sibirnaya Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 vem pelagosy, gumu prehodit neni opruz a delam to obyc bergeon vidlickou, kleste nepouzivam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Seiko MM a Pelagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Tak jsem dal na rady předsedy a měl recht, zas takovej problém prohodit tahy za gumu není. Ale po hodině nošení gumy jsem zase prohodil na tah. Guma je pěkná a vcelku i příjemná, ale u většiny pouzder mám problém, že se mi hodinky na gumě (a někdy i řemenu) přetáčej nahoru a to mě neskutečně se*e. Takže Pelagosy jedině na tahu. Mám to zatím tak nerozhodně. Bondovky jsem víceméně vyřadil, takže ve hře jsou tříkila, Pelagosy a o tuňákách přemejšlim jako jediný variantě do dvojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 k vode urcite Pelagosy....Pelagos=More Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Hlasy byly pod notářským dohledem sečteny. Vítězem se tedy stává.... Jinak to ani nešlo, ta modrá musí prostě za sluníčkem....a navíc to jméno, jak správně podotkl kolega nade mnou PS- stejně jsem byl od začátku pro ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Rozhodl ses dobre :-). Takze nebudes brat ani tu gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Nene, na ni se mi přetáčej a to mě vytáčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Správná volba! Škoda, že ta guma blbě sedí, ale i na tahu jsou optimální. Budu moc rád za postřehy, jak se s titanem cítíš na sluníčku/větším teple, případně ve styku s pískem/solí. Každopádně si hlavně pořádně užij dovolenou a sluníčka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Skvely fotky. A na ruku ti sednou jak ulity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Úžasná modrá. Na celý deň na pláži i večerný program. To je sen tieto potapače, ach jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Jsou fakt bozi, ani po dvou tydnech nadseni neopadlo. Ba naopak na dovce jeste vzrusta. A zatim jsem je jeste neutopil, tak asi budou i vodotesny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Když už jste se mnou tak poctivě vybírali, který si mám vzít, tak se s váma i podělím o pár fotek....UPOZORNĚNÍ- je to vcelku monotematická série fotek wristshotů s vodou, s pískem, s částma mého těla, s ještě větší vodou a zase s pískem...nechtělo se mi dělat s kolážema, tak to budete muset překousnout. Takže začneme Pelagosema (ty jsem nosil naprostou většinu času) A taky jsem nemohl doma nechat zláťáky...kdoví, kdy byly u móře naposled s nima jsem teda udělal i pár fotek bez pařáty tady ještě jedna "podvodní" s výřezem A nakonec pět nehodinkovejch fotek, ze kterejch mám fakt radost. Přírodu mám rád a obzvlášť zvířata v ní. Je několik druhů, který mě fascinujou a jedním z nich jsou i velryby. A když se naskytla možnost je vidět naživo, tak jsem vůbec neváhal. Měli jsme docela štěstí a dva dospělý jedince jsme asi hodinku a půl mohli pozorovat. Podařilo se mi je i několikrát zachytit a na to, že jsem fotil RX100, která prakticky nezoomuje, to nevypadá zas tak zle (toto jsou samozřejmě částečný výřezy). Jo a koho by to zajímalo, tak jde o Keporkaky neboli Plejtváky dlouhoploutvé (pro latináře Megaptera Novoaeangliae) a tahle je asi NEJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Moc pekny Saso. Ja vedel, ze si nakonec nevezmes jen jedny :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Super, hodinky, fotky....parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Pecka, moc se mi to libi. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Oboje moc pekny hodinky k mori... Skoro bych nevedel, ktery driv.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Fotky jsou super. Ja jsem byl na Madeire pozorovat velryby a ty jak zmercily lod, tak zdrhali. Vy jste byli teda pekne blizko a vypada to, ze vam udelaly i peknou show Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Kluci díky, oboje jsou fajn a ani do jedněch nenateklo, tak asi fakt budou do vody @AndyAaron - tyhle byly v pohodě, chvilku trvalo je objevit (dostali jsme echo z jednoho katamaranu), ale pak už jsme se jich zuby nehty drželi. A trošku se i předvedly, v jednu chvíli se vynořili tak 10 metrů od lodi- krásně jim svítěj ty obrovský bílý prsní ploutve. Byl to opravdu fajn zážitek. Další na řadě je plavání se žralokama, ale na to si asi budu muset ještě chvíli počkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Parádní fotky a oběma hodinkám to u moře fakt sluší to se musí nechat. Ono obecně mi přijde, že potápky u moře vždy krásně procitnou, je znát, že jsou k tomu prostě dělané, z toho našeho věčného kacldivingu to stojí za prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 skvelé fotky, to musel byť super zážitok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se