Přejít na obsah

scitani lidu 2013

sibirnaya

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 538
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM

Skoc do banky, spocitej to...

A pak si povedz, ze takych ch.ujow je tu este zopar... :lol2:

Přesně tak, a možná i někteří na toto matematikou postižený vlákno zapoměli  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne sa celkovo idea paci. Vediet priblizny pocet rolad v obehu. Ale tie plus jedna minus jedna mi nesedia. Povedzme ze pred rokom tu bolo 150 rolexiek. Len sa mi proste nechce verit ze za rok pribudlo dalsich 80. :)

Ja jsem treba za minulej rok kupoval dvoje na Ch24. Pak je tady plno fungl novejch. No, je to masovka.

Odkaz ke komentáři

před dvouma rokama jsem neměl žádný, před rokem 3 a teď ještě víc..... takže jo, ten počet určitě roste, možná bych řekl i víc, než je napsáno tady....

Mne sa celkovo idea paci. Vediet priblizny pocet rolad v obehu. Ale tie plus jedna minus jedna mi nesedia. Povedzme ze pred rokom tu bolo 150 rolexiek. Len sa mi proste nechce verit ze za rok pribudlo dalsich 80. :)

Odkaz ke komentáři

Já minulý rok přitáhl troje a všechny zůstaly na fóru, těch 80 se zdá dost ale vlastně ani ne.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

+1 = 236.....?

Ale

- netuším zda je ten, kdo mi je přenechal (za což mu mnohokráte děkuji) již někdy přičítal a celý to procházet nebudu

- tuším že neposlal do světa jediné co měl

Takže o reálném počtu to asi neodpovídá. A bude jich podle mě o hodně víc. Stejně jako např UN, kterýma se pochlubili tušim tři lidi.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...