Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Jan7 napsal:

Já dnes zavzpomínal na dětství s pandama.

IMG_20240308_153411.jpg

Tak já taky. Omlouvám se, hodinky sem nepatří, ale to auto jo, když už jsi to vytáhnul😀. To auto, co tam máš taky pamatuju, ale myslím, že červený, normálně mi naskočilo dětství👍

IMG_1216.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Borra napsal:

Tak já taky. Omlouvám se, hodinky sem nepatří, ale to auto jo, když už jsi to vytáhnul😀. To auto, co tam máš taky pamatuju, ale myslím, že červený, normálně mi naskočilo dětství👍

IMG_1216.jpg

Cerveny rikas? 😉

IMG_20240308_191913.jpg

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Lucky Lucaso napsal:

Auticek jeste par mam, ale to je spis do jinyho vlakna. Ale kdyz pamatujes to cerveny, tak znas urcite i tohle 😀IMG_20240308_201403.thumb.jpg.963aa348b9964cb3da25fb416d85bac1.jpg

No jasně, to je paráda! (i ty hodinky😀) i s krabičkou, Ty jsi normálně fajnšmekr👍 Normálně už bych na tyhle věci ani nevzpomněl, ale když to vidím, tak hned naskakujou vzpomínky. Tuhle bouchačku měl snad každej kluk. 

No, už něco pamatujeme... 

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, Lucky Lucaso napsal:

Auticek jeste par mam, ale to je spis do jinyho vlakna. Ale kdyz pamatujes to cerveny, tak znas urcite i tohle 😀IMG_20240308_201403.thumb.jpg.963aa348b9964cb3da25fb416d85bac1.jpg

Tady je nějaký vlákno týkající se starých modelů aut? Pošli kdyžtak prosím odkaz. Děkuji!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...