tommasini Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Copak vo to, mě se to líbí. Ale já vypadám tak, že za mnou pak budou chodit děti, jestli můžou ještě jednou na labutě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 3 hodinami, tommasini napsal: Copak vo to, mě se to líbí. Ale já vypadám tak, že za mnou pak budou chodit děti, jestli můžou ještě jednou na labutě To je jen o hlavě Prostě mít zlaťáky na ruce, to je občas potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 To asi jo? Uvidíme časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 k takové 123 a zrcadlovkám musíš mít pozlacené hodinky či bocolor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 5 hodinami, M3maniac napsal: k takové 123 a zrcadlovkám musíš mít pozlacené hodinky či bocolor To je stará fotka. Piánko už je bohužel kdovíkde. Ale zrcadlovky mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Dneska 7a38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 před 11 hodinami, Waya03 napsal: Dneska 7a38 parádní, mi se snad libi jakákoliv varianta 7a28 a 38 Za me nej quartz chrona ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Jak říkáš, moc pěkné kvarcky já kalibr 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 “Skipperky” jsou konečně doma (-: Vytoužené Heuerky. Reference v pouzdru 11063V s hlubokým tmavým černo-modrým cifrem a bílými indexy je skvělá. ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 před 38 minutami, Piplík napsal: “Skipperky” jsou konečně doma (-: Vytoužené Heuerky. Reference v pouzdru 11063V s hlubokým tmavým černo-modrým cifrem a bílými indexy je skvělá. ️ móóóc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Skippery jsou super, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Monte Carla na novom strape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Peckaja jsem včera fandil, ale smutný příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Chvíli je z ruky teď sundávat nebudu chtít (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 To je pochopitelný. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Nějak se vezu na Heuer vlně. Dneska s cínovými “otloukánky”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Já dnes Heuer 510.501 z roku 1984 kdy samotný Heuer končil a BMW s e30 začínalo. Po zimním spánku letos poprvé na silnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Nadherne auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se