M3maniac Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Dnes mi po dlouhé době udělaly radost autavky, 911 a verva 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Podle toho zpětného zrcátka to vypadá,že jsi někde skejsnul ve štrůdlu... ale hlavní je, že ti autavky přináší radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 m3maniac: máš to skvěle sladěné týden je člověk pryč a tady zase taková krásná úroda. gratuluju k úlovkům a Karlovi tradičně děkuji za krásný pátek i dneska v něděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Díky, jo jo dnes to bylo hodně ucpané..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Je pondělí, takže chrono seiko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Tyhle pandy jsem u Tebe Honzo neviděl. Novinka nebo jsem jen něco přehlídl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 (upraveno) 3x chrono 3x jinak. Nejprve sestava prvních automatických chronografů na světě v zastoupení Seiko (cal. 6139), Heuer (cal. 11 - mám zde cal. 12, budiž mi pro dnešek odpuštěno) a Movado / Zenith (cal. 3019 PHC). Další trojice je 3x tri-compax 3x jinak - jak strojově, tak číselníkově. Jaeger LeCoultre inverse panda (cal. Valjoux 72 resp. 726), Omega Speedmaster Professional all black (cal. 861) a Movado / Zenith El Primero panda (3019 PHC). Upraveno 8. srpna 2016 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Tyhle pandy jsem u Tebe Honzo neviděl. Novinka nebo jsem jen něco přehlídl? vydražil jsem je někdy v květnu, ale až do srpna čekaly v anglii, než se ke mě dostaly... takže papírově už je chvíli mám, ale teprve dnes poprvé na ruce. jojo, už jsme doma čtyři, dva ze švýcar a dva z japonska. jak vidím v inzerci tvé chronostopy, přemýšlím, čeho bych se mohl zbavit. ale nevím, mám je rád všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 pěkné to máte kuci, si říkám, že se kdysi kuřáci měli fajn..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 To měli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 TVL, ty jsou. Tyhle i ty předchozí. Pěkné to máte, kluci! Já snad zase budu muset něco koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Rendo, Karle, pěkně se na to dívá, až jsem musel nasadit něco pro potěšení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 krasne vintazky chalani Pridám sa k heuer vlne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Já dneska taky Hujery. V barvičkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Líbí se mi to - 5 Autávií a všechny jiné. Pojďme další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Tak jo, no, pro změnu něco na tahu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Tak jo, taky sem je vyvenčil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Kluci, to mi nedělejte, tohle... To není vlna, ale tsunami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Je pátek, jsem připraven ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) Pátek. Na kus řeči s jedním pacientem... Sice tam má pramálo chron, ale jsou tam. https://www.hodinkee.com/videos/talking-watches-with-howie-kendrick A něco starého z Nordschleife... https://www.youtube.com/watch?v=dtmEcNV-z8A Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se