M3maniac Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Divné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 @M3maniacco to máš prosím tě za gumy na těch Carrerach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Tropic sport, ten levy je NOS z 60-70 let ( cca 150-250€ ), ten pravy je replika dnesni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Tak dnes vyzvednuté z lázní, jdou pěkně Díky Miro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Včerejší JUMBA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Pěkný kousky chlapci! Já dnes po delší době fontány. Pořádný kus hodin to je a to i na dnešní dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 Zajímavé UFO hodinky, já dnes vyměnil cal.15 za cal.12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 V 2. 2. 2023 v 12:06, ponorka9 napsal: Pěkný kousky chlapci! Já dnes po delší době fontány. Pořádný kus hodin to je a to i na dnešní dobu. Tohle je opravdu nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Dneska taky pandy, hoši nějak to tu umírá nebo se mi to jen zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 51 minutami, M3maniac napsal: Dneska taky pandy, hoši nějak to tu umírá nebo se mi to jen zdá? je skoro neskutečný, jak oranžová vteřinovka změní komplet vzhled...hezký! Já dnes domácí Hujerky cal 7734 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 14 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Tohle je opravdu nádhera. Díky. Jsou neobvyklé a pořád baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 18 hodinami, M3maniac napsal: Zajímavé UFO hodinky, já dnes vyměnil cal.15 za cal.12 Já si na ten cal 15 pořád nějak nemůžu zvyknout. U Carrer s tím pruhem mi ten malý subdial nevadí, ale tady jo. Ale jinak oba kousky moc pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Tak mi to neva, těší mě, že právě tyto 15 bez PVD nosil Niki kterého jsem jako malej obdivoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 1 hodinou, M3maniac napsal: Dneska taky pandy, hoši nějak to tu umírá nebo se mi to jen zdá? Chtělo by to Karla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Jojo, Karle kde jsii? celou noc, kde jsii? Jinak ta 15 mi neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Ještě ráno jsem si říkal, že je pustím..... Pak je dám na ruku a přejde mě to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 (upraveno) Ještě i pohled na logo... Upraveno 5. února 2023 uživatelem M-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Nepouštět, tak je správné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 20 minutami, eloga napsal: Nepouštět, tak je správné... Pouštět, pouštět, stavím se do řady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 45 minutami, M-72 napsal: Ještě i pohled na logo... Super kousek s ne moc obvyklou stupnicí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se