straspol Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Škoda jich, ale cena byla nakonec slušná. Včera jsem se do Sicur vloupal za oučelem vyčíštění skla zevnitř, protože bylo hodně "zamlžené" od vypařeného oleje.Víčko trochu vzdorovalo, ale nakonec to vzdalo a já je bez poškození víčka otevřel.Myslím, že byly ještě panny. Strojek čistý, bez známek šroubováku na šroubcích.20160203_160848.jpgVšimněte si chlupu u setrvačky, ten je zcela autentický . Špona v horní části strojku, je mosaz ze závitu.Ciferník a ručky jsou k sežrání20160203_161237.jpg tak jsem vyčistil to sklo, bylo to fakt potřeba a složil je zpátky /už bez chlupu/ šlapou neuvěřitelně přesně. večer jsem udělal skupinové foto a test lumi20160203_171551.jpg20160203_204047.jpg No a jediný řemen, který tam šel nasadit byl mesh, takže zatím takto20160204_082455.jpgPůvodně jsem Ti je trochu záviděl, ale jak jsem to uviděl takhle pohromadě, pochopil jsem, že to tak má být
VintageLover Odesláno 5. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Tak který dneska? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 5. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Přesně tak... Slabší povahy neklikat.
malda Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Hmmm, ty "ňúmeny" na které ten kovboj ukazuje, by mi pro začátek na seznámení se značkou Rolex stačily...
VintageLover Odesláno 5. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Pod to se podepisuju, ani těch 36mm by mi nevadilo.
Tikal Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Jo a dneska pořád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
polda.p Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Na dnešní dobu už jsou docela malé... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Kdyz uz jsem je vyndal kvuli fotce, tak jsem je rovnou vyvencil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Kochám se, natahuji, čistím, takže jsem je měl dnes na ruce všechny :-)Co mají tyhle 3 kousky společného, kromě toho, že to jsou chronografy a sedmdesátky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Já netuším- odhaduju automat s mikrorotorem..?
michalval Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Já netuším- odhaduju automat s mikrorotorem..?
straspol Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Střelil jsem to od boku a blbě. Čekám napjatě na rozuzlení
michalval Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Ještě chvilku to tu nechám viset. Zas tak záludná otázka to není :-)
michalval Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Tachymeter...?To je pravda, ale měl jsem na mysli něco jiného. A není to žádný chyták.
JaRooN Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 To je pravda, ale měl jsem na mysli něco jiného. A není to žádný chyták.Do hlavy ti nikdo nevidí. Je toho víc - automaty, ocelové pouzdro, na tahu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se