Conn Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Gratuluju ke skvelym hodinkam. Krasne se to cetlo, paradni pribeh! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Dodatečně velká gratulace, Ploprofy jsou ještě s Autaviema asi jediné vintage hodinky, které bych velice rád nosil. Opravdu krásný kousek historie. A to, že již prošly renovací bych já osobně jenom uvítal- vím, že pro vintage milovníky to není to pravé ořechové, ale pro normální denní nošení je to lepší (alespoň tak to vidím já)...no a co se týče tahu- jsem zarytý vyznavač tahů a myslím, že tak 98% hodinek sluší nejvíce, ale Ploprofy mám prostě zažité s Isofranem (máš ale naprostou pravdu, že k obleku už moc není a mesh já osobně taky nemusím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 opravdu parádní příběh a počtení a velká gratulace,hodinky co maj koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Když budou zítra ty vánoce, tak si trochu vyzdobím i vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Zajímavý kousek....;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Hezký příběh, hlavně ty díly schovej, bez nich mají hodinky mnohem nižší hodnotu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Velká gratulace, super hodinky, super příběh. Jak už tu bylo řečeno, cena sice není až tak důležitá, ALE stejně by mě zajímalo jak jsi se s tím popasoval, právě vzhledem k letitým, dobrým vztahům se starým pánem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Pár fotek potápěčských hodinek ve spojení s vodou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Klanim se a smekam. Jestli nekdy napisu knihu, o ktere uz nejaky cas snim svuj sen, tak tento.pribeh by ji mel uzavirat. To nejlepsi totiz patri vzdy az na konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Úžasné hodinky a moc hezký příběh, početl jsem si a Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 kdyby se náhodou někomu hodil... http://www.ebay.de/itm/Top-OMEGA-Ploprof-Milanese-Stahlba-EUR-25-50-/181411995538?_trksid=p2047675.l4066 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Pár fotek potápěčských hodinek ve spojení s vodou... 20140104_2036277.jpg 20140104_2036588.jpg moj vysneny model.... pride na nich urcite cas... neponahlam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 kdyby se náhodou někomu hodil... http://www.ebay.de/itm/Top-OMEGA-Ploprof-Milanese-Stahlba-EUR-25-50-/181411995538?_trksid=p2047675.l4066Tak my uz ho s Jirkou mame dlouho od kluku ze Sydney, jen je nasadit Ale tuhla aukci jsem ze zvedavosti sledoval a cena 360 euro za sice puvodni, ale poskozeny a dost dost spatne opravitelny mesh me udivila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Ahoj kluci, trochu jste mi to oživili, díky. Tak nejprve Ti musím Pavle říct, že jsem se ještě nedokopal zajít znovu k Dušákovi pro ty správný stěžejky, abych ten mesh konečně nasadil, je to ostuda a už s tím musím něco udělat. A abych to tady zase trochu vylepši divácky, tak šoupu pár fotek... jedna black & white a potom nějaké srovnání s jinými předměty, aby si divák uměl představit jejich rozměry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Dnes byl KONEČNĚ nádherný, letní den, tak jsme se váleli u bazénu a tu atmosféru trochu přenesu i sem... ...modré nebe dobře koresponduje s modrým ciferníkem... ...a na lunetě je najednou na každém indexu Kyklop... ...voda umí krásně kouzlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
momo Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 To jsou krásy života, obrovská gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Pamätáme celú históriu, ako si sa k nim dostal. Fotkami len utvrdzuješ, že to bola trefa do čierneho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 ...modré nebe dobře koresponduje s modrým ciferníkem... IMG_79677.JPG bezchybná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Tak tohle je skvělé čtení, parádní příběh a nejlepší je konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Jirko, super fotky! Taky je budu muset vzit ven na slunce a k vode, dik za inspiraci a at se dari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se