Dzos Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Odesláno 10. března 2024 Po dlouhé době jsem byl v bance v bezp. schránce. A zjistil, že tam mám hodinky, na které jsem úplně zapomněl, že je vubec mám. To už je na pováženou. Asi mám začínající demenci. Takže je to vlastně nový přírůstek:).
Rodkopf Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Odesláno 10. března 2024 Po dlouhé době jsem byl v bance v bezp. schránce. A zjistil, že tam mám hodinky, na které jsem úplně zapomněl, že je vubec mám. To už je na pováženou. Asi mám začínající demenci. Takže je to vlastně nový přírůstek:). Pekny, Ty jsou videt malokdyGesendet von meinem M2010J19SY mit Tapatalk
tommasini Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Odesláno 18. března 2024 Po nějaké době zase Iraqi Air Force na novem řemínku.
brownwld Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Odesláno 26. března 2024 Muzu sem? V 80. letech kazdej vedel, ze quratz, pouze a jedine quartz, je budoucnost!
Dzos Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Odesláno 27. března 2024 Tak tyto Omegy mi ještě unikají. Už mám ale počíháno. Minulý týden jsme mělo v OL. sraz, tak postnu jednu ze setkání black/white.
Tikal Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2024 Po dlouhé době něco nového, z prosince 1977. Až na tah jsou zcela původní, nebastlené. I přes zjevné intenzivní nošení, které bylo umocněné totálně ucpanou korunkou a tlačítky, byl strojek čistý a netknutý. Našel jsem pouze jednu hodinářskou značku ve víčku. Vibrograf v telefonu mi ukazuje beat error 1,5 ms a denní odchylku -1 až -5s podle polohy. Strojek je plně funkční, stopuje, nuluje, datum a den se nastuvují a překlápí, vnitří/patinová/ luneta se točí, co víc si přát. Vyčistil jsem pouzdro a přeleštil jsem nahrubo sklo, abych vůbec viděl na cifr. Sklo ještě doladím, ale chci je nechat tak jak jsou. Mám nějaké méně dobité, původní lunety na Pogue co mám na servis, ale naživo ta luneta není tak strašná a nebudu to po 46 letech bastlit. Ideální hodinky na lítačku. Přeji krásný den.
Tikal Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 Trochu jsem to sklo ještě poškádlil a hodil je na AM tah.
tommasini Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 Už jsem je chválil ve vlákně Co máte dnes na ruce a neodolám ani tady. Hlavně ten rok je pro mě více než sympatický. Taky mám jedny Pogue se žlutým cifrem z roku 77, tak moc rád zdravím kolegu. To sklíčko neskutečně prokouklo. Za ponechání lunety a zbytku palec nahoru.
Tikal Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 Díky, ctím původnost. Navíc na živo není zdaleka tak strašná...
Lucky Lucaso Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 A jak si to prosim te lestil? Vypada to dobre.
Tikal Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 Strašná onanie, nejprve jemný smirek pod vodu na kotouči 400 - 600 - 800 - 1000 a pak diamantové pasty na filcáku. Jsou tam určitě rezervy a kdybych tomu věnoval více času, bylo by to ještě lepší, nicméně vidím bez problémů na cifr a co je pro mě důležité, jsou pořád intaktní.
peter48 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 Cca r 1980 mi ženinej bratranec pilot Jufthanza Rakúšan , doniesol Seika s budíkom z Singapuru , idú dodnes….
Borra Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2024 před 11 minutami, Exiztence napsal: Nový přírůstek Nádhera, kdyžtak se o nich rozepiš
Harwey Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2024 Paradny komplet, rozpis sa, detaily:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se