Gulas Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Když už, tak už, ne? Komplet za 2,5k USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Nebuď nesnesitelnej Te už chvilku znám. :-) Riskujes, stary chrona jsou posedlost. Zlatý Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Když už, tak už, ne? Komplet za 2,5k USD Takhle komplet je to pecka,NOS,ale ta cena je slusna haluz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 ..........stary chrona jsou posedlost. Zlatý PrimkyJako full goldy jo? To by si moc nepomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Te už chvilku znám. :-) Riskujes, stary chrona jsou posedlost. Zlatý PrimkyOdstup, Satane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Takhle komplet je to pecka,NOS,ale ta cena je slusna haluz.. Treba bude mit koule a pusti to nekdy od nuly. Zajimalo by me, na kolik se to realne vysplha. Tady jinej 6139 NOS komplet dokonce s "helmickou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Všechny varianty "Pougů" jsou na skupinové fotce a těch skládaček je brutální většina Odesláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Když už, tak už, ne? Komplet za 2,5k USD Asi bude mít problém je za tu cenu udat, navíc když neumí (nechce?) udělat alespoň trochu slušný fotky. Jak mu věřit, že jsou NOS a bez škrábnutí, když to nikdo nevidí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Asi bude mít problém je za tu cenu udat, navíc když neumí (nechce?) udělat alespoň trochu slušný fotky. Jak mu věřit, že jsou NOS a bez škrábnutí, když to nikdo nevidí?Jasny. Ale i kdyby to sebelip nafotil, tak to za tu cenu neproda. Ja nemuzu z toho jeho popisku: "...Pogue who wore his 6139 into space along with his NASA issued watch. That watch sold for $6,000.00. While this one hasn't been to space....." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Tady je nějaké info o variantách Pogue: http://forums.watchuseek.com/f281/how-buy-seiko-6139-600x-chronograph-collectors-buying-guide-140803.html Mimo jiné byly taky rozdíly v pouzdrech, ve vybrání u korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Na meshi to, myslím, taky celkem jde:A nebudu sem chodit a nebudu a nebudu. Ale je to marný, je to marný, je to marný. Asi nutně potřebuju seiko pogue :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Klucí, já bych taky nějaká seika bral. A moc. Ale nemám čas zkoumat, kde co je a není origo nebo aftermarket, skládačky.To u Omegy (doufám) nehrozí. A tak (zatím) zůstanu u nich.Jo a taky máme žlutý cifr . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Klucí, já bych taky nějaká seika bral. A moc. Ale nemám čas zkoumat, kde co je a není origo nebo aftermarket, skládačky.To u Omegy (doufám) nehrozí. A tak (zatím) zůstanu u nich.Jo a taky máme žlutý cifr .sei.jpgTy jsou hodně pořádání. Palec hore. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 (upraveno) Dzos: Tyhle jsou nádherný. Ale pozor, taky máte ještě stříbrný a modrý. Jestli chytneš tu hromadící nemoc, tak abys vykradl banku Já osobně bych taky bral tyhle zlatý. zdroj: forum.tz-uk.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. dubna 2015 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 To je dobře že sbírám jen Primky a tady jsem jenom na návštěvě. Vlastně ani moc chronografů nepotřebuju. Jen takový vzorek, to stačí. Netrápí mne ty fotky Moonů, Seamasterů, Bullheadů a jiných hujerů. Jsem rezistantní, vlastně se mi nelíbí. Pořídím si jen ještě ty Seika a pak už sem chodit nebudu. OOOOOMM.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 toto vlákno je prokletí ...ne nadarmo ho Karel založil v pátek 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Kdo jednou zkusí chrono drogu už nemůže jinak. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 a já myslím,že ten vintage chronosraz by byl něco jako smrtící dávka drogy až budu velký, chci být luk skywalker a mít v kabelce takovou letku džedájů, nechápu ale jednu věc, obecně se mi móda a design z toho časového období nelíbí, ani většina klasických hodinek bez chrona z té doby mě neláká... ale ty chrona... no, to je asi nějaká porucha v matrixu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Poljoty na cestách. Furt nejdou odlepil z ruky, mršky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Koupil jsem tady nedávno jiný model Poljotů s podobným ciferníkem a zajímalo by mne zda tam ten cifr patří. Hodinky nemají tu vnitřní lunetu. Taky to těch poljotů co máš sháním černý ciferník. Pánové, neválí se někomu doma? Moc bych ho potřeboval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se