Zdenek1307 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Díky. Fotka s Robinem W. je dokonalá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 Taky půjdete zítra na Legendy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Pánové díky, sraz byl opravdu super. Rád jsem vás viděl a poznal osobně. Tolik úžasných kousků /myslím hlavně hodinky/ pohromadě, měli jsme to za ten paneláček vyměnit... P.S ten burger pálil třikrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Díky bylo to fajn posezení Burger super a dnes jsem vzal ještě legendy na legendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Tak nakonec ty hranatý vobludy nikdo nechtěl, tak třeba se příště někdo smiluje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daffounek Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 No koukal jsem na obrázky a nevim jestli se sem hodí, ale i já přidám něco tikajícího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 @Daffounek ako sa na tom spusta, a kde je ukryty chronograf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 před 23 minutami, Daffounek napsal: No koukal jsem na obrázky a nevim jestli se sem hodí, ale i já přidám něco tikajícího... Každej se může splést, příště sem hoď třeba něco s tlačítky chronografu. Prodejní sekce je toho plná. Třeba ty Heuery se tam už válí dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Karle, parádní fotky a jen dotaz - ten linkovej bus MHD - to je zastávka Topolová na Zahradáku, Praha 10? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Přesně tak, mělo by to tak být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Se postestilo Omega Speedmaster Teutonic 42mm 1450040 Cal. 861Gesendet von meinem M2010J19SY mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Pekny ulovel, raritka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Ano, také to znám, , konečná busu 224 Zahradní Město, Cíl. A dobře zásobená sámoška v té době nejlépe v celé Praze. A hele kuncáku, tu ceduli z busu 224 mám ještě stáíle nad ponkem na chatě... Karle díky za výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 Oris chronoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 (upraveno) V 2. 6. 2023 v 13:58, Seamaster napsal: Pekny ulovel, raritka! Dikes, celkem zapomenuty model, ale jsou parádní. před 3 hodinami, malymarek napsal: Oris chronoris Super, jsem je ještě neviděl v takhle recentních barvách, ten strap sedí perfektně. Ja konecne sehnal nějaké jump hour chrona, i když jsem chtel spise ty hranate...:) ale zase jsou NOS a jdoucí Upraveno 4. června 2023 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se