Kupa54 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Dzos Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
financ Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna Zelený a hranatý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
ponorka9 Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna Modrý a hranatý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
ponorka9 Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Poslední dobou mě to táhne k burgundy cifrům, tak jsem vytáhl tyhle jediný chrona, co v této barvě mám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
tommasini Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Call me Washington. Yes, no, ok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
tommasini Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Jachtu sice nemám, ale co.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
M-72 Odesláno středa v 15:37 Nahlásit Odesláno středa v 15:37 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
tommasini Odesláno sobota v 07:52 Nahlásit Odesláno sobota v 07:52 Máme i lumi po všech těch letech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
ponorka9 Odesláno sobota v 10:26 Nahlásit Odesláno sobota v 10:26 (upraveno) Paráda. Původní tritium by sice už svítit nemělo (nebo jen minimálně), ale já mám taky radši, když hodinky svítí (myslím svítí, ne září ) Upraveno sobota v 10:27 uživatelem ponorka9 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se