Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky jsem po nich koukal, už v Japonsku jsem je očumoval a zkoušel na ruce... Nakonec převážilo přesvědčení, že bych furt myslel na černou verzi v automatu. 

Ale jsou parádní. Jen teda nevim, jestli ti časem zplesniví, aby zapadly do sbírky :D

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak víš co, mohl se tam volit novej předseda a já na ten flek mám zálusk...ale instant neponechal nic náhodě a jede si teď vyšší ligu

Tak predseda se taky pekne predzasobil, troje gs snad jeste nikdy nemel, svoje kreslo asi jen tak pustit nechce
Odesláno

Tak predseda se taky pekne predzasobil, troje gs snad jeste nikdy nemel, svoje kreslo asi jen tak pustit nechce

napada mi len slovo klasika " úvodem bych chtěl říci, že nejdůležitější objevy jsem učinil já".. hehe. no, ale vazne, proste raz si zakladatel cirkvi a velky vezir vychodneho orientu, tak su s tym spojene aj iste povinnosti, ze.. :)

Odesláno

Taky jsem po nich koukal, už v Japonsku jsem je očumoval a zkoušel na ruce... Nakonec převážilo přesvědčení, že bych furt myslel na černou verzi v automatu. 

Ale jsou parádní. Jen teda nevim, jestli ti časem zplesniví, aby zapadly do sbírky :D

uplne bez srandy, nosim ich posledny mesiac asi najviac zo vsetkych.. tak asi splesniveju :)

Odesláno (upraveno)

Já jsem u antimagnetů trochu v pasti: PROČ jsou ty mechaniky takový tlustý monstra, PROČ nemají quartzy datum, PROČ není SD... :frusty:

Hele a jak je u mechanik řešená ochrana? Je to faradayova klec álá Milgy a Ingy nebo něco ve stylu AT? Osobně si myslím, že je to klec a tudíž pak chápu tu tloušťku. Paradox je, že mechaniky maj 80000A/m a quartzy jen 40000A/m. Zase si myslím, že je to spojený s tou tloušťkou. Ale jsou to jen moje dohady. Pořádne jsem k tomu nikde info nenašel...a SD bych do nich nerval, ta rezerva by na cifru už byla navíc

Sice teď konečně koupil GS chrona, ale zase kdo může říct, že má pořádný plesnivý legendy, k tomu klasiku jako mm300 a zlatý lanďáky, a k tomu ještě modernu v GS pojetí...já být na jeho místě, tak ještě něco narychlo pořídím

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno (upraveno)

Faraday. Rozdíl v ochraně mezi Q a automatem je pokud vím nevysvětlená anomálie (Q navíc nemá datumovku), že bude nižší ochrana u quartzů souviset s tloušťkou bylo jediný, k čemu jsem se intuitivně dopracoval, ale takový dohady jsou holt nahouby :) 

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

Hele a jak je u mechanik řešená ochrana? Je to faradayova klec álá Milgy a Ingy nebo něco ve stylu AT? Osobně si myslím, že je to klec a tudíž pak chápu tu tloušťku. Paradox je, že mechaniky maj 80000A/m a quartzy jen 40000A/m. Zase si myslím, že je to spojený s tou tloušťkou. Ale jsou to jen moje dohady. Pořádne jsem k tomu nikde info nenašel...a SD bych do nich nerval, ta rezerva by na cifru už byla navíc

Sice teď konečně koupil GS chrona, ale zase kdo může říct, že má pořádný plesnivý legendy, k tomu klasiku jako mm300 a zlatý lanďáky, a k tomu ještě modernu v GS pojetí...já být na jeho místě, tak ještě něco narychlo pořídím

ale sak som tie vsetky parady davno mal.. v tvojom pripade snad aj doslova konkretne kusy :)

Odesláno

Nizsia mag odolnost quartzu suvisi podla mna s mensim puzdrom.. chceli ho udrzat placate, preto zrejme ani nedali datum. okrem krokoveho motora tam moc nie je co by magnet mohol posahat.. leda MRI, ale to da zahul comukolvek :)

Odesláno

Když už byla řeč o Ingách, tak tady malá přímá srovnávačka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak asi spravedlivější by bylo srovnání s mechanickejma antimagnetama. Tam by byly ty pouzdra velikostně skoro totožný....ale trochu paradoxně na těch fotkách vypadaj téměř stejně velký  :) ještě by to chtělo do party Milgy a Aqua Terry, to by byla teprve srovnávačka 

Odesláno

Stačily by ty vosí Aqua Terry, ale u nikoho jsem je tu snad ještě neviděl. Fotky Milgů bych dal dokupy, koneckonců právě díky nim tohle vlákno vůbec začalo....ale byla by to pěkná sestavička pohromadě, bychom pak mohli udělat elektrikářskej sraz  :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...