sashator Odesláno 28. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Několik rychlocvaků z pěti základních úhlů na ruce za denního světla Co se týče spony, tak tu jsem kupoval zde od st1ga za litra a on ji kupoval prý někde na ebay.Jak už jsem psal na začátku, trochu obavy tam byly, ale o to větší nadšení mám z výsledku. Tomuto tvaru pouzdra prostě řemen sluší. Myslím, že na panedgových Datejustech by nějaký pěkný aligátor taky nemusel vypadat vůbec zle. misoo- já si naopak myslím, že bez datumovky jsou prostě lepší. Datumovku mají Datejusty a ty modely by se pak už skoro vůbec nelišily. Ano, upřímně říkám, že se někdy zadívám na hodinky kolikátýho je a pak se jen tak pro sebe usměju. Asi bych je nemohl mít jako svoje jediný, ale takhle v kombinaci s dalšími jsou prostě skvělý.
misoo Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Hmm, jasne, ak ich nosis len obcasne a datum velmi nepotrebujes, tak jasna vec. Pre mna sklerotika je datum nutnost a DJ mi pridu moc nobl. Milgy su take akurat hodinky na kazdy den
Georgeisin Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Nádherný hodinky na nádherným řemeni = nádhera?.
NERO.8 Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 skvělá kombinace a precizně zpracovaný řemen ? u Rolexu se ještě mají co učit ...
sashator Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Jak už mnozí z vás pochytili, do mé chronorodinky přibyly další kousky. A pro mne to jsou hodinky z kategorie těch nejvyšších. Už delší dobu jsem po nich pošilhával, věděl jsem, že se k nim dostanu, ale netušil jsem, že již tak brzo. Vlastně jsem byl momentálně naprosto spokojenej s tím co jsem měl, ale pak přišla nabídka, které jsem jen těžko odolával a nakonec neodolal. A jak už to tak bývá, když něco přibude, musí i něco z domu. Zatím jsem se musel vzdát Marinemasterů, ale jsem přesvědčenej o tom, že k nim se jednou vrátím, jsou to super stroje. Další černej petr padl i na Ingy a u nich se přiznám, že je to vnitřní boj jak sviňa. Mám je fakt rád a vím, že sehnat je zpět už nebude vůbec sranda. Ale prostě musí jít, Milgy ten domácí souboj vyhrály.Ale zpět k přírůstku. I když vlastně asi nemá cenu se zde nějak rozepisovat, všichni je moc dobře znáte. Snad jen to, že se jednalo o můj první nákup dražších hodinek (vlastně prakticky jakýchkoliv) přímo v butiku, a že ten Rolexáckej je opravdu povedenej. A musím říct, že jsem si to opravdu užil (přeci jen třeba to byl i můj poslední nákup)- kafíčko, vodička, vyzkoušení platinovejch Dayton (jsou setsakramentsky těžký), zlatejch Sky-Dwellerů a dalších klenotů. Nebyl jsem tam ani sám, takže ta radost byla sdílená. Přidávám i pár iphonovek přímo z nákupu. A teď už fotky samotných hodinek, jsou to ale krasavice co
misoo Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Skvely vyber, su nadherne! Uzivaj dlho a dobre!
Vit Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 (upraveno) Gratuluju.Čím u tebe porazily Milgy ING?(značka, historie, vzhled, ....) Upraveno 18. června 2014 uživatelem Vit
sashator Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Značka ani historie nehrály roli, obojí řadím na stejnou pozici, naopak IWC mám rád dlouhodobě. Zkrátka se Milgy lépe nosí, ta velikost i tvar je prostě skvělej, absence datumovky mi vzhledem k dalším hodinkám nevadí a vzhledem k mému věku hrála roli i ta barevnost. Ale Ingy jsou ještě doma, tak je brzo je ještě úplně odepsat
Daemonultimate Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Tahle barevná kombinace to u mně vyhrává na celé čáře,jedny z hodinek,kterým pro mně vůbec nic nechybí a vůbec nerozčilujou.Odstíny barev perfektně sladěný,nic nepřehlédnu ale zároveň nic až příliš neřve.Hned jak jsem je viděl mezi novinkami Rolexu se mi moc zalíbily.Velká gratulace,opravdová paráda.
sashator Odesláno 19. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Modrá je setsakramentsky dobrá 1
Kid_A Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 NADHERNY FOTKY. a ty milgy na remenu vypadaj mooooooc pekne. Super kolekce.
Vit Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Značka ani historie nehrály roli, obojí řadím na stejnou pozici, naopak IWC mám rád dlouhodobě. Zkrátka se Milgy lépe nosí, ta velikost i tvar je prostě skvělej, absence datumovky mi vzhledem k dalším hodinkám nevadí a vzhledem k mému věku hrála roli i ta barevnost. Ale Ingy jsou ještě doma, tak je brzo je ještě úplně odepsat Děkuju za info. Přemýšlím o nich ®.
gerhard Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 (upraveno) Krásny kúsok naozaj! Myslím priniesli do tvojej zbierky nový náboj a silu. GMT ručka je brutálne nekompromisná. Celé hodky pôsobia naozaj tak muscle, že akoby každučký ich gram stál za ten peniaz. Som rád že si si užil nákup, tento zážitok v Tebe ostane a väzba je tam , len tak sa ich nezbavíš. Upraveno 20. června 2014 uživatelem gerhard
walter10 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Gratulace! Hóódně vzhledný model (ta modrá přidává jistý nádech takříkajíc "chladivé neokoukatelnosti")...
McStinger Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Pekné fotky, hlavne predposledná. Akurát tie zelené krokodíly a červené štítky pôsobia (na mňa) rušivo.
sashator Odesláno 21. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2014 (upraveno) Pekné fotky, hlavne predposledná. Akurát tie zelené krokodíly a červené štítky pôsobia (na mňa) rušivo.Vidíš to a přitom to byl vlastně účel, chtěl jsem to trochu rozbít, aby to bylo barevnější (ale z čistě fotografického hlediska máš pravdu) Jinak díky všem za gratulace....a nebojte, další fotky budou přibývat Upraveno 21. června 2014 uživatelem sashator
Leviathan Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 super, tiez by som si raz rad vychutnal ten nakup v butiku:-)Hodinky fakt nadherne....Ak raz pojdu Suby z domu...toto bude horuci kanditat na ich miesto. Tie dvojfarebny tah si mi zacina cim dalej viac pacit.
bandicoot Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Tohle vlákno stejně nekončí, tak je dobře, že se přejmenovalo
Johny111 Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Gratulujem, dúfam, že ich zoberieš ukázať na košický zraz.
McStinger Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Vidíš to a přitom to byl vlastně účel, chtěl jsem to trochu rozbít, aby to bylo barevnější (ale z čistě fotografického hlediska máš pravdu) Ale určite, treba skúšať, pre nás amatérov je to najlepšia cesta niečo sa naučiť. Nebolo to myslené ani ako kritika, ale feedback. IMHO sú najzaujímavejšie tie s mobilom, stálo by za to popracovať na nich
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se