madrider Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 diky kolegoveNo není přece zač :-)...takové hodinky pochválit je skoro povinnost :-) ;-)
kuncák7 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Fakt super hodinky, Radku gratuluji.
malymarek Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Černo-modrá je fajn 20141022_103621.jpgtaky si dovolím je pochválit, líbí se mi
Tikal Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Děkuji. Z celé svaté Seiko čveřice jdou nejpřesněji a jsou nejzachovalejší a asi i moje nejoblíbenější.
villain83 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Hnedo zlata je fajn :-)to růžový vedle,to nosí Ťapka?
michal_l Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Tikal, Lucid, tommasini, financ: PROČ MI TOHLE DĚLÁTE?
tommasini Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 No jasně, to růžový je noční košilka.Michal: buď v klidu. At máš cokoliv, tak stejně pokukuješ k sousedům. Já když vidím ty Tikalovy modro černé, tak mi to taky hlodá. Ale dovedete si představit mít doma hnědo-zlatý i modro-černý: vybrat si by bylo asi na mrtvici. Tak raději různorodě
kuncák7 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 No jasně, to růžový je noční košilka.Michal: buď v klidu. At máš cokoliv, tak stejně pokukuješ k sousedům. Já když vidím ty Tikalovy modro černé, tak mi to taky hlodá. Ale dovedete si představit mít doma hnědo-zlatý i modro-černý: vybrat si by bylo asi na mrtvici. Tak raději různorodě Ty si fakt stěžuj . Moc pěkný
tommasini Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 (upraveno) Dík moc. No právě jsem strašnej chudák, hlavně proto, že nemám víc rukou Ne, já jsem fakt dlouho toužil po těch bullheadech, tak jsem teď nadšenej a užívám si to. Měl jsem jednou citizenky, ale ty mě přišly malý, i když jinak byly krásný. Upraveno 22. října 2014 uživatelem tommasini
kuncák7 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Dík moc. No právě jsem strašnej chudák, hlavně proto, že nemám víc rukou Ne, já jsem fakt dlouho toužil po těch bullheadech, tak jsem teď nadšenej a užívám si to. Měl jsem jednou citizenky, ale ty mě přišly malý, i když jinak byly krásný.A jak se ti ty seika nosej? Jsou zespodu díky těm nožkám hodně zvláštní a já je musel nosit vždy jen na kůži, na tahu neseděj.
tommasini Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Já to měl naopak. Jak dorazily, nasadil jsem hnědý řemen. Vzhledově pecka, ale pocitově mě vyhovuje ten tah. Mám zápěstí typu štangle lovečáku a na tom řemeni měly pořád tendenci se přetáčet na hřbet zápěstí. Na tahu mi přijdou pohodlný, zkrátka v pohodě.
Wanderer Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Teda ty bílý vpravo jsou snad první Seika tady na fóru, co bych si dokázal představit na ruce...
VintageLover Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Teda ty bílý vpravo jsou snad první Seika tady na fóru, co bych si dokázal představit na ruce...Nějaké White Helmety budou určitě na eBayi, Honzo.
Wanderer Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Hmm, momentálně investuju jedny solidní hodinky do bytu. Asi počkám na nějakou leteckou či kosmounautickou klasiku...
prischera Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Teda ty bílý vpravo jsou snad první Seika tady na fóru, co bych si dokázal představit na ruce...Helmety jsou krásný, ale strašně nepohodlný hodinky. Moc jsem je chtěl, ale dlouho mi nevydržely
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se