JaRooN Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 Ja se bojim, ze te asi zklamu. Ale jak se rika, nikdy nerikej nikdy
radegh Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 navnadili jste mě, tak jsem po dlouhé době, co taghujeřím natáhnul a provětral ty moje milované :-) protože nic lepčího k obleku nemám a na jednačku ideální.. :-) ach.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Hezké to máš. Ta barva vteřinovky je původní? Já ji mám víc do žluta...
Dzos Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 navnadili jste mě, tak jsem po dlouhé době, co taghujeřím natáhnul a provětral ty moje milované :-) protože nic lepčího k obleku nemám a na jednačku ideální.. :-) ach..Nádherně zachovalý kousek ! Jen pro info, není-li tajné. Je to původní výrobní stav, nebo byly nekdy přebroušeny? Jak je tady všechny ty soccery vidím, lituji, že jsem vyměkl a nepřihazoval více na ty maldovy :).
radegh Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Malda: vteřinovka je původní, řekl bych že originál Dzos: je to původní stav, žádné broušení se nekonalo. Kupoval je děda pro mýho strejdu. Ten byl ale prostorově výraznější, takže mu hodinky byly díky bohu malý. Je to poznat na původním řemínku, kterej mám skovanej. Zapínal si je na poslední dírky. Díky tomu je moc nenosil a tak svůj život trávily z větší části v krabičce. Zatím jsem nenašel doklad o koupi, ale pořád po baráku nacházím nějaký "poklady", takže jsem přesvědčen, že ho ještě někde vyhrabu. Až se budu nudit, tak požádám nějakého zdejšího výrobce řemínků, aby mi vyrobil dle originálu kopii a dám si na něj tu origo signovanou sponu a budou 100% Hodinky ale nejsou jediný koníček a jiný mají momentálně přednost.Jinak se musím pochlubit, že zřejmě jako jediný nemám tachymetrickou stupnici. Mám tzv. doktorský model (děda byl doktór), kde je stupnice pro odečítání tepu. Takže tak :-) heč :-D
Kristian.nov Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Už sem zapomněl jak krásný jsou na řemenu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Protože se tady sešlo několik Omeg "soccer timer", tak pokud by chtěl někdo origo krabičku k nim, má možnost: http://aukro.cz/stara-krabicka-na-hodinky-omega-i4882835415.html
malda Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Večerní momentka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Dnes na prochazku jsem vytahnul autavie
financ Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Popshop mě rozesmál, má 100 bodů. Prodal hodinky a tah vytáhne sólo http://aukro.cz/heuer-autavia-naramok-pre-hodinky-ref-112-603-i4901496078.html
Dzos Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Popshop mě rozesmál, má 100 bodů. Prodal hodinky a tah vytáhne sólo http://aukro.cz/heuer-autavia-naramok-pre-hodinky-ref-112-603-i4901496078.htmlA možná si tady ve vlákně zjistil, na kolik si ho asi ceníme resp.za kolik se prodává... Protože do toho, co tu padlo, se celkem trefil.
financ Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 taky jsem si říkal, kde se tah objeví. Akorát hodinky koupil překupník a tomu je jedno, jestli je střelí s tahem nebo bez něho. Mě už to přijde moc vychcaný.
tommasini Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Džos má asi pravdu v tom, že ty informace tady z chronomagu, těmto vykukům pomáhají. Abych nebyl OT, tak na ruce již pár dní Tissotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Tohle forum blbne i kupující, některý aukce končí napálený pěkně vysoko. Řada věcí se dá venku koupit líp než u nás
VintageLover Odesláno 15. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Přesně tak. Pokud se ceny neustálí, tak to tady na rok zavřu. Pak se uvidí.
tommasini Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Tak to by ještě chybělo, abysme kvůli xindlům přišli o vlákno To by tedy jako nešlo.
financ Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Joo naše vlákno, akorát zvyšuje apetit a pak se divíme cenám na aukru. Za vyhrkany hujdy s vypadlou luminiscenci a olezlym pouzdrem někteří naloží jak za slusny kousek na eBay. Kéž by zas bylo euro pod 25.
Tikal Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dnes UFO
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se