Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 11. 2014 v 22:25, Kristian.nov napsal:

Sem zvědavej kam až vyletí... za prvních 24 hodin slušnej nástup

http://aukro.cz/heuer-autavia-automatic-stav-i4782927765.html

Tak nakonec to nebylo tak strašný. Minus je chybějící tah, kdy běžný tahy chodí okolo dvacky, v bílým PVD jsem ho ještě na prodej neviděl.

Překvapilo mě, že Popshop smáznul příhoz Vobludovi za negativní komentáře. Vobluda přestal platit za vydražený zboží? (pro méně znalé, jedná se o překupníka, který nakupuje na aukru a obratem střílí na ebay. Jeho daňový přiznání bych rád viděl)

Odesláno

Ja som celkom nasrdeny na aukro. K ebay to ma hodne daleko odozvou, update aktualnej ceny, casu do konca... moj max prihoz bol 48 s tym ze som chcel ist dalej, len system sa do poslednej sekundy tvaril ze som ok... Vrrr

... Aj ked je mozne ze ho len neviem dobre pouzivat, kedze som sa registroval koli tejto aukcii...vrrr

Odesláno

Jo, vobluda nám nějak zvlčel.

To Palo: Někdy se vyplatí tam nahodit raketu a spolehát se na to, že se tam nesejdete jako dva kohouti. Pak by z toho mohl vzniknout nesmysl, což už jsem několikrát zaregistroval. Ale někdy to za ten risk stojí. :)

Odesláno

Taky jsem si myslel, že to vyskočí výš. Když to porovnám s tím vrakem Autavií, které se na aukru prodaly nedávno za 27.000... Někde by tady měl být link. Ve skončených aukcích už jsem je nenašel.

Odesláno
  V 16. 11. 2014 v 19:51, financ napsal:

Tak nakonec to nebylo tak strašný. Minus je chybějící tah, kdy běžný tahy chodí okolo dvacky, v bílým PVD jsem ho ještě na prodej neviděl.

Překvapilo mě, že Popshop smáznul příhoz Vobludovi za negativní komentáře. Vobluda přestal platit za vydražený zboží? (pro méně znalé, jedná se o překupníka, který nakupuje na aukru a obratem střílí na ebay. Jeho daňový přiznání bych rád viděl)

souhlasím, že ta cena je hraniční...ten tah zrovna tomuto modelu moc sluší...na kůži to nebude ono..

já měl dneska hodně velké cukání na Carrery...myslím, že cena více než dobrá...

http://www.ebay.de/itm/281493941773?_trksid=p2060778.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Odesláno (upraveno)

Jsem trouba, že jsem tomu nešel naproti :-(

Dal jsem si pro sebe limit za Autavie ve slušným stavu 50tisíc, takže bych možná i vyhrál.

Ale doufám, že se dřív nebo později k nějakým dostanu.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
  V 18. 11. 2014 v 18:14, tommasini napsal:

Může mi někdo vysvětlit, jak funguje automatický nátah u autávií.

Tady je nějaký info o kalibru 11, 12  a dalších, ale stejně z toho nejsem moudrej:

http://onthedash.com/docs/ChronomaticMovements.html

To máš odlišnosti kalibru 11 a 12, ty se liší v drobnostech. Princip je jednoduchý, automatová nástavba s mikrorotorem. 

post-13546-0-12748700-1416334795_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...