Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Parádní limitka! Docela by mne zajímal ten šnorchl a celkově to balení. Vše je brandováno od Seika?

Jinak možná hodně obecný dotaz, ale proč mají novější diver modely od Seika korunku na čtyřce? Na mne to působí zbytečně rušivým dojmem. Má to nějaké praktické využití?

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vše je signováno od Seika, jen ty brejle maj na krabičce nápis SUMO, ale na nich samotných  už nic není. Jsem línej to vyfotit, tak tady postuju fotky z netu-

spb029j_5.jpg?w=800

spb029j_10.jpg?w=800

Tak nejsem zas až takovej odborník, ale korunka na 4 má podle mě praktický význam vzhledem k tomu, že pak daleko méně při ohnutí zápěstí tlačí do ruky (alespoň ty z nás, co hodinky nosíme na levačce). Jiný praktický význam mě ani nenapadá

Odesláno

:D fajn nápad

Díky, trochu jsem si zase hrál a tohle z toho vzniklo....prosím tě, psal jsem ti včera zprávu, tak na ni mrkni

Jinak další postřehy z nošení SUMO- pozitivní - strašně se mi líbí na světlým cifru pořádná lumi, doteď jsem měl vlastně jen dvoje světlé hodinky (Omega AT a Snowflaky) a tam byla lumi o ničem (respektive nebyla vůbec), tady je to jiný kafe... negativní - nevím proč, ale poměrně mě tlačí korunka, přijde mi taková trčící, například u MM300 to vůbec nevnímám a přijdou mi pohodlnější na nošení

Odesláno

Bily Sumo jsou hodne dobry,ale nejlepsi na kovovym naramku.

Locky-Seiko pouziva korunku na pozici ctyri u diveru temer padesat let (6215,6105,6159...) ,takze se to samozrejme netyka jenom novejsich modelu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jasný, ty je radši mácháš v mlíku, bahně a já nevím v jakejch jinejch sajrajtech, na to já je mám moc rád, takže hezky v suchu a teple, nějaká ta kostička jim neublíží :D

Odesláno

Jo počkej, až je tam zapomeneš a děcka ti z nich udělají taky kostičky, to si to "neublíží" rozmyslíš :D Jinak super foto, mě se líbí hlavně ta druhá, pěkně veselá, barevná.

Odesláno

Jo počkej, až je tam zapomeneš a děcka ti z nich udělají taky kostičky, to si to "neublíží" rozmyslíš :D Jinak super foto, mě se líbí hlavně ta druhá, pěkně veselá, barevná.

děti se mají ještě co učit :D

Odesláno

Jednou za čas je potřeba si vyhodit z kopýtka, nepřemejšlet jestli mi ty hodinky budou sedět, jestli se mi vlastně v reálu budou líbit nebo jak dlouho mi vydrží. Zkrátka impulzivně něco koupit. Tak jsem se taky jednou odvázal a musím říct, že dobrý, dokonce dost dobrý....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Fíha, tak to abys je provětral někde v Himalájích! Zajímavé vybočení z chrono cesty. Schválně, jak dlouho ti vydrží. Nebo z nich budou hodinky do hor a tooly na špinavou práci?

Odesláno

Zajímavý orloj ( tady je to slovo opravdu na místě). Jen by mě zajímala jedna věc - u hodinek asi nepodstatná - Ukazují mimo toho ostatního taky čas? Připadá mi totiž, že ten jejich kompas bude asi třeba na nalezení hodinové a minutové ručičky na ciferníku ;-)

Ale jinak rozhodně zajímavý kousek a určitě bude budit zaslouženou pozornost. Alespoň je to fajn oživení v tomto převážně švýcarském světě...

Odesláno

Sašo, přiznám se, že ten poslední kousek mě k tobě moc nesedí ( je to takovej cirkusovej kousek na léto, promiň ). Jinak, fotky hodně dobrý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...