MíraMíra Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Díky kluci. Asi na ně mrknu. To zpracování jak cifru, tahu i pouzdra vypadá fakt supr. I ručky se mi líbí . Celkově podařenej kousek.Jen aby tomu tak bylo i live.Sashator: cestu do Brno náhodou asi nemáš, co ? Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem MíraMíra
sashator Odesláno 1. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Na Měsíci jsem byl, Bondem jsem se stal, Inženýr už ze mě je taky, elektrikáře jsem si na chvilku vyzkoušel, na Everest jsem vylezl...ale terpve teď se stávám LEGENDou
AndyAaron Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Nadherne fotky jako vzdy. Snad to nejsou ty od Tengeho?
MíraMíra Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Tyhle se mi vždycky líbily, ale jak si je nafotil ty, vážně moc pěkný!
sashator Odesláno 1. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Ty tengeho to nejsou, naštěstí tu byla ještě jedna dobrá duše, která se mi ozvala na poptávku, tímto mu ještě jednou děkuji...no a co se týče instalatéra, tak bych se jim i klidně stal, ale chybí mi na to budget. Tak aspoň mám další cíle před sebou
Ondrej71 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Gratuluju Sašo, skvělý nový člen do Tvé sbírky. Já mám "jen" verzi s datem, ale nosím je rád a často, dokonce i to datum mi tam vůbec nevadí, je tam podle mě zakomponovane vkusně. A na časté měnění řemenů jsou ideální
sery.vlk Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Konečně si vysloužily majitele, který je umí pořádně vyfotit!
sashator Odesláno 4. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Kluci dík, hodinky jsou to parádní, trochu jsem se bál lug2lug size, ale je to vcelku v pohodě a nepřetáčej se mi na ruce, což se mi u některejch kousků stává...řemeny už pomalu zkouším- teď je mám na silikonový replice tropicu a nevypadá to zle, na cestě je černej nato od Eddieho, zkusím i khaki variantu bonda, možná přijde i nějaká kožka. Každopádně i ten originál mi na nich sedí a fajn se nosí.
pebe Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 krásný fotky! chybí ti ještě obrázek do podpisu pokud teda zůstanou...
Bells Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Gratuluju, krásný kousek ladící ve tvé vytříbené sbírce. Fotky asi ani není třeba komentovat, jako vždy skvělé. Nahoď pls foto s tím tropicem, to by mě celkem zajímalo.
sashator Odesláno 4. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2017 @pebe Podpis doženu, ale ještě je musím vyblejsknout aby byl líp vidět cifr...a koneckonců bych to měl dohnat i u bondovek :-) @bells foto zkusím postnout zítra, na origo podle mě vypadaj líp, ale ta guma je zase neskutečně pohodlná
Bells Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Já o tropicu právě uvažuju na jedny hodinky, takže když mi k tomu napíšeš i odkud ho máš a nějaké postřehy, tak budu neskonale vděčný. Něco jsem googlil a z toho co jsem tak všude možně pročítal, se zdá být nejlepším z aftermarketů asi od watchgecko, ale čím víc referencí budu mít, típ lépe.
sashator Odesláno 6. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Tak tady posilam par slibenejch fotek toho tropicu, je to foceny starym iphonem, ale jako ilustrace by to melo stacit. Kupoval jsem ho na ebayi z UK, byl dost levnej (asi 10liber), bral jsem ho na zkousku. Jak uz jsem psal je to klasicka silikonova replika, takze trochu trpi neduhem silikonu- drzi se na nem bordel a primym svetle to ke trochu videt. Na druhou stranu se na nej tolik nelepi prach, coz se mi u vsech predchozich silikonu stavalo. Strukturu ma docela dobre provedenou. Hlavni dva nedostatky spatruju v sirce (preci jenom u nozek je dost sirokej, k LLD by vic sedel nejakej hubenour) a v barve (silikon je vzdycky trochu matnej a tudiz chyta hodne tmave sedivej nadech). Ten watchgecko bude podle fotek a recenzi urcite lepsi, hlavne co se materialu tyce, ale tu tloustku steje neresi. Takze suma sumarum zustanu u tohohle a budu ho tocit s dalsima remenama.
Bells Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Díky moc za řádné shrnutí. Vypadá dobře a za ty prachy...proč ne že Co se týče toho bordelu, tak něco málo je vidět i na fotkách, já bych to ulpívání možná přisoudil i té struktuře, přece jen v těch mezírkách se to chytí a udží mnohem snáz. Každopádně za mě úplně v poho a jednoduchým LLD bude slušet, škoda toho milimetříku, o který přesahuje, jinak by zapadl fakt přesně.
sashator Odesláno 6. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Já vlastně ani pořádně nevím, jak jsou ty vintage origo tropicy široký. Jeden jsem ale kdysi měl a byl určitě užší. Ale celkově je v pohodě, vzhledově k nim celkem sedne...jo a konečně jsem na compu, tak tady posílám i odkaz, kde jsem kupoval, doma jsem ho měl asi za 5 dní včetně víkendu, takže pohoda
Bells Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Super díky moc, koukám, že ho má i s roztečí 24mm, to na watchgecko nemají a chtěl bych ho i na další hodinky, takže potřebuju 1x22mm a 1x24mm. Tím pádem se mi celkem nabízí přímé srovnání, 22 bych vzal od WG a 24 od toho prodejce z ebay
sashator Odesláno 14. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Na minulých stránkách jsem zavzpomínal na pár kousků ze začátků a tak by bylo nefér nevzpomenout i na poslední tři kousky z preMilgovské éry. Všechny tři byly ze stejné stáje a vlastně i ze stejné série.Nejdýl u mě vydržely hned ty první, "polobondovky" neboli SMP 2254. Bylo to v době, kdy se mi na klasikách nelíbil buznatah a celkově mě 2254 lákaly víc. Dnes se to přehodilo a ač se mi pořád líbí, tak mi čistokrevný bondovky tak nějak sedí víc (holt asi stárnu). Kdyby měly plastickej cifr, tak by to možná bylo jiný dilema (ale do modifikace by se mi ani dnes jít nechtělo). Pak přišly Aqua Terry s kalibrem 2500 a nejlepší barevnou kombinací, co Omega u tohoto modelu udělala. Fakt jsem je hodně chtěl. Časem mi ale začala vadit velikost (přeci jen 42 a něco u nelunetovek už je docela dost) a hlavně mě vlastně začaly nudit. Neptejte se mě proč, jsou krásný, ale u mě to maj hodinky bez lunety setsakramentsky těžký (krom pár vyjímek). A posledním kouskem před Milgama a vznikem tohoto vlákna byly oranžový POčka taky s kalibrem 2500. Uzavřel jsem tím vlasně svoji Seamaster pouť. Chtěl jsem pouze oranžovou verzi, protože černá je dle mě taková mdlá, prostě nuda, barvičky musej bejt. Neměl jsem je zase tak dlouho (nějaký 4 měsíce), ale bylo to hlavně tím, že pak šly spolu s AT na výměnu za Milgy. Opět musím říct, že to nebyly špatný hodinky, hlavně za určitých světelných podmínek byly fantastický (třeba při západu slunce). Každopádně velikost z dnešního pohledu byla trošku mooooc. Ale když tak koukám na ty fotky, tak bych si možná oranžády v 8500 a 42mm zase klidně chvilku ponosil...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se