Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tak vesiam tu fotecky po nasadeni remena (Made in ZRNO) - BOMBA!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Moc pěkný- něco takovýho plánuju neustále na ty své. Hele, oživil jsem to tu nejen ze zájmu, ale i proto, protože je v plném proudu hlasování do kalendáře a,.......

Odesláno

Chod do toho, to kontrastne presitie cervenou vo farbe malych cifrov je velmi pekne, nazivo este krajsie - to postupne zostihlovanie remena z 22 na 16 ma svoje caro taktiez a ta vona cerstvej koze - lahodka  :lol2:

- posielam este cvak spodnej casti a nie velmi som rozumel tomu hlasovani... o co ide, nieco my uslo?

Odesláno

A vies ze som nad tym rozmyslal... No potom som sa chcel nastavit co najviac na origo, no ale tomu cervenemu presitiu som nemohol odolat... 

Hoši, totok sů krásné hodinky. Jen temu řemenu bych našvácal pár dírek ala rallye. :drunk:

Odesláno (upraveno)

A vies ze som nad tym rozmyslal... No potom som sa chcel nastavit co najviac na origo, no ale tomu cervenemu presitiu som nemohol odolat... 

Neviem :) a už vůbec jak vypadal origo řemen. Prošití bych volil stejně. Ale uznej, že o ty dírky si řemen s hodinkami vyloženě koledují. Nicméně jdou kdykoliv dodělat...

Můj názor vůbec neber jako kritiku. Jde o o můj subjektivní pohled na krásné hodinky se suprovým řemenem. Dík za fotky.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

A rally remen s cervenym prositim na nich vypada super,mel jsem ho u nich prilozenej.uz ani nevim,proc ho nemam jeste doma.plus brousena spona se dvema zobackama.

Odesláno

Tak potom mi klamali ked to tvrdili .... hod tu jeho foto, nech sa nieco poducim. Inac tieto su tiez z CSSR a maju trochu pohnutu historiu   :evil: .....

Ma ho tata v trezoru s krabickou. Ale po 42 letech neni ke koukani :-))). Je svetle hnedej a byl hnusnej uz jako novej. Tu barvu nechapu. Kolik chteji za tenhle?bejt tebou,tak tam davam jen s cervenym prositim.

Sakra,jak sem lezu,tak vidim,ze ho potrebuju taky. Jdu neco vybrat.

Stves me,chlape:-))))

Odesláno

Jo ale na ebay,kdyz se tam tyhle hodinky ukazou,tak maj ten tobe nabizenej remen. Tak nevim.

Navic mam v praci klienta s temahle hodinkama-duchodce a ten je kupoval taky s hnedym remenem.

Klenoty nekde na praze 2,rok 1973 ( me duben 1972)

Odesláno

Ak si dobre pamatam tak ta cena u Dusaka bolo okolo 3.000 CZK bez spony... No aj ty si ma so soccrami nastval tak, ze som si ich musel zadovazit :tongue_ss:

Ma ho tata v trezoru s krabickou. Ale po 42 letech neni ke koukani :-))). Je svetle hnedej a byl hnusnej uz jako novej. Tu barvu nechapu. Kolik chteji za tenhle?bejt tebou,tak tam davam jen s cervenym prositim.
Sakra,jak sem lezu,tak vidim,ze ho potrebuju taky. Jdu neco vybrat.
Stves me,chlape:-))))

Odesláno

Co se týče barvy řemenu, zřejmě se prodávaly obě varianty. Když se podíváte na moje fotky - úplně první příspěvek ve vlákně, tak na nich mám origo řemen, se kterým byly kupovaný, samozřejmě i se signovanou sponou a zespodu je zlatě natisknuto Omega Swiss. Hnědou si k nim nedokážu vůbec představit...

• po měsících...
Odesláno

Nevím, kam svůj dotaz směřovat, tak zkusím toto vlákno. Plánuji ke svým Soccer timerům pořídit tah. Už jsem si zjistil, že na tyto hodinky patří tah Omega 1170 + koncovka 625. Koncovky by byly. Tah 1170 je nesehnatelný. Jako alternativa může být dostupný tah 1171, který se liší jen šířkou 20 mm. Nicméně do koncovek pasuje a podle fotek to zase není  takový problém. 

Viz např. tady:

http://www.old-omegas.com/11701171comp.html

NOS tahů Omega 1171 je celkem dost, ale třeba na Ofrei, ale i jinde mě překvapilo toto konstatování:

"Omega does not stamp items with country of origin, however we understand that this bracelet like few others supplied by Omega is made in Hong Kong by Omega."

Co to má znamenat? Že NOS Omega díly jsou vlastně novovýroba z Hong-Kongu? Má někdo nějaké bližší info?

Odesláno

Na Soccer timery mi nic ako remen v zuzeni k spone 16, nepasuje... Ja som si dal u Zrna urobit remen v origo mierach s cervenym presitim, ktore je vo farbach cerveneho cifru a nema to chybu, mozno este realy prevedenie s postopne sa zmensujucimi dierami... Tah im podla mna nepasuje a zbytocne im " frezuje nozicky"....

uote name="malda" post="1344745" timestamp="1422178315"]

Nevím, kam svůj dotaz směřovat, tak zkusím toto vlákno. Plánuji ke svým Soccer timerům pořídit tah. Už jsem si zjistil, že na tyto hodinky patří tah Omega 1170 + koncovka 625. Koncovky by byly. Tah 1170 je nesehnatelný. Jako alternativa může být dostupný tah 1171, který se liší jen šířkou 20 mm. Nicméně do koncovek pasuje a podle fotek to zase není takový problém.

Viz např. tady:

http://www.old-omegas.com/11701171comp.html

NOS tahů Omega 1171 je celkem dost, ale třeba na Ofrei, ale i jinde mě překvapilo toto konstatování:

"Omega does not stamp items with country of origin, however we understand that this bracelet like few others supplied by Omega is made in Hong Kong by Omega."

Co to má znamenat? Že NOS Omega díly jsou vlastně novovýroba z Hong-Kongu? Má někdo nějaké bližší info?

Odesláno

Podle mě jim origo tah celkem sluší. Jen se mi nechce vysolit tolik peněz za kousek kovu, u kterého nemám jistotu, že je to originál Omega. To jsem právě nepochopil, co má znamenat - zboží s logem Omegy a u toho poznámka, že se jedná o produkci z Hong-Kongu. Přitom tyto tahy se mimo Ebay prodávají i na zaběhlých eshopech... Někde s touto poznámkou, někde ne.

Fotka je převzatá z internetu. Já je mám na neoriginálním pseudoaligátorovi...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...