straspol Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 tedy myslím, že titul pacient měsíce získal (nebo obhájil?) ----- straspol!!!opravdu nevím, jestli bych dokázal vybrat jedny ze tří, asi bych na tvém místě dopadnul stejně Nedokážete si představit jak moc jsem se trápil- a trápím dál. Kromě tohoto nákupu jsem na stejném místě učinil ještě jakési rezervace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Nedokážete si představit jak moc jsem se trápil- a trápím dál. Kromě tohoto nákupu jsem na stejném místě učinil ještě jakési rezervace.... Gratulace! To je solidní hattrick. Pokud tam ještě něco zbylo, tak se s námi poděl, my už se o to postaráme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Kdepak, musím to zhamtat sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Ty už jsi Strášo definitivně v háji. Asi ti zamluvím pokojíček u pana hoteliíra Chocholouška. Myslím, že budeš vítaný a oblíbený frekventant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Ty vole Strášo, kdes ty fortisky vyhrabal?? To jsou fakt celkem vzácné kousky Marinemaster 8001 s valžourem 72. Prodávaly se v Tuzexu někde u Staromáku v roce 1974. Má mám po otcovi taky jedny. Původně k nim patřil gumový tah, který se rychle zničil. EDIT: a zapomněl jsem pogratulovat. Pokud je poléčíš a pořídíš nějakou krásnou kůži (nic jiného jim podle mě nesedí) udělají ještě hodně parády. Pro mě je tento typ marinemasterů srdcová záležitost, protože jsou to jediné chrona, co mám, které se táhnou s naší rodinou už víc jak 40 let. Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Manťáku, já vim, já vim...jdu dolů, k hladině daleko a užuž se zavrtávám do bahýnka... Hele a jak velký jsou u Chocholouška na pokojíčcích skříně na hodinky? Maldo, já se do nich zamiloval na první pohled...totiž zamiloval jsem se do jiných Fortis, s budíčkem, které jsem koupil nedávno a jsou už na léčení. Takové fešandy, už se těším až toho cvrčíka uslyším. Jak jsem zmerčil tyhle chrona, musely jít se mnou. Budou prostě spolu. Jsou sice trochu jetý, nemají dvě ručky a uvidíme jak si s nima doktor poradí, ale běží celkem bez problémů celou noc. To ostatně všecky troje. Jojo, tohle bude fakt chtít nějakej mooooc pěknej řemen... a ty pandy taky potřebujou přezout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Co dodat, už jsi náš ,doufám, že jsi na ně nedával pozor celou noc jinak parádní kousky dnes jedny původní Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Kdepak, spal jsem jak zabitej, je párkrát za noc jsem zkontroloval lumi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Tak Brainmaticy s budíčkem mám u doktora taky. Mě sice cvrkají dobře a probudily by i mrtvého, ale zase nepřeklápí datum... To jsem zvědavý, jestli ti je opraví. Na ten strojek Adolph Shild cal. AS5008 se blbě shání náhradní díly. To říkal můj doktor a sám nevím, jak dopadnu. A až budou, nezapomeň se přidat do správného vlákna: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77386-fortis-brainmatic/?hl=brainmatic Ale ty Marinemastery jsou parádní. Dělaly se tyhle dva modely, co máme. Otec tehdy vybíral mezi nima. Dělá se teď jejich limitovaná reedice s jiným strojkem, ale to už není ono. EDIT: a jestli tě moc nenaseru (mě samotného to rozpálilo doběla), tak cca pře dvěma lety se na ebayi v tichosti prodalo NOS pouzdro na tyto fortisky (Marinemaster 8001) s dýnkem, sklíčkem, lunetou, korunkou, tlačítky, číselníkem s ručkami - no prostě všechno mimo strojku - a šlo to snad za 300 Éček... Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Nenene, v klobouku už není fakt nic. A dlouho v něm taky nic moc nebude ale uznejte, že tohle se prostě nedalo vydržet. Dostal bych z tohohle vlákna vyrážku a žaludeční vředy. Dík za tip na Tondaka- ozvu se mu, bude na nich fůra práce...Vítej v klubu zatracenců . Asi začnu podnikat v sociálních službách, zařídím léčebnu pro chronopacienty a budu mít plno. Jenom nevím, kdo by tam řediteloval. Svůj tip sice mám, ale nebudu mu dělat reklamu. Ty fortisy jsou opravdu třída, moc jich po světě netiká. Ručky jsou už jen drobný detail.Tvůj zdroj ti fakt závidím, já pracně sháním hlavně na ebay, a tady je někdo, kdo má plnou kabelu super chronografů. A ukaž, jak už psal Malda, taky ty budíčky, jsou to prima hodinky a taky to pěkně zvoní. Mám je na takové to hospodské nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Dneska sem vyvětral bullíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 V praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 V pracistrč do tý mašiny nějaký hodinky, se podíváme na střeva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Kovové dýnko se sumovalo se strojkem.Nemám tady žádný klíč, čím bych to otevřel a nechci poškrábat dýnko. EDIT: Ciferník je sice z plechu, ale nejspíše by ten snímek po odejmutí dýnka vypadal lépe. Bez cifru by to ale bylo nejlepší. Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 super obrázek, ale zrovna moje to být nemusely :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 To nejsou Tvoje, to tady nechal jeden pacient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Tak jsem aspoň udělal rtg těch nástěnných. Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Dobrý, hodinky na rentgenu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Ty jo, to je fakt dobré. Jestli se budeš někdy nudit, mohl bys udělat pár snímků některých kalibrů ve vysokém rozlišení :-) Edit: když nemáš klíč na dýnko, zkus použít kancelářské nůžky. Ale buď opatrný, velice lehce sklouznou... Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Radši nic neslibuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se