Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

Můžu ti garantovat, že nebylo. Pokud chceš srovnat Kelek a Bulova, tak by to bylo stejný, jako srovnat Bulova a Heuer. Cenově i kvalitou je to někde jinde.

Jasný. Já měl ale na mysli tuto konkrétní situaci, ne obecně. Fajnový Bulovy v super stavu na straně jedné a torzo Kelek na straně druhé. Asi bych nedokázal koupit je jenom kvůli strojku a zbytek prodat, ale je jasný, že se na to každej dívá jináč, takže mír :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pohodě, já se hádat nechci ;)

Každý máme právo na názor a já si samozřejmě patent na rozum uzurpovat nechci a nemůžu :D

Ono to stejně nakonec s největší pravděpodobností dopadne tak, že je někdo koupí proto, aby "stvořil" Hujery a vydělal na tom :(

Odkaz ke komentáři

. Problém je v tom, že strojky cal. 11 i 12 kelek (na můstku jsou označeny JRGK) jsou už snad ještě vzácnější než heuer nebo breitling. Myslím, že se používaly jako levný zdroj orgánů pro nefunkční heuery, takže dnes je jich fakt málo. A nebo stojí raketu. Proto je taky na ebay nezvykle hodně pouzder a ciferníků na hodinky s cal.11 a 12.

Před pár dny šly na ebay dokonce autavie se strojkem kelek (konkrétně cal 15) a prodaly se za hodně moc. Tady se už prodejce ani neobtěžoval měnit můstek (asi ho neměl). A stejně je prodal.

ja jsem mel Autavie 11063V s mustkem JRGK a verim ze to tak bylo od prvopocatku vyroby. samozrejme jsem chtel original HEUER mustek a tak jsem ho sehnal. Po nejake dobe jsem hodinky prodal a mustek JRGK snad jeste nekde mam.

takze sehnat dnes mustek Heuer je mnohem drazsi zalezitost nez pred par lety a pak hlavne proc? hodinky funguji i s JRGK mustkem ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...