Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

Nevim který:-)

Hm, k tomuhle radši nic dodávat nebudu :death: , jen škodolibě podotknu, že focení super hodinek jde samo ( kecám, nezvládl bych to nafotit ani kdybych se snažil sebevíc) a tudíž to není umění :notworthy: . Jinak gratuluju. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky klucí!!

kuncák7: máš úplnou pravdu... fotí se sami :guitar:

Spíš bych měl na tebe prosbu, nemohl bys vyfotit všechna svá vintage chrona najednou? Chtěl bych vidět tvou ucelenou sbírečku a udělat si hrubou představu co ti chybí ( nebo spíš mě, jako inspiraci )?

Odkaz ke komentáři

Spíš bych měl na tebe prosbu, nemohl bys vyfotit všechna svá vintage chrona najednou? Chtěl bych vidět tvou ucelenou sbírečku a udělat si hrubou představu co ti chybí ( nebo spíš mě, jako inspiraci )?

Takhle je to komplet... Vlastně sou tam navíc ty Moony, ty jsou novodobí, ale vzhledem k historii tam zapadnou:-) Mám ještě pár vintage, ale ne chrono:-)

Ty vyfoť ty Omegy z avataru, někde sem čet, že se jim říká Soccer Omega:-) Kvůli tomu dopočtu do 45 na sčítači minut...

Odkaz ke komentáři

Lehky off-topic, nevim kam nejlepe to dat, ale myslim ze sem se to hodi. Narazil jsem na WUS na tenhle remen a myslim ze by to mohl byt muj pristi nakup pro Moony. Snad nevadi kdyz dam i link na prodejce...kdyz sjedete na strance az dolu, je tam vic fotek s Heuer chrono. 

9219742018_ec005967d5_z.jpg

Odkaz ke komentáři

Takhle je to komplet... Vlastně sou tam navíc ty Moony, ty jsou novodobí, ale vzhledem k historii tam zapadnou:-) Mám ještě pár vintage, ale ne chrono:-)

Ty vyfoť ty Omegy z avataru, někde sem čet, že se jim říká Soccer Omega:-) Kvůli tomu dopočtu do 45 na sčítači minut...

Až zase ukecám Kubu ( člen prishera ), aby mě pozval domů, tak budou fotky ( já to prostě neumím, proto se nechlubím ve vláknu- co máte zrovna na ruce ). Mé výtvory s fotákem jsou k pláči.

PS : ty moony tam patřej :-))).

Odkaz ke komentáři

Nejdřím Kristian.nov, teď VintageLover, samý lepší.

Máte to supr

Karle, co ti to tam vpravo dole zapadlo?

To jsou tyhle Certiny, musím na ně hodit Hirsche Lizarda. :) Nebyl čas. :(

Pecka!!

financ: No tvoje sbírečka by se do ty krabice myslim už nevešla:-) Nebo ne? hoď společnou...

Díky díky. :) Tvoje sbírka je taky peckovní, inspirativní a rád se na ni koukám. :)

Davidova sbírečka by se nevešla ani do třech těch krabic. :D

post-21738-0-12519300-1389902335_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To jsou tyhle Certiny, musím na ně hodit Hirsche Lizarda. :) Nebyl čas. :(

Díky díky. :) Tvoje sbírka je taky peckovní, inspirativní a rád se na ni koukám. :)

Davidova sbírečka by se nevešla ani do třech těch krabic. :D

Kdybys nekecal, tolik toho nemám. 

Troje jsou na léčení, rodinný foto bude až po návratu

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...