FantasticFabio Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 14 minutami, špelda66 napsal: https://www.ossinotizie.it/la-grande-attrice-italiana-al-centro-di-un-grave-errore-ma-non-era-lei Tak se domluvte , tak je to anebo není?! Sofije nebo Madalína? Já si je nechám zdát vobjě
VintageLover Odesláno 5. června Autor Nahlásit Odesláno 5. června (upraveno) Upraveno 5. června uživatelem VintageLover 4 1 1
VintageLover Odesláno 5. června Autor Nahlásit Odesláno 5. června (upraveno) Upraveno 5. června uživatelem VintageLover 13
malda Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Tak ty jsou fakt moc hezké! Landeron 186 se nedá přehlédnout.
eloga Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června (upraveno) Michelské plynárna i s tramvají 23, velký plynojem v roce 1961 vyhořel, to bylo haloó. Děda bydlel v tom domě, ze kterého to je foceno. Upraveno 7. června uživatelem eloga ed
tommasini Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června (upraveno) Já vím, že to nejsou čistokrevná chrona. A taky jak jsem k nim přišel bylo netradiční. Jeli jsme s kamarádem pro klasický Arnoldovky s displejem nahoře (kamarád koupil) a prodejce povídá, že má ještě tyhle. Nezaváhal jsem. Ikdyž jsem nákup v plánu neměl, rozhodně nelituju. Jsou skvělý a mají svoje kouzlo. Upraveno 9. června uživatelem tommasini 7 2
VintageLover Odesláno 13. června Autor Nahlásit Odesláno 13. června Zítra to budou 3 roky, co nás opustil Honza, Wanderer. Dávám sem tedy příspěvek na jeho připomínku... 7 1
Salamaster Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Chlapci chtěl bych se zeptat. Kde pořizujete vintage Seiko chrona ? Klasicky chrono nebo ebay ? Na chrono24 jsou v moc pěkném stavu většinou z Japonska, ale tam by se asi řešilo clo
xbraj19 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června (upraveno) Z japonska (Buyee) nebo tady na chronomagu. Upraveno 13. června uživatelem xbraj19 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se