FantasticFabio Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 24 minutami, FantasticFabio napsal: To je mi divný….. mají Verony jinej datum než sedmýho? Na všech tu totiž vidím 7 , tak se ptám…..
Army11 Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Myslím, že zítra tam bude 8. Kromě těch co má Vintage Lover, ty jsou zřejmě nenatažený.
Semishak Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Tak po dlouhém a bolestném čekání a několika vyčerpávajících operacích u vyhlášeného TikDr. WatchCsC. v plném zdraví zpět. Děkuji do Onyxu P.S. Bohužel jsem jim neplatil zdravotní pojištění 12
libor2002 Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května @marecenator co to je za řemen? Jinak Lemanie par excellence
marecenator Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Remen je od Jankoxxx, perfektni prace a vyborne sedi na ruce. 1
VintageLover Odesláno 15. května Autor Nahlásit Odesláno 15. května Pritom tech silver dial tady moc nebude. Klidne fot casteji, Jirko. 6
VintageLover Odesláno 15. května Autor Nahlásit Odesláno 15. května Dlouho jsem sem nic nedal. Už je čas. 1
tommasini Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 11 hodinami, vicomt napsal: Jsem dlouho nic nefotil… Ty jsem měl taky. Ale ne v tak krásném stavu jako ty. Užívej 1
tommasini Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 6 minutami, VintageLover napsal: Karle super. To si nechám na sobotu 1
JR_2010 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Dnešní sada mě osobně hodně potěšila. Rád jsem vždycky tady v tom vlákně prohlížel sady fotek z těch čtvrtků a docela často jsem si říkal: "jé, to jsem měl a tady jsem byl!", ale v téhle sadě najednou koukám, fotku stahuju, zvětšuju a říkám: "ty vole, to jsem já!!!"
VintageLover Odesláno 15. května Autor Nahlásit Odesláno 15. května No nekecej, která to je? Třeba budu vědět, kde jsem ji našel.
Seamaster Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května (upraveno) Jirko, ve skrytu duse si preju, abys byl ta buchta na cerveny Vespe pred Koloseem :)) JInak muj tip je: Upraveno 15. května uživatelem Seamaster
JR_2010 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Pavle ženská nejsem, to je jen taková malá nápověda...s Merkurem jsem si vyhrál až až, ale ten hoch na obalu bude tak někdy z počátku šedesátek...ale napovím, že fotka je z plenéru a z Čech
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se