SAS Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Příprava na poradu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaraThon Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 dnes ma prvni chrona.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Dnes jsem si trochu zapřeháněl. Krásně přeháníš
straspol Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Krásně přeháníš No, ještě se mi trochu klepou kolena.... ale prostě na mě padnul podzimní hujersplín a rozvinul se v tak bouřlivý chronochtíč, že nemělo smysl se tomu nějak výrazně bránit... Ty poljoty se na to tak nějak nabalily..
vicomt Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Neměl jsem je na ruce , ale v ruce a přemýšlím , jestli je mám vzít nebo ne . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Správně, nejlepší jsou okamžitá rozhodnutí. Když se moc přemýšlí, tak je to v pytli, červ je zasetý a dřív nebo později vyleze na povrch. :-D
Juraj11 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Neměl jsem je na ruce , ale v ruce a přemýšlím , jestli je mám vzít nebo ne .Já bych je bral
SAS Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Neměl jsem je na ruce , ale v ruce a přemýšlím , jestli je mám vzít nebo ne . Jestli je cena rozumná, jdi to toho a kup je. Vypadají moc dobře.
Wanderer Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Datum na dvanáctce, jestli je solidní cena, tak není co řešit.
straspol Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Matthey Tissot- co to vlastně je za výrobce? Poučte prosím neznalého, klidně v SZ, moc dík předem.
guzmic Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 To je něco jako strašákovi primky, nějaká stará LE. :-D :-D ale né dělám si srandu, netuším co to znamená. :-)
SAS Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 To je něco jako strašákovi primky, nějaká stará LE. :-D :-D ale né dělám si srandu, netuším co to znamená. :-)Tady je základní info:https://en.wikipedia.org/wiki/Mathey-Tissot
straspol Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Tady je základní info:https://en.wikipedia.org/wiki/Mathey-TissotJJJ, díky. Mám dámské automaty od nich, nejmenší automátek co jsem viděl, a přišly mi pěkné, zajímavé, čistě zpracované..
SAS Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 JJJ, díky. Mám dámské automaty od nich, nejmenší automátek co jsem viděl, a přišly mi pěkné, zajímavé, čistě zpracované..Nemáš fotku strojku nebo aspoň jeho identifikaci? celkem by mě to zajímalo, mám 3 malé dámské automaty (Omega, Eterna a Longines), tak by je rád porovnal.
straspol Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Shledání po letech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Nemáš fotku strojku nebo aspoň jeho identifikaci? celkem by mě to zajímalo, mám 3 malé dámské automaty (Omega, Eterna a Longines), tak by je rád porovnal.Fotku dodám. Manželka momentálně nemůže fotit, protože jsem hodinky našel, vyndal z krabičky, donesl ke stolu, tam mi vyklouzly z ruky, rozcákly se na podlaze a samozřejmě neběží. Až se jí přestane smíchy třást ruka a bude fotoschopná, tak to vložíme.
SAS Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Fotku dodám. Manželka momentálně nemůže fotit, protože jsem hodinky našel, vyndal z krabičky, donesl ke stolu, tam mi vyklouzly z ruky, rozcákly se na podlaze a samozřejmě neběží. Až se jí přestane smíchy třást ruka a bude fotoschopná, tak to vložíme.Aaaaauuuuu. To je těžký úraz hodinek. Snad to přežily.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se