ponorka9 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 hezký Velký pátek všem chronomagorům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Tak já si nechal prohlídku čtvrtečního nářezu až na pátek- pěkně na klid. A tentokrát je to víc než výborný. Bombastickej výběr (jako vždy)A Honda CRX potěšilo / měl jsem 3 Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 Sváteční Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Dnes slavnostně. Před 50 ti lety si je tata koupil za první výplatu. Nikdy nebyly otevřené, rezerva chodu stále 48 hod a přesnost cca +10 sec/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 @Rendellnějak se ti nepovedlo trefit správné vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 50 minutami, špelda66 napsal: @Rendellnějak se ti nepovedlo trefit správné vlákno všiml jsem si, už to nechám tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 (upraveno) na tohle už tady vlákno není, jedině mezi čínu...,když to schválí owner. Upraveno 21. dubna 2022 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 @eloga no jo vlastně, máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Já už si říkal jestli jsi v pořádku @VintageLover Čtvrtek najednou nebyl správným čtvrtkem....Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Byl jsem holt na cestách. Dneska mám navíc taky málo času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Celý týden jedu Autávky. Sorač, že jsem tu šoupl mlaďochy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Honzo, omlouvat se nemusíš. Náhodou je to dobra srovnávacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Dnešní úkol zní: Najdi Franka Williamse a zjisti, co ma na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Tak já to zkusím. Frank bude tady...A hodinky OMEGA Speedmaster ?? (ale je to zoufalá tipovačka z mé strany)Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 A opět super výběrOdesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 před 4 minutami, the.Doctor napsal: Tak já to zkusím. Frank bude tady... A hodinky OMEGA Speedmaster ?? (ale je to zoufalá tipovačka z mé strany) Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Fakt? Ty hodinky, ale byla velká náhoda.Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Ahoj, určitě to tu na fóru už někde bude, každopádně není na škodu, aby se to tu teď objevilo víckrát. Ještě, že nemám takovou sbírku, asi by to se mnou totiž seklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Děsný, přichází doba, kdy jít někam ukazovat neznámému člověku drahé hodinky je totální blbost. Stejné jako dát někomu cizímu klíče od auta, aby se projel nebo si v hotelu dávat hodinky na noční stolek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se