ponorka9 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Sobotní výběr móóóć pěknej! Na neděli trochu svátečně, mé oblíbené modré pandy s 7733. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Nový týden začíná s modelem řady Avia Marino s modrým sunburst cifrem, můj poslední kousek s Valjoux 7733. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Petře, ty to sem ale sypeš samý parádní kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 před 13 hodinami, pciza napsal: Petře, ty to sem ale sypeš samý parádní kousky! Díky Pepo, snažím co to jde:) Úterým mě bude provázet stříbrná varianta modelu Avia Marino, tahle má ale Landeron 248. Bohužel víc než tyto dvě varianty cifru se u tohoto modelu nedělaly, resp. jsem jiné za celou dobu mého zájmu o ně neobjevil. Škoda, jsou to příjemný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 oboje ty marino vypadaji moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 šup sem nějaký speedy @ponorka9 kolik těch avií v “ gáráži” ještě máš? Krásná sbírečka. Těším se na další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Tak ja doufam, ze jich ma dost do stedreho dne, kdyz jede adventni kalendar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 kluci, díky moc za pochvalu! pořád se chystám založit jim samostatný vlákno a trochu vás všechny oblažit vědomostmi, ale nějak mi to nejde, tak alespoň takhle zviditelním malý kousek sbírky (hromadím od této značky i nechrona). jestli budou ale soudrzi pokračovat v covid restrikcích, tak k tomu založení vlákna přes svátky dojde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 No těším se co máš připravený na ježíška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Do konce tohoto týdne budu venčit varianty modelu s tímto tvarem pouzdra. Je zde určitá podobnost s některými modely Breitling Top Time, vyráběly se ale tak nějak souběžně, tak nevím, kdo od koho opisoval:) Breitling používal strojky Valjoux 7733 a Venus 178 (resp.jejich modifikaci), Avia různé varianty Landeronu. Na středu jsem zvolil variantu reverzní pandy se strojkem Landeron 149 a dokoupeným plechovým Beads of Rice náramkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 panda na bor tahu - to je nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Moc pěkné pandy. Až se mi zastesklo po bejvalkách. Tak aspoň jsem vyštráchal starou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 @ponorka9 parádní sbírka a vypadá to, že zdaleka s prezentací nekončíš Kluci moje první hodinky s korunkou na špatné straně Moje první hujerky a první kalibr 11/12. Možná majitelé Autávek v supr stavu řeknou že nic moc, ale já z nich mám velkou radost. Jsou obouchaný ale neleštěný, jsou v "prozatimním" stavu, kde není origo korunka a tlačítka, a pak na cifru někdo projel vrutem, když přidělával nožičku ciferníku. Cift nechám, ale korunku a tlačítka nechám vyměnit. Fungují dobře, protože je servisoval liberecký borec Tonda. Velké díky Tondovi @tondako a Radkovi @Tikal kteří mi k nim hodně pomohli ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 2 hodinami, Jan7 napsal: Moc pěkné pandy. Až se mi zastesklo po bejvalkách. Tak aspoň jsem vyštráchal starou fotku. Jojo, to jsou přesně ty, o kterých se zmiňuji - škoda že bejvalky, moc pěkný kousek je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 41 minutami, michalval napsal: @ponorka9 parádní sbírka a vypadá to, že zdaleka s prezentací nekončíš Kluci moje první hodinky s korunkou na špatné straně Moje první hujerky a první kalibr 11/12. Možná majitelé Autávek v supr stavu řeknou že nic moc, ale já z nich mám velkou radost. Jsou obouchaný ale neleštěný, jsou v "prozatimním" stavu, kde není origo korunka a tlačítka, a pak na cifru někdo projel vrutem, když přidělával nožičku ciferníku. Cift nechám, ale korunku a tlačítka nechám vyměnit. Fungují dobře, protože je servisoval liberecký borec Tonda. Velké díky Tondovi @tondako a Radkovi @Tikal kteří mi k nim hodně pomohli ! Pěkný kousek, gratuluju, Carrery mám rád. Až vykoupím všechny Avie, začnu s Hujerkama:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 7 hodinami, Anela napsal: panda na bor tahu - to je nejvic S tím se nedá nic jiného, než souhlasit:):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 @michalval Opravdu nádherné Carrery, radost je ponosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Michale gratuluji a vítej do klubu. Tak ses konečně dočkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 4 hodinami, ponorka9 napsal: Pěkný kousek, gratuluju, Carrery mám rád. Až vykoupím všechny Avie, začnu s Hujerkama:) před 3 hodinami, Army11 napsal: @michalval Opravdu nádherné Carrery, radost je ponosit. před 2 hodinami, Wanderer napsal: Michale gratuluji a vítej do klubu. Tak ses konečně dočkal. Díky kluci, myslím, že teď z ruky nepůjdou, dokud novej řemen nezměkne. Ano, Honzo, jo, konečně jedny Hujery - to je tady skoro povinnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Ani velké, ani malé, ani těžké, ani lehké. Příjemné na nošení . Ještě tak sehnat Beads of rice na ně a jsem spokojený. Datum neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se