Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

Pátek je super.Podobnou targu(akorát černou)si koupila loni kolegyně z práce.Říká-"This is my dream car."Ale vůbec se o ní nestará.Myslel jsem,že jí vymazlí,ale dává peníze jen do motoru.Říkal jsem jí, co je potřeba dát do richtiku,ale má asi nějakýho jinýho poradce.To by mi nevadilo,pokud by ten poršáček neskomíral.Ale když to skoro denně vidím,tak je mi do breku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stodolový nález je skvělý. Teď si představ, že Miuru zrenovuješ, sedneš do ní a...

peklo na zemi....

no co - pocurat, uhasit a pustit se do renovace toho, co zbylo, znovu... :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pátek je super.Podobnou targu(akorát černou)si koupila loni kolegyně z práce.Říká-"This is my dream car."Ale vůbec se o ní nestará.Myslel jsem,že jí vymazlí,ale dává peníze jen do motoru.Říkal jsem jí, co je potřeba dát do richtiku,ale má asi nějakýho jinýho poradce.To by mi nevadilo,pokud by ten poršáček neskomíral.Ale když to skoro denně vidím,tak je mi do breku.

Chtěl bych mít kolegini, co si koupí starou targu 911 ! Asi bych ji chtěl za ženu :-)

Odkaz ke komentáři

Miury jsou znamy tim, ze maji rady ohen.... Staci jakykoliv maly unik paliva, co se dotkne svicky motoru a je po Miure...

Dalsi zajimavosti je to, ze vsechny verze (az na SV) mely spolecnej olej pro motor i prevodovku, takze clovek musel filtru hodne verit a menit olej abnormalne casto. Par spatnym prerazeni mohlo znamenat docela problem...

No jo, ale Miura je proste legenda, skvely auto.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...