Wanderer Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Řemen se určitě hodit bude. Myslím, že máme hodně podobné hodinky je tam nejspíš stroj Landeon 48 já mám 45min stopky ty 30 min jak dobře vidím. Rok se těžko určuje ale cca 1955-1960 co jsem tak zjišťoval. Tak to fakt vypadá, že jsem tady s těma hodinkama blbě. Asi založím vlákno na chrona do roku 1960. Opravdu jsou to padesátá léta, Landeron 248.http://mike184.beepworld.de/exacto.htmhttp://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Landeron_248 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Já mám dneská géčka, to jsem ale ostuda... Pěkné to máte chlapci. Ještě mi schází jedny (dvoje by byly lepší) hodinky a budu spoko na každý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Ještě mi schází jedny (dvoje by byly lepší) hodinky a budu spoko na každý den. Tak a teď tu o Karkulce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Mě to vychází Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Vy na mě máte strašné chronozbraně a neuvěřitelný vliv, abych furt něco nakupoval.Několikrát se tady vyhrožovalo, že to tu zavřeme na nějaký ten pátek. Myslím, že by nám potom všem ztloustla peněženka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 To pak jde blbě do kapsy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Taky té svojí říkám slimfoldka, ale spíše proto, že se tam dlouho nic neohřeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Hodinářský slovník zkratek: Karlův hodinářský slovník zkratek "géčka" = Casio řada G-Shock "géčka" = GMT Autavia stačí rozumět Karlovým zkratkám, já bych z něj takového hambáře dneska nedělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Přesně tak Libore. To su já, dneska hlídám vzdušný prostor nad Ukrajinou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 A já myslím, že "géčka" by klidně taky mohly být GMT-Master Rolex. Však Karel sám říká, že mu jen jedny hodinky do týdne (7 ks) chybí a v podpisu má jenom 5 kousků, tak proč ne G-čka od Rolexu. Akorát se nám s tím ještě nestihl pochlubit . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 krásný to máte kluci, já dneska nevěrně s Primkama. Týden bych asi pořešený měl, ale chronobudus je sviňa, něco bych koupil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Ty jsou krásný Ríšo. Do prčic, jedině že bych prodal auto, ale i tak bych měl jen půlku na ty GMT. No tak nic, musím šetřit stejně jako David (ten už má vlastně našetřeno a myslím, že až sem nebo jinam do vlákna prdne kousek, který si koupí, tak se zem několikrát zatřese, těšte se). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Tento týden mám střídací, rozhodl jsem se každý den vyvětrat jiná chrona. Tak vás tady budu denně zásobit .Středa ... streda.jpgNadherné strojovny :-) Máš to moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Na ruce zatím nejsou, ale věřím, že brzy budou. Kdyby jste náhodou chlapi věděli, kde sehnat sklíčko prosím SZ. Předem děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Čekal jsem s čím přijdeš, protože ses dlouho "schovával" a nezklamal jsi. Gratulace Marku, až tam dáš sklíčko, budou to super pandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Já ho bral kdysi na ebay.Na ruce zatím nejsou, ale věřím, že brzy budou. Kdyby jste náhodou chlapi věděli, kde sehnat sklíčko prosím SZ. Předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Dnes sokříci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Vím, že už s nimi budu asi trapnej, ale jsem z nich nadšen víc a víc. Dneska přezuto na karbon a super! Za ty love... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: překlep Upraveno 26. března 2015 uživatelem Lenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Na ruce zatím nejsou, ale věřím, že brzy budou. Kdyby jste náhodou chlapi věděli, kde sehnat sklíčko prosím SZ. Předem děkuji. Vyzkoušel Tondu alias Tondako, zde na fóru, dělá i servis a na Seika je machr Trapnej nejsi, co jiného by měl nosit Lenin, než řádné ruské chrona Upraveno 26. března 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Já ho bral kdysi na ebay. Vyzkoušel Tondu alias Tondako, zde na fóru, dělá i servis a na Seika je machrDík za tipy chlapi. Doufám, že ho brzo pořeším a pak se pochlubím. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se