tommasini Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září před 2 hodinami, financ napsal: Něco málo fotek ze včerejšího vintazniho srazu, povedena akce A já myslel, žes vytáhl o víkendu část svojí sbírky na focení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Furt to stejne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Dneska modrý 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Taky modrý 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Oboje modrásky nádhera, ale srdíčko mi víc bije pro ty Seika. Přestože rozumově je to nesmysl Ale krásný i ty Lemanie jsou žrádlo, to byly stejně skvělý kousky v té době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Carrery 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj85 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosti123 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Když už jsem je cvaknul, tak je dam i sem. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října V 24. 10. 2024 v 9:51, Jiří Sedlák napsal: Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Dnes moony 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 1972 Olympiáda Mnichov, Longines Conquest Monopusher Chronograph, Caliber Longines 334 na základě Valjoux 236 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 36 minutami, redd napsal: 1972 Olympiáda Mnichov, Longines Conquest Monopusher Chronograph, Caliber Longines 334 na základě Valjoux 236 Ty jsou nádherný! Jak vypadají zespodu?? To je původní stav? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu (upraveno) @Borra Díky. Fotku dýnka udělám někdy za denního světla. Přikládám velmi zajimavé čtení o těchto hodinkách, je tam i fotka dýnka, stroje atd. https://www.fratellowatches.com/tbt-longines-conquest-1972-munich/ Ty moje jsou na origo tahu… Poslal jsem je před třemi lety do Onyx lázní. Tam dostaly nové sklo a protože ručky měly napůl vypadlou výplň, tak ještě ručky novou výplň. Jinak se jen čistilo a mazalo, protože stroj je na svůj věk v super stavu (dle hodinářů). Dostaly se ke mně od syna původního majitele, který je prý moc nenosil a dlouho ležely v šuplíku. Já je vytáhl taky po dlouhé době… výhledově plánuji redukci vintage stavu, tak každý kousek musím vzít na ruku, abych si řekl, co půjde z domu a co ne Upraveno 3. listopadu uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semishak Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu V 21. 9. 2014 v 8:28, Jeronimo napsal: Dokonalé. Gratuluji. Hodinky dostaly nějakou lázeň? Nebo jsou v tak zachovalém stavu. no byly určitě v lázních, v Jihlavě pěkný Michale, pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 6139-7071 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) Flyback chrono Upraveno 10. listopadu uživatelem tommasini 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semishak Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) V 29. 10. 2024 v 19:02, M-72 napsal: Dnes moony jojo to je asi dobrá volba... Upraveno 10. listopadu uživatelem Semishak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu před 6 hodinami, tommasini napsal: Flyback chrono Tome parádní! Den, datum a flyback chrono je všechno, co bych potřeboval. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se