume, obojí podél mne vypada hodne dobre Nejsou mým hodinkovym snem, tím jsou IWC BP, ktere jednoho dne snad na mem zápěstí zakotvi, ale tyto PP jsou skvěle, jeste jednou gratuluju.
MaxT Odesláno 14. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Odpusťte, že zase prudím ale nemohu si pomoci. Mám je už 10. den a furt jsem z nich úplně hotový. Takový malý, vlastně spíše velký chronoorgasmus.
siwi Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Neomlouvej se a pruď dál. Ty fotky, resp hodinky na nich, jsou fantastický. Jak už tu mnohokrát zaznělo, vymyslet tak jednoduchý a současně krásný a účelný design, je prostě geniální. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4
sashator Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Jen foť a foť!!! Čím dál více si všímám jak neuvěřitelně je sladěný tah s pouzdrem...no a vůbec se ti nedivím, že na ně furt musíš zírat, takovej ciferník si o to přímo říká
patriknapr Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 V 14. 9. 2013 v 10:56, MaxT napsal: Odpusťte, že zase prudím ale nemohu si pomoci. Mám je už 10. den a furt jsem z nich úplně hotový. Takový malý, vlastně spíše velký chronoorgasmus. 10 hodin, 10 dnů, 10 měsíců, 10 let.... Až do smrti... Hotovej budeš pořád. Neskutečně jednoduché a neokoukatelné hodinky. Gratulace.
vendaf Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Ještě jednou dík za tyto fotky. Sám nevím, zda mám děkovat, ale rozhodl jsem se prodat velkou část mého arzenálu a koupím něco od PP....
organic Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 vendaf: slovo chlapa A kup Nautily, ať tady můžeme hekat ještě víc...
laurin Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Na prve pozretie take "normalne", ale pri kazdych dalsich fotkach su krajsie a krajsie a... Proste parada.
NIGHTinGALE Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 PP je bomba, to bezesporu. Velká gratulace.(Byť Nautilus se mi líbí mnohem více, ale co člověk, to jiný vkus, to je jasné.) Krásný fotky a super story o jejich shánění a koupi. Vůbec jsem nevěděl, že je na ně čekačka. Kdybys zajel do Švajcu, tak by tam na krámě fakt nikde nebyly? To zírám.(Co teda ten Patek ve svých buticích prodává, když nemá nic skladem?) Ještě jednou gratuluju, krásný dárek ke 45. nározeninám.
MaxT Odesláno 16. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Dobrý den, vzhledem k faktu, že jsem se zde několikrát setkal s názorem, že Nautily jsou mnohem lepší než Aquanaut, rád bych se vás zeptal proč si myslíte že tomu tak je.Můj názor to už sice ovlivnit nemůže, mám nakoupeno, ale možná by to pomohlo někomu jinému.Měl jsem možnost oba modely porovnat na živo přímo na mé ruce a třeba pro mne nebylo co řešit a vyhrály Aquanauty. Rozmím tomu, že design je čistě subjektivní záležitostí a nejsem odborník.Porovnám li totiž základní modely, vidím že Nautilus má na bocích navíc něco jako panty, má jiný ciferník a jiný tah. Zbytek pouzdra je totožný. Strojek v obou je 324 SC. Velikostně jsou v podstatě stejné.A ano, Nautilus se vyrábí cca. o 20 roků déle. A také je např. na Luxury Bazaar Nautilus o 3.300 USD dražší. Dotaz zní, proč?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.