MaraThon Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Takže se podařilo? Paráda Maro. Přesně tak Karle, děkuji za přítele na telefonu. Až se budeš toulat někdy kolem zastav se.
VintageLover Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Rád. Dneska mám Primky, takže nemůžu ničím přispět, ale třeba se to brzo změní, něco se rýsuje.
malda Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 To je nějaká Sorna? Moc hezký kousek, gratuluji! Předpokládám, že uvnitř tepe něco podobného: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&69&2uswk&EB_8420 Taky o něčem takovém uvažuji. Na tomto strojku vyrostly ve své době zajímavé kousky. Celkem by mě ale zajímala jeho spolehlivost. Top quality to ta strojovna asi nebude...
VintageLover Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2015 nn, Heuer-Leonidas.http://www.calibre11.com/heuer-easy-rider/
malymarek Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Rád. Dneska mám Primky, takže nemůžu ničím přispět, ale třeba se to brzo změní, něco se rýsuje. takže co zase půjde? co ti nesedne, když jsou ty Strely pryč
malymarek Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 EASY - RIDER tyhle jsou vážně vtipné hezkej kousek, taky se po nich občas dívám
malda Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 (upraveno) nn, Heuer-Leonidas.http://www.calibre11.com/heuer-easy-rider/A sakra, tak to jsem střelil hodně vedle... Díky! EDIT: ale strojek jsem trefil:) Upraveno 7. října 2015 uživatelem malda
VintageLover Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2015 takže co zase půjde? co ti nesedne, když jsou ty Strely pryčTěžko říct, možná něco, možná nic.Pokud by to ale vyšlo, byla by to pecka.
malymarek Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Těžko říct, možná něco, možná nic.Pokud by to ale vyšlo, byla by to pecka. to říkáš pokaždé a pořád ty Rolexy nejsou :-)
VintageLover Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2015 (upraveno) to říkáš pokaždé a pořád ty Rolexy nejsou :-)Rolex teď ještě ne, později, pěkně postupně. Ty El Primero jsou stejně hezčí jak Rolex. Teda ono záleží. Strašně se mi líbí 1655.Silverstone modré, El Primero A386... Je toho tolik, až mě to děsí. Upraveno 7. října 2015 uživatelem VintageLover
malymarek Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Rolex teď ještě ne, později, pěkně postupně. Ty El Primero jsou stejně hezčí jak Rolex. Teda ono záleží. Strašně se mi líbí 1655.Silverstone modré, El Primero A386... Je toho tolik, až mě to děsí.souhlas předsedo,EL Primero ti schvalujeme a ty Tudory se tam fakt nehodí :-)
VintageLover Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Náhodou to vysoký sklíčko je peckovní. To nemá ani Heuer, ani Zenith. Už ale dost plkání, ať tady můžou kluci dávat fotky.
malymarek Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 kluci Karel Vám vzkazuje, dávejte sem fotky
guzmic Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Parádní Orisky jen co je pravda, hoď jsem někdy víc fotek, zaslouží si to. B-)
Tikal Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 (upraveno) EASY - RIDER tyhle jsou vážně vtipné Tohle měl Matouš v Království hodin, ale chtěl za ně nesmysl, na to, že je vnich EB8420 strojek. Chtěl jsem je, protože mám malé se stejným strojkem, jen bez datumu, ale nějak jsme se nemohli sejít na rozumné částce. Upraveno 8. října 2015 uživatelem Tikal
MaraThon Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Tohle měl Matouš v Království hodin, ale chtěl za ně nesmysl, na to, že je vnich EB8420 strojek. Chtěl jsem je, protože mám malé se stejným strojkem, jen bez datumu, ale nějak jsme se nemohli sejít na rozumné částce.Je to tak, musel jsem sáhnout hluboko do šrajtofle..
Tikal Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Hlavně, že se ti líbí.Jestli jsou to ony, tak jinak byl stav parádní, na ty roky, ale na mě to bylo zbytečně drahé, za podobné peníze se dají koupit Heuery 73373 a to je nebe a dudy...
libor2002 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Tak jeste dneska ponosim, ale zitra uz budou odpocivat...
Anela Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Já jsem se ráno nemohl rozhodnout, tak jsem si toho vzal víc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se