VintageLover Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Mám tomu rozumět tak, že ta fotka splňuje název tohoto vlákna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Bohužel ne, ještě jsem si hrál s telefonem, než je vyexpeduji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Jsem se lekl, nebylo poznat zlacení a bílý cifr, to by bylo něco . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 To by bylo. Má někdo z fóra ty Kristianovy vlastně vůbec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 já to nějak nestihl,co všechno Kristian pustil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 já to nějak nestihl,co všechno Kristian pustil?Pepsiny, Autavky, Moony a Marky. Myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Vlastně takový absolutně nezajímavý kousky. Třeba něco zůstalo na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Vlastně takový absolutně nezajímavý kousky. Třeba něco zůstalo na fóru. Doufám, že většina zůstala na fóru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 ahá,hm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) Tak abych taky promluvil kluci:-) K prodeji mě donutily neblahé okolnosti, přistoupil sem k tomu nerad a s hořkostí. Ale vzal sem to jako očistu a věřim, že časem začnu znovu... Moony jsem si jako jediný zatím nechal...(když beru v úvahu "vyšší třídu") Všechny kousky zůstaly na fóru a co se Autavií a Speedů týče, zůstaly dokonce v Plzni. (někteří tím už tuší kam šly:-))Navíc jsem je prodal s opcí, takže minimálně Autávie se dřív nebo později ke mě vrátí a tak už to zůstane! Každopádně ty co čekají, že přijdu s něčím novým peckovým zklamu... Nějakou dobu se tu budu jenom kochat. Tak mě nezatraťte Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Je to škoda, ale už se mi mockrát potvrdilo, že i fakt nepříjemné situace se jevily s odstupem času jako pozitivní. Samozřejmě pokud to chceš vidět (asi to bereš podobně, podle toho jak to tu píšeš). Sice se osobně neznáme, ale soucítím s Tebou. Já mám docela problém se něčeho zbavit a ten prodej jsem samozřejmě zaznamenal a když jsem se dověděl, že šly i autávky, tak jsem tomu ani nechtěl věřit. Ale jsou situace kdy musí všechno stranou to je jasný. Držím palce, ať se alespoň ty Autávie brzy vrátí domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Kristian.nov: no už je to taky nějaký pátek, co mi drahá polovička zrušila auto a všechno co bylo doma muselo pryč. Na druhou stranu vše špatné je k něčemu dobré, kvantitu začínám měnit na kvalitu, nové auto mě víc sedí než to původní...no samé pozitiva každopádně pokud se ti stalo něco nemilého, držím palce ať se to dá zase do kupy a můžu obdivovat tvé kousky, které jsem do těchto chvil ctil ..popravdě, dalo by se říct, že jsi můj chronovzor a jsem ti vděčný za to, kdy hodinkově jsem ...... díky L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Kristian.nov: no už je to taky nějaký pátek, co mi drahá polovička zrušila auto a všechno co bylo doma muselo pryč. Na druhou stranu vše špatné je k něčemu dobré, kvantitu začínám měnit na kvalitu, nové auto mě víc sedí než to původní...no samé pozitiva každopádně pokud se ti stalo něco nemilého, držím palce ať se to dá zase do kupy a můžu obdivovat tvé kousky, které jsem do těchto chvil ctil ..popravdě, dalo by se říct, že jsi můj chronovzor a jsem ti vděčný za to, kdy hodinkově jsem ...... díky L.Kristiana.nov "zatím" nepoznám ale chápu ho, hodinky nejsou vše a peníze jsou potřeba jinde. Jen mě trochu mrzí, že ten výprodej nebyl veřejný :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 ještě jedna z Vítkovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) Karle to mi nedělej, jak jsem zahlédl ten bílý cifr i tak je jich škoda.Davide ta kazeta je pekelná, kdybych jí měl před sebou a měl bych si jedny vybrat, tak to by byla Sofiina volba.Kristiane, věřím, že najdeš další poklady. Lenine, jsem s tebou Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Krása. Nejpěknější 3133, co znám. To je asi nově poskládané, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Jo nové pouzro, sklo a ručky. Ciferník byl někde namontovaný,ale jeho původ netuším, kupoval jsem ho z Anglie, má pár drobných vad, ale nejsou tak viditelné, takže vypadá jako NOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Kristian.nov: Vždycky se těším na Tvé fotky, tak snad nás nenecháš napospas. Časem se to určitě zlepší, a Ty nás ošálíš něčím takovým, že nám spadne čelist. Nicméně, ty stávající by nadmíru stačily, držíme Ti palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Skvělá volba Radku, ja tóže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se