LovecK Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Gratulace! Musely to bejt nervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Padl na mě podzimní splín a ten se nejlíp zahání novejma hodinkama. Samozřejmě jsem se chvilku motal, jaký by to vlastně měly bejt, rozpočet se postupně navyšoval (to byl vlastně i jeden z důvodů proč jsem nakonec skončil u Moonů). Nakonec jsem tedy zakotvil u mé oblíbené Omegy. Jako další varianta přicházely v úvahu keramický bondovky, který se mi poslední dobou moc líbí, ale rozhodlo to, že Bondem už jsem byl, zato na Měsíci ještě ne. A co teda k Moonům říct- nikdy jsem je nějak neprožíval (i když samozřejmě tu jejich legendární auru jsme vnímal), nikdy jsem po nich netoužil, vždycky mi připadaly hrozně obyčejný. A právě to se mi na nich teď líbí. První dojmy jsou dobrý- sedí dobře, čitelnost mají asi nejlepší co jsem zatím měl, absenci data vůbec neřeším (ani u Milgů mi to nevadí), klenutej safír je bombastickej, průhled na strojek je fajn, natahování malou korunkou není tak hrozný (jsem zvědavej kdy zapomenu hodinky natáhnout, jsou to moje první manuály). Už se docela těším na experimenty s řemenama (už teď je jeden na cestě a druhej objednanej).Dost bylo řečí, tady je pár "studiovek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Ides.....a to je spravne:-) Krasne fotky..ako obycajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Dokonalá zbierka, krásne Moony! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Překrásné Moony! Blahopřeju k dobrému vkusu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Á tak to vyhrály Moony? Paráda, gratuluji. Na podzimní depku dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Kluci díkas, tak nějak jsem je dlouho míjel a o to víc mě teď berou, uvidíme jak dlouho mi to vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Pár dalších fotek těchto krasavic A na závěr jedna odbarvená "poledňovka" z Měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Krásně Ti žloutnou ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Gratuluju, jednoduše jedna z největších legend.Parádní fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Nejenom z nových hodinek má člověk radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Moc hezké fotky, hodinky i sluchátka.Mimochodem: testuješ rovnou antimagnetičnost milhausů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukinor Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 (upraveno) Ten černý řemen s oranžovým prošitím nemá chybu, nádhera ! Pro mě nej kombinace ... Upraveno 16. listopadu 2014 uživatelem Lukinor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Moc hezké fotky, hodinky i sluchátka.Mimochodem: testuješ rovnou antimagnetičnost milhausů? Díkas, nejsem žádnej audiofil a musím říct, že po prvních pár dnech jsem s Marshallama spokojenej, přesně splňujou to, co jsem od nich čekal...jinak tohle je pro Milgy něco jako mytí rukou pro divery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Ta 1863 je stejne peknej kalibr, skvely fotky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Souhlas, nikdy jsem si na průhledy moc nepotrpěl, ale v tomto případě se mi pohled na kalibr líbí a byl to i jeden z důvodů proč jsem chtěl právě 3573 (i když uznávám, že hesalit a plný dýnko je prostě klasika) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak první experiment s řemenem, kterej se mi líbil už u Kristiana (díky za inspiraci). Podle mě jde k nim parádně, trochu se podobá na řemen z keramickejch Moonům. Takže tuto kombinaci si určitě nechám. No a co nevidět by ho mohl následovat další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Rios albatros je fajn, taky jsem ho dal na sst chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Nějakou dobu jsem zapomněl zavítat do tvého vlákna a mezitím taková změna. Dodatečně gratuluju k dalším skvělým hodinkám. A ty fotky jsou, jak už u tebe bývá zvykem, přenádherné.(V hlavě tě ale mám pořád spojeného s těma Ingama, které už vlastně ani nemáš.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Jedna náladovka, na kterou se rád dívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se