Chumpus Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Taky jsem po nich koukal, už v Japonsku jsem je očumoval a zkoušel na ruce... Nakonec převážilo přesvědčení, že bych furt myslel na černou verzi v automatu. Ale jsou parádní. Jen teda nevim, jestli ti časem zplesniví, aby zapadly do sbírky
blackhead Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Tak víš co, mohl se tam volit novej předseda a já na ten flek mám zálusk...ale instant neponechal nic náhodě a jede si teď vyšší liguTak predseda se taky pekne predzasobil, troje gs snad jeste nikdy nemel, svoje kreslo asi jen tak pustit nechce
petr_cha Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Já jsem u antimagnetů trochu v pasti: PROČ jsou ty mechaniky takový tlustý monstra, PROČ nemají quartzy datum, PROČ není SD... Presne tak.. kyvu.. :-)
dr.sphinx Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Takže nový předseda se volí podle aktuálního počtu GS ve sbírce? Muhehe.
instant Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Tak predseda se taky pekne predzasobil, troje gs snad jeste nikdy nemel, svoje kreslo asi jen tak pustit nechce napada mi len slovo klasika " úvodem bych chtěl říci, že nejdůležitější objevy jsem učinil já".. hehe. no, ale vazne, proste raz si zakladatel cirkvi a velky vezir vychodneho orientu, tak su s tym spojene aj iste povinnosti, ze..
instant Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Takže nový předseda se volí podle aktuálního počtu GS ve sbírce? Muhehe. to keby bolo take jednoduche..
instant Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Taky jsem po nich koukal, už v Japonsku jsem je očumoval a zkoušel na ruce... Nakonec převážilo přesvědčení, že bych furt myslel na černou verzi v automatu. Ale jsou parádní. Jen teda nevim, jestli ti časem zplesniví, aby zapadly do sbírky uplne bez srandy, nosim ich posledny mesiac asi najviac zo vsetkych.. tak asi splesniveju
dr.sphinx Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Uneasy lies the head that wears a crown
sashator Odesláno 23. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 (upraveno) Já jsem u antimagnetů trochu v pasti: PROČ jsou ty mechaniky takový tlustý monstra, PROČ nemají quartzy datum, PROČ není SD... Hele a jak je u mechanik řešená ochrana? Je to faradayova klec álá Milgy a Ingy nebo něco ve stylu AT? Osobně si myslím, že je to klec a tudíž pak chápu tu tloušťku. Paradox je, že mechaniky maj 80000A/m a quartzy jen 40000A/m. Zase si myslím, že je to spojený s tou tloušťkou. Ale jsou to jen moje dohady. Pořádne jsem k tomu nikde info nenašel...a SD bych do nich nerval, ta rezerva by na cifru už byla navíc Tak predseda se taky pekne predzasobil, troje gs snad jeste nikdy nemel, svoje kreslo asi jen tak pustit nechce Sice teď konečně koupil GS chrona, ale zase kdo může říct, že má pořádný plesnivý legendy, k tomu klasiku jako mm300 a zlatý lanďáky, a k tomu ještě modernu v GS pojetí...já být na jeho místě, tak ještě něco narychlo pořídím Upraveno 23. dubna 2018 uživatelem sashator
dr.sphinx Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 (upraveno) Faraday. Rozdíl v ochraně mezi Q a automatem je pokud vím nevysvětlená anomálie (Q navíc nemá datumovku), že bude nižší ochrana u quartzů souviset s tloušťkou bylo jediný, k čemu jsem se intuitivně dopracoval, ale takový dohady jsou holt nahouby Upraveno 23. dubna 2018 uživatelem dr.sphinx
xbraj19 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Tak ty se mi líbí. Na srazu se ti o ně postaráme. To by bylo aby trochu nezplesnivěly
instant Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Hele a jak je u mechanik řešená ochrana? Je to faradayova klec álá Milgy a Ingy nebo něco ve stylu AT? Osobně si myslím, že je to klec a tudíž pak chápu tu tloušťku. Paradox je, že mechaniky maj 80000A/m a quartzy jen 40000A/m. Zase si myslím, že je to spojený s tou tloušťkou. Ale jsou to jen moje dohady. Pořádne jsem k tomu nikde info nenašel...a SD bych do nich nerval, ta rezerva by na cifru už byla navíc Sice teď konečně koupil GS chrona, ale zase kdo může říct, že má pořádný plesnivý legendy, k tomu klasiku jako mm300 a zlatý lanďáky, a k tomu ještě modernu v GS pojetí...já být na jeho místě, tak ještě něco narychlo pořídímale sak som tie vsetky parady davno mal.. v tvojom pripade snad aj doslova konkretne kusy
instant Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Nizsia mag odolnost quartzu suvisi podla mna s mensim puzdrom.. chceli ho udrzat placate, preto zrejme ani nedali datum. okrem krokoveho motora tam moc nie je co by magnet mohol posahat.. leda MRI, ale to da zahul comukolvek
sashator Odesláno 24. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 Když už byla řeč o Ingách, tak tady malá přímá srovnávačka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 docela jim ty Inženýry stíhaj, co? Pěkný to máš
sashator Odesláno 24. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 Tak asi spravedlivější by bylo srovnání s mechanickejma antimagnetama. Tam by byly ty pouzdra velikostně skoro totožný....ale trochu paradoxně na těch fotkách vypadaj téměř stejně velký ještě by to chtělo do party Milgy a Aqua Terry, to by byla teprve srovnávačka
instant Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 Tak si zozen to sfajciarske harampadi a mozes fotit - automaty ti pozicaam.
sashator Odesláno 24. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 Stačily by ty vosí Aqua Terry, ale u nikoho jsem je tu snad ještě neviděl. Fotky Milgů bych dal dokupy, koneckonců právě díky nim tohle vlákno vůbec začalo....ale byla by to pěkná sestavička pohromadě, bychom pak mohli udělat elektrikářskej sraz
instant Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 jasne. my donesieme pekne hodinky a people donesie magnet. alebo brata.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se