Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pořád tady někdo ukazuje nějaká dvojčátka .... :)

... no, má to něco do sebe.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

PS: není všechno zlato, co se třpytí, oboje nejsou moje. Dočasně, zatím ??? (doufám).

Odesláno (upraveno)

Pěkný Citizeny, ty jsem ještě neviděl, jak je to velký a co je v tom za stroj ?

Pokud se nepletu,tak je v tom kalibr 8110 s flyback...

A velikost cca 38mm,mozna 39.

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

A čí jsou teda ty vlevo? :)

Ty máš oko. :) :)

Ty levý jsou v (širší) rodině, ale pane mi neříkají. Nicméně kvůli fotce jsem jim nazul svůj řemen, aby vypadaly líp. To, na čem byly, by kazilo výsledný dojem. :cheers:

Odesláno

Pořád tady někdo ukazuje nějaká dvojčátka .... :)

... no, má to něco do sebe.

attachicon.gifdd1.jpg

PS: není všechno zlato, co se třpytí, oboje nejsou moje. Dočasně, zatím ??? (doufám).

No ale hele- upřímně : FAKT potřebuješ dvoje ?

Odesláno

Hele, ale upřímně, FAKT potřebuješ více než jedny hodinky? :-D

No a to je stejný. Jasně, že nepotřebuju, ale když přijde na to, tak dvoje jsou víc než jedny. Navíc na nás chronopacienty se musí nahlížet s porozuměním. B-)

Odesláno

Ty máš oko. :) :)

Ty levý jsou v (širší) rodině, ale pane mi neříkají. Nicméně kvůli fotce jsem jim nazul svůj řemen, aby vypadaly líp. To, na čem byly, by kazilo výsledný dojem. :cheers:

Poznal jsem to podle lunety a lumi. :)

Odesláno

Asi přejdu na japonský břeh... O některých jsem ani neměl páru, že existujou. Za mě top zelené a potom verze LA Lakers. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Koukám jako blázen. Ty čítače jsou krásné k tomu hranatému tvaru a ty šedivé s tím světle modrým číselníkem bych hned nosil.

Odesláno (upraveno)

Jo Seiko "Monaco" 7016 - 5011 je celkem provařená věc, takže ceny jsou už dlouho trochu mimo....

Navíc patří k menším modelům, takže se mi líbí, ale bohužel...

Jinak temnou stranu síly bych určitě nezavrhoval :lol2:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

všechny nejsou 7016, ty poslední a 3. od konce nemají na sčítači ručku pro hodinový sčítač, kalibr 7018

nic to ale nemění, že to je parádní sbírka

Návštěvník LukeD
Odesláno

Asi přejdu na japonský břeh... O některých jsem ani neměl páru, že existujou. Za mě top zelené a potom verze LA Lakers. :)

Možná by nebylo od věci přiložit k těm nahraným fotkám také zdroj, odkud jsi čerpal (jak to udělal YPO ve vlákně Vintage Seiko). Kdysi jsem byl upozorněn, že je to proti pravidlům fóra.

Nemluvě o tom, že jednak by pak pebe nemusel uvádět věci na pravou míru, protože autor tam svoji sbírku přesně popisuje, jednak jsou tam k dispozici ještě další fotografie...

Odesláno

Možná by nebylo od věci přiložit k těm nahraným fotkám také zdroj, odkud jsi čerpal (jak to udělal YPO ve vlákně Vintage Seiko). Kdysi jsem byl upozorněn, že je to proti pravidlům fóra.

Nemluvě o tom, že jednak by pak pebe nemusel uvádět věci na pravou míru, protože autor tam svoji sbírku přesně popisuje, jednak jsou tam k dispozici ještě další fotografie...

Máš pravdu šerife, zdroj jsem zapomněl, většinou ho tam dávám. Díky za upozornění.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...