Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

M-72

145.013 145.026 145.036

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

VintageLover

a2e152

Odesláno

navnadili jste mě, tak jsem po dlouhé době, co taghujeřím natáhnul a provětral ty moje milované :-) protože nic lepčího k obleku nemám a na jednačku ideální.. :-) ach..

Nádherně zachovalý kousek ! Jen pro info, není-li tajné. Je to původní výrobní stav, nebo byly nekdy přebroušeny?

Jak je tady všechny ty soccery vidím, lituji, že jsem vyměkl a nepřihazoval více na ty maldovy :) :). 

Odesláno

Malda: vteřinovka je původní, řekl bych že originál

Dzos: je to původní stav, žádné broušení se nekonalo. Kupoval je děda pro mýho strejdu. Ten byl ale prostorově výraznější, takže mu hodinky byly díky bohu malý. Je to poznat na původním řemínku, kterej mám skovanej. Zapínal si je na poslední dírky. Díky tomu je moc nenosil a tak svůj život trávily z větší části v krabičce.

Zatím jsem nenašel doklad o koupi, ale pořád po baráku nacházím nějaký "poklady", takže jsem přesvědčen, že ho ještě někde vyhrabu. Až se budu nudit, tak požádám nějakého zdejšího výrobce řemínků, aby mi vyrobil dle originálu kopii a dám si na něj tu origo signovanou sponu a budou 100% Hodinky ale nejsou jediný koníček a jiný mají momentálně přednost.

Jinak se musím pochlubit, že zřejmě jako jediný nemám tachymetrickou stupnici. Mám tzv. doktorský model (děda byl doktór), kde je stupnice pro odečítání tepu. Takže tak :-) heč :-D

Odesláno

Joo naše vlákno, akorát zvyšuje apetit a pak se divíme cenám na aukru. Za vyhrkany hujdy s vypadlou luminiscenci a olezlym pouzdrem někteří naloží jak za slusny kousek na eBay.

Kéž by zas bylo euro pod 25.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...