Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hezké shrnutí, Richarde. Nevěděl jsem, že Marky II jsou menší než Mark IV. Vždycky, když se tu rozjede nějaká diskuze na téma Omega, mám chuť něco koupit... Chjo:(

Takovou chuť mám i když tady náhodou zrovna žádná diskuse nejede. Ale ono je to taky o možnostech a příležitosti. Na Omegy holt zatím nepřišla ta správná šance. Ale ono k tomu dojde- už teď se z toho třesu jak drahej pes...

Odesláno

Vypadá to tak :D

Asi jo, musel jsem se podělit i tady ;)

tak se podělte i s ostatníma, jestli to není tajný, na mě na fb furt vyskakujou jen kikotiny, tak ať to trochu vyvážím

Odesláno

No konečně :-D gratuluji. Já se snažím poslední dobou vintage abstinovat, ale netuším jak dlouho to ještě vydržím.

Odesláno

Poljoty vypadají velice dobře, jak cifr, tak i pouzdro :clap: . To je původní stav nebo je tam nějaké aftermaket vytunění ??

Odesláno

Koupil jsem původní kus, ze kterého byl použitelný jen stroj a ručky. Cifr měl opadané indexy a nebylo mu pomoci. Vlastně to byl jen zdroj  dílů. Pouzdro je nové ze starých hodinářských zásob a ciferník taky. Na ten jsem čekal nejdéle, v nákupním vlákně jsem se trápil mnoho měsíců. Černý se sháněl docela blbě. Ani jsem netušil, že se dělají černé aftermarket? Tenhle je starý.

Odesláno (upraveno)

Dal som si k narodeninám možnosť prispieť do tohto vlákna. Mnohokrát som ich na fóre videl a ani som nečakal, že sa objavia v predajnom vlákne. Ollech Wajs od Dzosa s rally remeňom od Zrna.

post-24550-0-53433400-1446918754_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lacoh
Odesláno

Dal som si k narodeninám možnosť prispieť do tohto vlákna. Mnohokrát som ich na fóre videl a ani som nečakal, že sa objavia v predajnom vlákne. Ollech Wajs od Dzosa s rally remeňom od Zrna.

Kde robím chybu ? - fotka zmenšená, vložená ako má. V prípade, že je príspevok navyše, prosím o zmazanie. Ďakujem. 

Odesláno

:notworthy:

Díky pane. :)

Kde robím chybu ? - fotka zmenšená, vložená ako má. V prípade, že je príspevok navyše, prosím o zmazanie. Ďakujem. 

Možná prohlížečem nebo tím, jak si to vkládal.

Ještě že mě starý hodinky, vůbec ale vůbec neberou... :frusty:

Mě furt  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...