emef Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Já ty dírkované řemeny prostě žeru. žádný chrona zatim nemám, ale jeden dírkovanej asi taky nutně potřebuju. Máš to pěkný, hele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Tady jsem objevil pěkné dírované řemeny http://www.ebay.com/itm/THICK-LEATHER-STRAPS-WILL-LOOK-GREAT-ON-YOUR-VINTAGE-HEUER-WATCH-DIVE-MILITARY-/271331756920?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&var=&hash=item3f2ca20b78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 moc pěkné, kdyby někdo objednával, kdekoliv, sháním Rally 20mm black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 akam a bohus76: to jste trefili přesně, akorát nevím kam se zařadit, jestli pohmožděn nebo zesměšněn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Tady jsem objevil pěkné dírované řemeny http://www.ebay.com/itm/THICK-LEATHER-STRAPS-WILL-LOOK-GREAT-ON-YOUR-VINTAGE-HEUER-WATCH-DIVE-MILITARY-/271331756920?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&var=&hash=item3f2ca20b78Tohle už jsou na mě moc velké džuzny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Tyhle?http://ostatni.bazos.cz/inzerat/31538010/Naramkove-hodinky-HEUER-CARRERA-v-original-krabicke.php Jestli jo, tak to gratuluju. tak ty Hujery z Bazoše jsou vystaveny na Ebayi, cena od 2000 USDhttp://www.ebay.de/itm/Vintage-1960s-Heuer-Carrera-Wrist-Watch-Still-in-a-box-Fully-functional-Chrono-/251441801187?pt=Wristwatches&hash=item3a8b1967e3a prodejce světe div se, má celých 77% spokojených zákazníků :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 tak ty Hujery z Bazoše jsou vystaveny na Ebayi, cena od 2000 USDhttp://www.ebay.de/itm/Vintage-1960s-Heuer-Carrera-Wrist-Watch-Still-in-a-box-Fully-functional-Chrono-/251441801187?pt=Wristwatches&hash=item3a8b1967e3a prodejce světe div se, má celých 77% spokojených zákazníků :-)To je dobrý komentář tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Vintagelover:prodejce je prostě vtipálek a tam na to nejsou nějak zvyklí:-) a až sem budeš dávat nový přírůstek po prodeji těch Nivad, tak pomalu a opatrně, mám vysoký tlak a slabé srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Pět hodnocení a 77%, se snad vyplatí založit nový účet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 jde o to, jestli už to není ten nový účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 1. den v nové práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 stáhni je pls z prodeje nebo si to auto nikdy nekoupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Dneska ani nevím, co na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Kurec palec ty Breitlingy teda jsou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Hezky Martine,zrovna ziram na ten kousek zcela vpravo,ten jsem nejak prospal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Hezky Martine,zrovna ziram na ten kousek zcela vpravo,ten jsem nejak prospal:-) Ahoj, já taky, nevím skoro nic - strojek Landeron, koupeno někdy okolo roku 1956 v Egyptě ( nebo někde tam )? Táta je vyhrabal ještě s jedněma hodinkama zn. Fulton a chystají se dnes na servis ( šlapou poměrně dobře, ale stopky již nenulují přesně a překlápění názvu dne a měsíce není taky nic moc ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Kurec palec ty Breitlingy teda jsou!!!Jaký Breitlingy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Dneska ani nevím, co na ruku Martine, máš to pěkný, chtělo by to teď nějaké 4 kousky s tmavým cifrem, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Martine, máš to pěkný, chtělo by to teď nějaké 4 kousky s tmavým cifrem, Nene,mam v planu ted jeste jedny ve svetlem provedeni a pak vintage fortis a tim nadobro koncim :-)))).no a mozna bych potreboval hujerky a vcera jsem u kristiana videl ty sturmanskije v chronu :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Nene,mam v planu ted jeste jedny ve svetlem provedeni a pak vintage fortis a tim nadobro koncim :-)))).no a mozna bych potreboval hujerky a vcera jsem u kristiana videl ty sturmanskije v chronu :-)))Jedny Monzy jsou teďka na nejmenovaném serveru - mají ale měněnou vteřinovku, vypadlou lumi na minutovce, nepůvodní pásek a sponu a nemají krabičku... FUJ! Pouzdro vypadá OK. A co se týče všech výše jmenovaných věcí, tak je to OK, ručička se dá přestříkat a lumi doplnit. Pásek se sponou se dá taky splašit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se