huhu4d Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Ked sa robi rolex zraz tak any sa vedelo koho oslovit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Ked sa robi rolex zraz tak any sa vedelo koho oslovit... Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Von bude rolex sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Zkus se zeptat hlavniho organizatora Sibire. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Skoc do banky, spocitej to...A pak si povedz, ze takych ch.ujow je tu este zopar... Přesně tak, a možná i někteří na toto matematikou postižený vlákno zapoměli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 To ja bych na sraz R rad, ale sem psat nemuzu pac mi pocty nejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Ked sa robi rolex zraz tak any sa vedelo koho oslovit...No nevim nevim, to se mi moc nezda, urcite jsou elegantnejsi zpusoby jak zjistit koho pozvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Toto vlakno se zakladalo pred prvnim Rolex srazem a tenkrat nikdo netusil, co Sibir zamysli. Takze elegantni to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 (upraveno) Mne sa celkovo idea paci. Vediet priblizny pocet rolad v obehu. Ale tie plus jedna minus jedna mi nesedia. Povedzme ze pred rokom tu bolo 150 rolexiek. Len sa mi proste nechce verit ze za rok pribudlo dalsich 80. Upraveno 14. března 2016 uživatelem huhu4d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Vloni jsem měl jedny, ted jsou doma troje. Pár dalších mi prošlo rukama a všechny zůstaly na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 (upraveno) To ja bych na sraz R rad, ale sem psat nemuzu pac mi pocty nejdoutak přijď v úterý. Bude malej prazskej R sraz. Napíšu to do srazů.-1 = 235 Upraveno 14. března 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Mne sa celkovo idea paci. Vediet priblizny pocet rolad v obehu. Ale tie plus jedna minus jedna mi nesedia. Povedzme ze pred rokom tu bolo 150 rolexiek. Len sa mi proste nechce verit ze za rok pribudlo dalsich 80. Ja jsem treba za minulej rok kupoval dvoje na Ch24. Pak je tady plno fungl novejch. No, je to masovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 před dvouma rokama jsem neměl žádný, před rokem 3 a teď ještě víc..... takže jo, ten počet určitě roste, možná bych řekl i víc, než je napsáno tady.... Mne sa celkovo idea paci. Vediet priblizny pocet rolad v obehu. Ale tie plus jedna minus jedna mi nesedia. Povedzme ze pred rokom tu bolo 150 rolexiek. Len sa mi proste nechce verit ze za rok pribudlo dalsich 80. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Mne sa celkovo idea paci. Vediet priblizny pocet rolad v obehu. Ale tie plus jedna minus jedna mi nesedia. Povedzme ze pred rokom tu bolo 150 rolexiek. Len sa mi proste nechce verit ze za rok pribudlo dalsich 80. Já minulý rok přitáhl troje a všechny zůstaly na fóru, těch 80 se zdá dost ale vlastně ani ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Tak na dalsom zraze chcem vidiet na stole 230 rolexiek kurva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 +1 = 236.....? Ale- netuším zda je ten, kdo mi je přenechal (za což mu mnohokráte děkuji) již někdy přičítal a celý to procházet nebudu- tuším že neposlal do světa jediné co měl Takže o reálném počtu to asi neodpovídá. A bude jich podle mě o hodně víc. Stejně jako např UN, kterýma se pochlubili tušim tři lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Tak moje aktualizace:-1+1+1=237 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 +1=238 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Opozdene +1 = 239 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 +1 = 239 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se