straspol Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Hezké shrnutí, Richarde. Nevěděl jsem, že Marky II jsou menší než Mark IV. Vždycky, když se tu rozjede nějaká diskuze na téma Omega, mám chuť něco koupit... Chjo:(Takovou chuť mám i když tady náhodou zrovna žádná diskuse nejede. Ale ono je to taky o možnostech a příležitosti. Na Omegy holt zatím nepřišla ta správná šance. Ale ono k tomu dojde- už teď se z toho třesu jak drahej pes...
Dzos Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 To první foto je příjezd uprchlíků do EU ? Že by změnili formu dopravy ?
Návštěvník Jagman Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Rekl bych ze na fejsbuku sledujem stejne stranky
VintageLover Odesláno 6. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 To první foto je příjezd uprchlíků do EU ? Že by změnili formu dopravy ? Vypadá to tak Rekl bych ze na fejsbuku sledujem stejne strankyAsi jo, musel jsem se podělit i tady
Wanderer Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Tohle vlákno mi potvrzuje dřívější zkušenost, ničemu se nedivit. ?
Liqid Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Vypadá to tak Asi jo, musel jsem se podělit i tady tak se podělte i s ostatníma, jestli to není tajný, na mě na fb furt vyskakujou jen kikotiny, tak ať to trochu vyvážím
VintageLover Odesláno 6. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 https://www.facebook.com/SpeedEmpireMAG/
VintageLover Odesláno 6. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Tady bývají taky dobré články. http://www.autoforum.cz/fascinace/stastlivec-nasel-v-lese-zapomenute-bmw-m3-e30-zrenovoval-jej-v-krasny-stroj/
straspol Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) Pevné nervy se osvědčily, kdo si počká, ten se dočká Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem straspol
guzmic Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 No konečně :-D gratuluji. Já se snažím poslední dobou vintage abstinovat, ale netuším jak dlouho to ještě vydržím.
straspol Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 To jsem vzdal. Pozitivní je, že závislost na hodinkách nezpůsobuje tvrdnutí jater.
Dzos Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Poljoty vypadají velice dobře, jak cifr, tak i pouzdro . To je původní stav nebo je tam nějaké aftermaket vytunění ??
straspol Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Koupil jsem původní kus, ze kterého byl použitelný jen stroj a ručky. Cifr měl opadané indexy a nebylo mu pomoci. Vlastně to byl jen zdroj dílů. Pouzdro je nové ze starých hodinářských zásob a ciferník taky. Na ten jsem čekal nejdéle, v nákupním vlákně jsem se trápil mnoho měsíců. Černý se sháněl docela blbě. Ani jsem netušil, že se dělají černé aftermarket? Tenhle je starý.
Lacoh Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Dal som si k narodeninám možnosť prispieť do tohto vlákna. Mnohokrát som ich na fóre videl a ani som nečakal, že sa objavia v predajnom vlákne. Ollech Wajs od Dzosa s rally remeňom od Zrna. Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem Lacoh
Lacoh Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Dal som si k narodeninám možnosť prispieť do tohto vlákna. Mnohokrát som ich na fóre videl a ani som nečakal, že sa objavia v predajnom vlákne. Ollech Wajs od Dzosa s rally remeňom od Zrna. Kde robím chybu ? - fotka zmenšená, vložená ako má. V prípade, že je príspevok navyše, prosím o zmazanie. Ďakujem.
guzmic Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Kuk Ještě že mě starý hodinky, vůbec ale vůbec neberou...
VintageLover Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Díky pane. Kde robím chybu ? - fotka zmenšená, vložená ako má. V prípade, že je príspevok navyše, prosím o zmazanie. Ďakujem. Možná prohlížečem nebo tím, jak si to vkládal. Ještě že mě starý hodinky, vůbec ale vůbec neberou... Mě furt
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se