M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Krása střídá nádheru a když jsou ty svátky tak se kochám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 A dnes jsem vystřídal hujerky tagama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Hmm, tak to je pěkná kolekce, včetně literatury. Užij si to, nad tím lze jen zaslintat. No nic, jdu do garáže doskládat Nortona, ve čtvrtek je na pár dní jaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 2 hodinami, M3maniac napsal: Krása střídá nádheru a když jsou ty svátky tak se kochám Rendo, máš to pěkně poskládané, jen co je pravda. Móóc pěkná kolekce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Díky klucihujerky mě moc baví. Taková sranda, dnes jsem tu napsal příspěvek č. 15.000 a úplně náhodou jsem udělal tuto fotku aniž bych věděl kolik je hodin a až při prohlížení jsem si všimnul, že bylo na vteřinu 15:00:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Jojo, stál tam půl hodiny na mrazu, aby udělal dojem a plánoval to od prázdnin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Jojo, já jsem celej žhavej na dojem tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Před hodinou, Wanderer napsal: Jojo, stál tam půl hodiny na mrazu, aby udělal dojem a plánoval to od prázdnin... . Asi máš pravdu, ale stálo to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Opožděně gratuluji k mechanickým autáviím a premoonům. Ty dvoje hodinky se pod sebou fakt sešly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Tak je před námi poslední týden roku 2021, nafotil jsem tahle (zatím:)) trojčata. Ve všech tiká Valjoux 7733, ty ocelové mají číselné označení 01-7733-009 -30, pozlacené jsou z modelové řady Olympic s označením 01-7733-009-50. Existují ještě další varianty, bohužel se mi je nedaří sehnat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Opožděně gratuluji k mechanickým autáviím a premoonům. Ty dvoje hodinky se pod sebou fakt sešly! Začlo to těma Karlovejma 806kama. To je mega krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Krása, jde vidět, že jseš do těch avii hodně ponořenej ale to je v ponorce úplně v klidu :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Heuer i Avia kolekce závidím. Já vybírám, které kalkulátory pošlu na servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Diky Karle, tie Camará by som ponosil zatial mi budu stači Autavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Silvestrovská bomba Karle! Díky za celý rok super fotek. Dneska mě potěšila ta výrobní linka Toyoty! Kdyby se aspoň jeden kus GT2000 našel v garáží v Čechách (-: Ať se ti v novém roce 2022 daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Karle díky nejen za tento nášup. Dnes mi vyloudil úsměv na tváři snímek mladinké Demi. Některé ženy jsou trochu jako muži - s věkem získavají charisma:) No a protože jsem zase nenašel žádné Avie, tak sem hodím tyhle dvě ségry, které spojuje stejná strojovna - Valjoux 7733 a modelové označení 14000. Kluci, díky za pochvaly, snažím se co to dá:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Krásná sbírka, Petře. Škoda, že jsi Aviatik a nesbíráš třeba Yemy. Už mě jich někdo zbavte. Nechce se mi je posílat do USA. Poslední zásilka tam šla 4 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Péťa je prostě jediný aviatik ,který nejezdí v avii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se