Kristian.nov Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 ... Slintám, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Moooc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Já si snad taky budu muset nějakou vintage parádu pořídit. Máte to skvělý, kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 ...Krása, tohle se mi líbí jak čert... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Díky kluci, jinak hodil sem do fotogalerie nějaké foto a pár info:-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68122-omega-speedmaster-c1045lemania-5100-mark45/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 A že prý nejde hnědá k tmavému obleku ( hodinkám ) za mě se moc povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 To je vono - italská móda, to je styl. Tmavě modrá & hnědá - dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 jen ty krátký gatě bych nedal, jinak OKI ten řemen, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Dneska jsem vzdával hold Nikkimu Laudovi (Monza 1977-8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Dneska jsem vzdával hold Nikkimu Laudovi (Monza 1977-8) To je velká paráda! Kam na to furt chodíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 podle me do spajsu,ma tam plnou kabelku-parada,gratuluji,hod vice foto pls Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Dodám fotky i info, kein stress. Jsou skvělé, mám z nich ohromnou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Ty se vždycky s něčím vytasíš. Moc pěkné, gratuluji ke koupi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Zdravím všechny, tyhle poslední dobou skoro nesundavám. Ani nevim proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Ty se vždycky s něčím vytasíš. Moc pěkné, gratuluji ke koupi...Díky Honzo, snad sem brzo taky něco hodíš. BTW - taky Crotony jsou perfektní, hodně mi připomínají Wittnauery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Zdravím všechny, tyhle poslední dobou skoro nesundavám. Ani nevim proč?Hezké, ale kdyby jsi sem toho hodil k hodinkám víc, vůbec bych se nezlobil . Rozměr, strojek, stáří ? Vím, strejda googl umí mnoho, ale k hodinkám malej příběh patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Hezké, ale kdyby jsi sem toho hodil k hodinkám víc, vůbec bych se nezlobil . Rozměr, strojek, stáří ? Vím, strejda googl umí mnoho, ale k hodinkám malej příběh patří.Rozměr je malý 38mm, strojek je Valjoux 92, rok výroby přesně nevím ale s tímto strojkem je to jeden z prvních modelů a odhaduji rok 1963-4.Hodinky jsem pořídil ze států. Myslel jsem že ušetřím takže jsem koupil levnější vytopené Zarezlé šroubky jsem povoloval 14 dní a nakonec povolil ale po prozkoumání všech poskození musel pořídit dárce. Pak už jen trocha leštění.Doufám že můj príběh poučí podobné nadšence! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Toto je původní stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se