VintageLover Odesláno 14. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Stodolový nález je skvělý. Teď si představ, že Miuru zrenovuješ, sedneš do ní a... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 (upraveno) trhá to srdce na, to jen tak koukat...a pokud to neměl pojištěný tak to je dvojnásob tragedie Upraveno 14. září 2018 uživatelem madmaxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Pátek je super.Podobnou targu(akorát černou)si koupila loni kolegyně z práce.Říká-"This is my dream car."Ale vůbec se o ní nestará.Myslel jsem,že jí vymazlí,ale dává peníze jen do motoru.Říkal jsem jí, co je potřeba dát do richtiku,ale má asi nějakýho jinýho poradce.To by mi nevadilo,pokud by ten poršáček neskomíral.Ale když to skoro denně vidím,tak je mi do breku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Stodolový nález je skvělý. Teď si představ, že Miuru zrenovuješ, sedneš do ní a... peklo na zemi.... no co - pocurat, uhasit a pustit se do renovace toho, co zbylo, znovu... :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Pátek je super.Podobnou targu(akorát černou)si koupila loni kolegyně z práce.Říká-"This is my dream car."Ale vůbec se o ní nestará.Myslel jsem,že jí vymazlí,ale dává peníze jen do motoru.Říkal jsem jí, co je potřeba dát do richtiku,ale má asi nějakýho jinýho poradce.To by mi nevadilo,pokud by ten poršáček neskomíral.Ale když to skoro denně vidím,tak je mi do breku.Chtěl bych mít kolegini, co si koupí starou targu 911 ! Asi bych ji chtěl za ženu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Není to sice targa a vyhrála ji prej v sázce, ale stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Miury jsou znamy tim, ze maji rady ohen.... Staci jakykoliv maly unik paliva, co se dotkne svicky motoru a je po Miure...Dalsi zajimavosti je to, ze vsechny verze (az na SV) mely spolecnej olej pro motor i prevodovku, takze clovek musel filtru hodne verit a menit olej abnormalne casto. Par spatnym prerazeni mohlo znamenat docela problem... No jo, ale Miura je proste legenda, skvely auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Pátek jsem prošvihnul, tak alespoň dnes na motorku.. docela se osvědčily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Verona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Tissot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Čekám na foťák, tak jen mobilovka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 jé bejvalky, koukám pořád nezměněný stav, nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 .. tak myslím, že budou v dobrých rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Tak konecne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Cestou jim nebylo smutno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Jardo sednou ti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 .. Díky, tyhle Carrery jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Ty Verony jsou krásné... Takhle nějak si představuji ideální vintage oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 staré Tagy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se