kuncák7 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Nevim který:-)Hm, k tomuhle radši nic dodávat nebudu , jen škodolibě podotknu, že focení super hodinek jde samo ( kecám, nezvládl bych to nafotit ani kdybych se snažil sebevíc) a tudíž to není umění . Jinak gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Díky klucí!! kuncák7: máš úplnou pravdu... fotí se sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Díky klucí!! kuncák7: máš úplnou pravdu... fotí se sami Spíš bych měl na tebe prosbu, nemohl bys vyfotit všechna svá vintage chrona najednou? Chtěl bych vidět tvou ucelenou sbírečku a udělat si hrubou představu co ti chybí ( nebo spíš mě, jako inspiraci )? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Spíš bych měl na tebe prosbu, nemohl bys vyfotit všechna svá vintage chrona najednou? Chtěl bych vidět tvou ucelenou sbírečku a udělat si hrubou představu co ti chybí ( nebo spíš mě, jako inspiraci )? Takhle je to komplet... Vlastně sou tam navíc ty Moony, ty jsou novodobí, ale vzhledem k historii tam zapadnou:-) Mám ještě pár vintage, ale ne chrono:-) Ty vyfoť ty Omegy z avataru, někde sem čet, že se jim říká Soccer Omega:-) Kvůli tomu dopočtu do 45 na sčítači minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Lehky off-topic, nevim kam nejlepe to dat, ale myslim ze sem se to hodi. Narazil jsem na WUS na tenhle remen a myslim ze by to mohl byt muj pristi nakup pro Moony. Snad nevadi kdyz dam i link na prodejce...kdyz sjedete na strance az dolu, je tam vic fotek s Heuer chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Mám přesně ten co je na obrázku z heuerville od Ondry Šímy - nelíbil se mi ten spodek, jinak je to dělané podle něj (spodek je černý). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 To mi uplne uniklo..a ted koukam, ze uz jsi tu daval nejaky fotky i drive. Slusi jim moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Takhle je to komplet... Vlastně sou tam navíc ty Moony, ty jsou novodobí, ale vzhledem k historii tam zapadnou:-) Mám ještě pár vintage, ale ne chrono:-) Ty vyfoť ty Omegy z avataru, někde sem čet, že se jim říká Soccer Omega:-) Kvůli tomu dopočtu do 45 na sčítači minut...Až zase ukecám Kubu ( člen prishera ), aby mě pozval domů, tak budou fotky ( já to prostě neumím, proto se nechlubím ve vláknu- co máte zrovna na ruce ). Mé výtvory s fotákem jsou k pláči.PS : ty moony tam patřej :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 To mi uplne uniklo..a ted koukam, ze uz jsi tu daval nejaky fotky i drive. Slusi jim moc!Ještě něco nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Ten řemen je pecka! Asi ho taky potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Díky Je dílem náhody, zabrousil jsem na Heuerville a bylo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Díky Je dílem náhody, zabrousil jsem na Heuerville a bylo to. Priste je vem na sraz,ty "hujerky"jsem si uz dostatecne osahal. Prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 (upraveno) Jasná věc. Ještě možná něco vezmu. Upraveno 16. ledna 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Nejdřím Kristian.nov, teď VintageLover, samý lepší.Máte to supr Karle, co ti to tam vpravo dole zapadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Jasná věc. Ještě možná něco vezmu. Pecka!! financ: No tvoje sbírečka by se do ty krabice myslim už nevešla:-) Nebo ne? hoď společnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Nejdřím Kristian.nov, teď VintageLover, samý lepší.Máte to supr Karle, co ti to tam vpravo dole zapadlo? To jsou tyhle Certiny, musím na ně hodit Hirsche Lizarda. Nebyl čas. Pecka!! financ: No tvoje sbírečka by se do ty krabice myslim už nevešla:-) Nebo ne? hoď společnou...Díky díky. Tvoje sbírka je taky peckovní, inspirativní a rád se na ni koukám. Davidova sbírečka by se nevešla ani do třech těch krabic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 To jsou tyhle Certiny, musím na ně hodit Hirsche Lizarda. Nebyl čas. Díky díky. Tvoje sbírka je taky peckovní, inspirativní a rád se na ni koukám. Davidova sbírečka by se nevešla ani do třech těch krabic. Kdybys nekecal, tolik toho nemám. Troje jsou na léčení, rodinný foto bude až po návratu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Už se těším na to foto jak malej kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 tohle vlákno mi přivádí lehkou tachykardii, středně těžkou tachypnoi, palpitace a pulzující exoftalmus.....už sem nepolezu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Karle,vlevo vedle moonu,to je co? Na telefonu skoro nic nevidim,jen,ze je to chrono-fortis?taky paradni kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se