Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

Tak kuci já aní nevím co víc napsat prostě 80s Moony :D moc pěkný pouzdro, mají red dot ale třeba byl servisní. Pro tenhle rok typické žlutozelené tritium, prostě pěkný hodinky ve full setu kdy i krabice mají nálepky dealera který funguje dodnes tady máte street view a můžete porovnat logo https://maps.app.goo.gl/KhGGQF4cZsUQsmGv7

QGc3s0a.jpeg

mueXipN.jpeg

Yt6HDS2.jpeg

9XPzpQB.jpeg

Upraveno uživatelem Exiztence
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 minutami, špelda66 napsal:

Red dot, respektive blue dot se dává (dával) pouze při kompletním servisu  kvůli záruce. 

Máš skutečně Red dot ?

Hele na red dot stačí trochu červeného laku, proto můj skepticismus (zažil jsem :D),logo uprostřed dýnka ale na některých místech má modré zbytky což může být od původní modré folie (v A R a levé části koně).

ffn01aQ.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, špelda66 napsal:

Jasný, o tom laku jsem už taky "něco" četl, ale to lze určitě rozpoznat, vím, že, víš, neber tedy prosím jako moje chytračení ;)

Edit: red dot vidím 

Edit 2: i modrou "fólii"

V pohodě :) nadšení musí být :D

Odkaz ke komentáři

Tak jen na chvilku tyhle krásky v nejlepších letech. Na origo tahu, ten k nim patří a hrozně jim sluší. Pohodlí nula, ale jsou tak výjimečně zachovalé, že chci, aby tak zůstaly, takže jen na chvíli a to ten tah v pohodě snesu.

IMG_1341.jpg

IMG_1340.jpg

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Borra napsal:

Tak jen na chvilku tyhle krásky v nejlepších letech. Na origo tahu, ten k nim patří a hrozně jim sluší. Pohodlí nula, ale jsou tak výjimečně zachovalé, že chci, aby tak zůstaly, takže jen na chvíli a to ten tah v pohodě snesu.

IMG_1341.jpg

IMG_1340.jpg

To je nádhera, ten stav je úžasnej.

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, villain83 napsal:

To je nádhera, ten stav je úžasnej.

Moc Ti děkuji , nevím jak ostatní, ale mne vždycky potěší když někdo projeví uznání a snažím se taky pochválit, když si všimnu něčeho, co mne zaujme, díky👍

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, špelda66 napsal:

Jasný, o tom laku jsem už taky "něco" četl, ale to lze určitě rozpoznat, vím, že, víš, neber tedy prosím jako moje chytračení ;)

Edit: red dot vidím 

Edit 2: i modrou "fólii"

Za me vzhledem ke stavu pouzdra to muze byt klidne puvodni red dot, pokud je jak na dynku a pouzdru, muzou byt klidne nikdy neotevrene. Bluedot se daval az pozdeji jako servisni pecet  cca do roku 2014...
Za me tezce origo stav, temer NOS. Gratulace!

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Seamaster napsal:

Za me vzhledem ke stavu pouzdra to muze byt klidne puvodni red dot, pokud je jak na dynku a pouzdru, muzou byt klidne nikdy neotevrene. Bluedot se daval az pozdeji jako servisni pecet  cca do roku 2014...
Za me tezce origo stav, temer NOS. Gratulace!

Díky, v týdnu se snad dostanu k otevření abych zkontroloval SN že sedí s doklady (kupován trochu zajíc v pytli ale občas se musí riskovat :D) a na názor hodináře jestli je první uvnitř :) 

Jo a teda sklíčko nemá logo z čehož usuzuji že je původní, aspoň dle Speedmaster bible.

Odkaz ke komentáři

před 34 minutami, Seamaster napsal:

Je to trochu dilema...pokud je red dot neporuseny, tak ze sberatelskeho hlediska je to skoda.
Pokud je chces nosit nejak regulerne, tak asi servis bude vhodny...

Jojo, chápu, hodinky primárně kupuji na nošení, případně nafocené pro budoucnost to mám aspoň :) 

Odkaz ke komentáři

V 15. 4. 2024 v 15:28, Seamaster napsal:

Je to trochu dilema...pokud je red dot neporuseny, tak ze sberatelskeho hlediska je to skoda.
Pokud je chces nosit nejak regulerne, tak asi servis bude vhodny...

Sériové číslo sedí s papíry a strojek vypadá v pohodě :) Nakonec i red dot přežil to opětovné zavření, takže vlastně škoda nosit...

mNzAgdc.jpeg

3jWsXPU.jpeg

8RetRxF.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Další vintage kousek z řady 6139 a to 6012. Vše původní, 04/1974.

Drhne mi horní tlačítko /asi krček/a nenulují úplně přesně, jinak šlapou krásně. Víčko se snažil někdo otevřít, ale to se mu zaplaťbůh nepovedlo. Strojek je jako nový a cifr úplně k sežrání. Ten sunburst na slunci...

Datum jsem si srovnal a tah je na cestě.

Posunul jsem garážovou technologii leštění skla zase o kus dál a aplikoval i na předchozi Pogue.

20240429_145337.jpg

20240429_145352.jpg

20240502_091925.jpg

20240502_091929.jpg

20240502_091944.jpg

20240429_160105.jpg

20240429_160409.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...