ponorka9 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince V 11. 12. 2024 v 19:06, M-72 napsal: Taková velká předvánoční radost Gratulace, moc povedený kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Karle, zase podařený výběr! se mi tam (krom jiného) dost líbí, jak si ty dva, co se rozvádějí, rozdělili na půl barák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince nn, to je myslím jeden Fin, ted si nepamatuju jmeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 2 hodinami, warann napsal: Ty jo, Steve McQueen a Jawa? To jsem doteď nějak netušil. Zkoušel jsem něco k tomu hledat, ale v podstatě našel zase jen tuhle fotku. Nemáte k tomu někdo něco blíž? Měl údajně i nějaké ČeZety. Mám někde foto kde má na triku logo ČZ, zkusím pohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Husty, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 4 minutami, warann napsal: Husty, diky Není zač. Když někdo najde víc, tak budeme rádi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno pondělí v 11:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:57 Ciferník s patinkou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semishak Odesláno pondělí v 14:25 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:25 jsou taaaak pěkný a já je na ruce nepřečtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno pondělí v 15:11 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:11 V černé 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno pondělí v 15:22 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:22 před 55 minutami, Semishak napsal: jsou taaaak pěkný a já je na ruce nepřečtu Mě už to pomalu taky začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno pondělí v 17:39 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:39 Jo, čtyřicítka za náma, koupíme si brýle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semishak Odesláno pondělí v 18:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:20 Já si je koupil už minulý rok... letos znovu protože se k tomu přidala skleróza a někde sem je nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno pondělí v 21:59 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:59 Já zatím dobrý, na hodinky vidím, jenom v práci, když musím něco na stroji zkontrolovat, a je tam málo místa a nemůžu tu hlavu dát dal, tak před pár lety to šlo a dneska uz tam musím strčit telefon a doufat, že zaostří. Ale jak říkám, hodinky z normální pozorovací vzdálenosti vidím ještě perfektně. No 42 let. Hodinky o 7 let starší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno úterý v 13:05 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 13:05 (upraveno) Dnes taky. Jinak tady ve Vintage sekci je moc pěkný vlákno o 806, od Maldy. Díky tomu jsem je vlstně tenkrát koupil. A dodnes nelituju. Upraveno úterý v 13:06 uživatelem tommasini 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno úterý v 13:19 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 13:19 Aby ne, jsou fantasticky tak, ze jsem je znovu musel koupit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno úterý v 13:53 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 13:53 No Karle to je nádhera. Ale nedivím se To jsi mě potěšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno úterý v 13:58 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 13:58 Dneska japonský pětiručky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno úterý v 14:42 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:42 Ty jsou taky boží. Tohle je hrozný vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno úterý v 19:09 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:09 Ty Brajtle sou naaaadherny ja dneska takhle... a koukam ze se me nejak pootocil tachymetr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se