Locky Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Parádní limitka! Docela by mne zajímal ten šnorchl a celkově to balení. Vše je brandováno od Seika? Jinak možná hodně obecný dotaz, ale proč mají novější diver modely od Seika korunku na čtyřce? Na mne to působí zbytečně rušivým dojmem. Má to nějaké praktické využití?
sashator Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Vše je signováno od Seika, jen ty brejle maj na krabičce nápis SUMO, ale na nich samotných už nic není. Jsem línej to vyfotit, tak tady postuju fotky z netu- Tak nejsem zas až takovej odborník, ale korunka na 4 má podle mě praktický význam vzhledem k tomu, že pak daleko méně při ohnutí zápěstí tlačí do ruky (alespoň ty z nás, co hodinky nosíme na levačce). Jiný praktický význam mě ani nenapadá
sashator Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Kdybych byl malíř, tak bych následující koláž nazval ROZBŘESK NAD BANGKOKEM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Kdybych byl malíř, tak bych následující koláž nazval ROZBŘESK NAD BANGKOKEM collage.jpg fajn nápad
sashator Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 fajn nápadDíky, trochu jsem si zase hrál a tohle z toho vzniklo....prosím tě, psal jsem ti včera zprávu, tak na ni mrkni Jinak další postřehy z nošení SUMO- pozitivní - strašně se mi líbí na světlým cifru pořádná lumi, doteď jsem měl vlastně jen dvoje světlé hodinky (Omega AT a Snowflaky) a tam byla lumi o ničem (respektive nebyla vůbec), tady je to jiný kafe... negativní - nevím proč, ale poměrně mě tlačí korunka, přijde mi taková trčící, například u MM300 to vůbec nevnímám a přijdou mi pohodlnější na nošení
villain83 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Bily Sumo jsou hodne dobry,ale nejlepsi na kovovym naramku. Locky-Seiko pouziva korunku na pozici ctyri u diveru temer padesat let (6215,6105,6159...) ,takze se to samozrejme netyka jenom novejsich modelu.
sashator Odesláno 18. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Pebe style Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 18. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Tak jasný, ty je radši mácháš v mlíku, bahně a já nevím v jakejch jinejch sajrajtech, na to já je mám moc rád, takže hezky v suchu a teple, nějaká ta kostička jim neublíží
Bells Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Jo počkej, až je tam zapomeneš a děcka ti z nich udělají taky kostičky, to si to "neublíží" rozmyslíš Jinak super foto, mě se líbí hlavně ta druhá, pěkně veselá, barevná.
pebe Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Jo počkej, až je tam zapomeneš a děcka ti z nich udělají taky kostičky, to si to "neublíží" rozmyslíš Jinak super foto, mě se líbí hlavně ta druhá, pěkně veselá, barevná. děti se mají ještě co učit
Bells Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 To je bomba, vůbec jsem si toho nevšimnul
sashator Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Jednou za čas je potřeba si vyhodit z kopýtka, nepřemejšlet jestli mi ty hodinky budou sedět, jestli se mi vlastně v reálu budou líbit nebo jak dlouho mi vydrží. Zkrátka impulzivně něco koupit. Tak jsem se taky jednou odvázal a musím říct, že dobrý, dokonce dost dobrý.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Tak tohle je hodně dobrá šílenost! Kde najdu nějaké bližší info, co tyhle Citizeny umí?
sashator Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Na jejich ofiko stránkách to maj poměrně pěkně vysvětlený. V krátkosti- výškoměř, kompas.
Locky Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Fíha, tak to abys je provětral někde v Himalájích! Zajímavé vybočení z chrono cesty. Schválně, jak dlouho ti vydrží. Nebo z nich budou hodinky do hor a tooly na špinavou práci?
instant Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 pekny popelnik. na ruke su skutocne pohodlne - zaujimavy a necakany vyber, pochvala
VojtaJ Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Zajímavý orloj ( tady je to slovo opravdu na místě). Jen by mě zajímala jedna věc - u hodinek asi nepodstatná - Ukazují mimo toho ostatního taky čas? Připadá mi totiž, že ten jejich kompas bude asi třeba na nalezení hodinové a minutové ručičky na ciferníku ;-)Ale jinak rozhodně zajímavý kousek a určitě bude budit zaslouženou pozornost. Alespoň je to fajn oživení v tomto převážně švýcarském světě...
kuncák7 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Sašo, přiznám se, že ten poslední kousek mě k tobě moc nesedí ( je to takovej cirkusovej kousek na léto, promiň ). Jinak, fotky hodně dobrý.
ondralbc Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 No to je masakr Dokonce jsem shledl cele to jejich video
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se