Anela Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Ještě jim musím ušít nějaký ten řemen, ikdyž se mi líbí i na tom meshi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Ještě jim musím ušít nějaký ten řemen, ikdyž se mi líbí i na tom meshi Móc hezký. To je nový přírůstek?Na tahu - třeba Fishbone - se Ti nelíbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Třetí den a pořád na japonské vlně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Móc hezký. To je nový přírůstek?Na tahu - třeba Fishbone - se Ti nelíbí?v zásadě jo, letošní sklizeň.zrovna včera se vrátily z Ateliéru Jeronimo, tak jsem je musel ještě večer složit a dneska ponosit k tahům - já nosím skoro výhradně kůži, ale postupně jsem pochopil, že prostě k některým kouskům tah prostě patří. doufám, že se mi časem podaří sehnat ten, co na ně patří (připomíná mi jubilé, nevím, jestli má jiný název)jinak model Seiko UFO - na svou dobu pěkný obr. díky tvaru pouzdra a uchycení tahu sedí výborně. osobně mi vadí jen hmotnost, na nošení preferuji něco krapet lehčího.btw. všude na netu jsou uváděny s červenou vteřinovkou chronografu, někteří uvádějí, že věkem může vyblednout. mi se ale ta moje nezdá, že by byla původem červená, na to je podle mě moc bílo-žlutá, přitom zbytek je podle mě v pořádku. nemáte někdo info, že by byla potvrzená i jiná varianta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 (upraveno) v zásadě jo, letošní sklizeň.zrovna včera se vrátily z Ateliéru Jeronimo, tak jsem je musel ještě večer složit a dneska ponosit k tahům - já nosím skoro výhradně kůži, ale postupně jsem pochopil, že prostě k některým kouskům tah prostě patří. doufám, že se mi časem podaří sehnat ten, co na ně patří (připomíná mi jubilé, nevím, jestli má jiný název)jinak model Seiko UFO - na svou dobu pěkný obr. díky tvaru pouzdra a uchycení tahu sedí výborně. osobně mi vadí jen hmotnost, na nošení preferuji něco krapet lehčího.btw. všude na netu jsou uváděny s červenou vteřinovkou chronografu, někteří uvádějí, že věkem může vyblednout. mi se ale ta moje nezdá, že by byla původem červená, na to je podle mě moc bílo-žlutá, přitom zbytek je podle mě v pořádku. nemáte někdo info, že by byla potvrzená i jiná varianta?U mě taky došlo k postupnému přechodu z kožených řemenů na tahy - už jen proto, že u některých kousků to prosě (skoro) jinak nejde.Co se týče Ufo - já mám 0017 (žluté subdialy) a mám červenou vteřinovku, ale na webu jsou fotky modelu 0011 (červené subdialy) s červenou i žlutou vteřinovkou.Je možné, že 0011 má červenou a 0010 (pro japonský trh s označením Speedtimer) má žlutou. Zkus se zeptat člena lucid - myslím, že to bude vědět jistě. Upraveno 25. května 2016 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Zlate 80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 (upraveno) Matičko skákavá, tak ty jsou luxusní.... tohle je totální hodinkový ráj. Upraveno 26. května 2016 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Blackhead: a to jsou které? Před cca tu byla řeč o tomto typu autávek (byly tuším na tahu), které někdo koupil v dost zbýtačeném stavu na (asi) Bazoši. To jsou ony po renovaci? Tak i tak jsou nádherné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Dik panoveMatičko skákavá, tak ty jsou luxusní.... tohle je totální hodinkový ráj. Blackhead: a to jsou které? Před cca tu byla řeč o tomto typu autávek (byly tuším na tahu), které někdo koupil v dost zbýtačeném stavu na (asi) Bazoši. To jsou ony po renovaci? Tak i tak jsou nádherné!To jsou moje , nejsou z bazose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Musím říct, že tyhle PVDčkový (ať už šedivý nebo zlatušky) Autávky bych ještě rád sehnal, ale jsou už za raketu...škoda, že ještě nemáš tah, to už by dobře na ruce svítily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 jj byly to super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Tak o těch tvýho táty ani nemluvím...ale ty už ani nebyly na nošení, do trezoru s nima a za dvacel let prodat za barák (nebo aspoň garsonku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Pozdě no. Už jsou více jak rok v Řecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Moje "young heuer" dnes zůstaly v hodinkovnici, ale po takové nádheře, jsem je musel hodit na ruku, tyto "potomky" autavek. Pískované pouzdro a automat mají. :-) Tak snad Vás neurazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Proč by měly urážet? Jsou peckovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Musím říct, že tyhle PVDčkový (ať už šedivý nebo zlatušky) Autávky bych ještě rád sehnal, ale jsou už za raketu...škoda, že ještě nemáš tah, to už by dobře na ruce svítily nevim proc si myslis ze David nema tah? ;-)jen je nosi na kuzi. dodnes si rvu vlasy (ano uz jich zbyva jen malinko) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Tak co si pamatuju, tak je to Patrik a kdysi mi psal, že tah nemá....ale pokud se něco změnilo a tah dokoupil, to netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Uvedu to na pravou miru, jsem Patrik a tah mam . Nemam ho k druhym Autaviim s 7734. nevim proc si myslis ze David nema tah? ;-)jen je nosi na kuzi. dodnes si rvu vlasy (ano uz jich zbyva jen malinko) Tak co si pamatuju, tak je to Patrik a kdysi mi psal, že tah nemá....ale pokud se něco změnilo a tah dokoupil, to netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 (upraveno) Tak jsme to rozluštili a vidíš to, já celou dobu žil v domění, že právě tyhle máš jen na kůži edit-omluva Štěpínovi, zřejmě má lepší info Upraveno 26. května 2016 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Nejsem Patrik ani David a tah taky nemám. A je to :lol2: . Vždyť už je skoro pátek. Těším se na zítra, jestli Karel prozradí nebo nahodí indicii, co se chystá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se