Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

M-72

145.013 145.026 145.036

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

VintageLover

e2544a

Odesláno

Krásně přeháníš :notworthy:

No, ještě se mi trochu klepou kolena.... ale prostě na mě padnul podzimní hujersplín a rozvinul se v tak bouřlivý chronochtíč, že nemělo smysl se tomu nějak výrazně bránit... Ty poljoty se na to tak nějak nabalily..

Odesláno

Neměl jsem je na ruce , ale v ruce a přemýšlím , jestli je mám vzít nebo ne .

Odesláno

Správně, nejlepší jsou okamžitá rozhodnutí. Když se moc přemýšlí, tak je to v pytli, červ je zasetý a dřív nebo později vyleze na povrch. :-D

Odesláno

Neměl jsem je na ruce , ale v ruce a přemýšlím , jestli je mám vzít nebo ne .

Jestli je cena rozumná, jdi to toho a kup je. Vypadají moc dobře.

Odesláno

To je něco jako strašákovi primky, nějaká stará LE. :-D :-D ale né dělám si srandu, netuším co to znamená. :-)

Odesláno

JJJ, díky. Mám dámské automaty od nich, nejmenší automátek co jsem viděl, a přišly mi pěkné, zajímavé, čistě zpracované..

Nemáš fotku strojku nebo aspoň jeho identifikaci? celkem by mě to zajímalo, mám 3 malé dámské automaty (Omega, Eterna a Longines), tak by je rád porovnal.

Odesláno

Nemáš fotku strojku nebo aspoň jeho identifikaci? celkem by mě to zajímalo, mám 3 malé dámské automaty (Omega, Eterna a Longines), tak by je rád porovnal.

Fotku dodám. Manželka momentálně nemůže fotit, protože jsem hodinky našel, vyndal z krabičky, donesl ke stolu, tam mi vyklouzly z ruky, rozcákly se na podlaze a samozřejmě neběží. Až se jí přestane smíchy třást ruka a bude fotoschopná, tak to vložíme.

Odesláno

Fotku dodám. Manželka momentálně nemůže fotit, protože jsem hodinky našel, vyndal z krabičky, donesl ke stolu, tam mi vyklouzly z ruky, rozcákly se na podlaze a samozřejmě neběží. Až se jí přestane smíchy třást ruka a bude fotoschopná, tak to vložíme.

Aaaaauuuuu.  To je těžký úraz hodinek. Snad to přežily.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...