financ Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Hranatým hodinkám jsem dlouho nemohl přijít na chuť. Teď se začínají množit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
libor2002 Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Jako Zenitky jsou boží, to je bez debat... ale tyhle Speedy jsou taky moc TOP A koukám 9.8.1979... to už jsem čtyři dny kadil do plíny
financ Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Asi nejlepší stav je mi je oboje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
ponorka9 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Trošku mě s těma televizema se..te Ale pěkný jsou, to jo. Já při pátku po delší době žluťáky, dokonce jsem i den a datum seřídil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Jiří Sedlák Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 7. 4. 2026 v 12:25, malda napsal: Takže tvrdit, že nebýt těchto hranatých El Primer, není v podstatě co nosit, je hodně velká a subjektivně zabarvená nadsázka. To netvrdím, nosit se dá právě hodně věcí, všechno co jsem jmenoval je parádní. Já sám mám jen ty svoje modráky a jsou taky moc fajn a super nositelný v podstatě tooly, aspoň tak je používám já. Jen tyhle Zenithy televize jsou prostě asi nejvíc k sežrání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
M-72 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna f 300 Hz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
tommasini Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 23 hodinami, Jiří Sedlák napsal: To netvrdím, nosit se dá právě hodně věcí, všechno co jsem jmenoval je parádní. Já sám mám jen ty svoje modráky a jsou taky moc fajn a super nositelný v podstatě tooly, aspoň tak je používám já. Jen tyhle Zenithy televize jsou prostě asi nejvíc k sežrání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No vidis a právě o tomhle strojku Seiko 6139 se říká, že to byl první automatický chronograf. Jeste pred Zenithem a Heuerem. Moc pěkný to máš.
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Já vím, že byl první a má to krásnej příběh, teda víc příběhů, mimo jiné Columbo a jeho: tyhle hodinky nejde rozbít. Možná i pro ten příběh mě právě láká i něco od Zenithu jako druhá strana toho závodu o první auto chrono. 1
bizzydko Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
soldier Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Ahoj, zeptám se. Libej se mi tyto bullheady. Ale nejsem si úplně jistej. Určitě nepoznám jestli korunka a čudlíky jsou origo. A další věc co mě překvapuje je rozdílné barvy subciferniku. Jeden tmavy druhy je opoznání světlejší. A pak ještě datumovy věnec je asi v němčině? Děkuji za jakýkoliv postřeh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Lucky Lucaso Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Ty subcifry budou stejny, jen se jinak odrazi svetlo. Datum je v nemcine + jeste neco. A korunka a tlacitka vypadaj jako na mejch, ale jestli je to origo ti nereknu 1
Jiří Sedlák Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Mě se právě nezdá korunka, viz můj příspěvek v Seiko sekci. Tahle mi přijde zespodu plochá a myslím, že má být zabroušená do kulata. Co na to místní odborníci?
Lucky Lucaso Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Ted jsem na to koukal na netu a jsou jak zkoseny tak i rovny. Ja mam taky rovnou. Jestli se delali obe varianty a nebo je origo jen jedna to netusim. Ale z vrchu vypadaj vsechny stejne. Mozna se delali nejdriv plochy a pak to "vytunili" zkosenim pro lepsi manipulaci?
ponorka9 Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Konečně dorazily domů z lázní, tak si je dnes užívám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
bizzydko Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května 3 2 1 štart Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
M-72 Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Orfina první série. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
bizzydko Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května před 2 hodinami, VintageLover napsal: Pozdravuj Ed Whitea Krasa Nie tak celkom, o jedno cislo skor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
VintageLover Odesláno 4. května Autor Nahlásit Odesláno 4. května 105.002 jsou bozi na podzim doraž, prosim 1
špelda66 Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Tak výjimečně stejné foto do dvou vláken Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se