Přejít na obsah

Limitka Chronomag fora

Doporučené příspěvky

Nevím, proč se to tady tak hrotí. Nějak se mi zdá, že to přestalo být o hodinkách. Tak to roztrhněte do dvou samostatných vláken a je to. Každý si najde svou cestu ke štěstí. Možná se nakonec uživí jen jeden návrh, možná oba, možná žádný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tak prosím - hlasujte klidně všichni, kdo chtějí den a datum česky.

1. česky a slovensky - bylo by to ohleduplné k našim přespolním kolegům a pánové, dost jsme se nálétali pod společnou vlajkou !!

2. česky a německy -  o to velmi velmi prosím vzhledem k národnosti p. Damaska, pánové, Řezno je kousíček za ( před) Šumavou !!

3. česky a anglicky - podle mě trochu fádní a mimo téma, že .....

4. česky a nějak jinak - ????????????????? hukažte se

Nechci hlasovat, protože se už neúčastním, ale chci navrhnout, že by případnou kompromisní cestou mohlo být, že by den byl česky a místo druhého jazyka by byly římské číslice I-VII, pokud by nemohlo dojít ke shodě, jestli druhý jazyk má být němčina nebo angličtina.

Odkaz ke komentáři

Nóó, na to, že se neúčastníš - dóóbrý !! hned bych tě bral do týmu !!!  sice nevím, jak tam typograficky ztvárnit tu I, aby nevypadala osaměle, ale určitě  je tohle IV. cesta., co stojí za povšimnutí 

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

:eek:  člověk si takhle wodskočí na chvíli do betle a do hokny a pak čumí jak černošskej fóťa v porodnici na blonďatýho syna...

trochu se obávám, že mystifikace oddělení, má neúmyslný kořen v mým příspěvku, kde jsem začal číslovat

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65027-limitka-chronomag-fora/?p=1009682

a mohl jsem tak způsobit bezděčně vlnu oddělování, trhání, odsekávání a já nevím čeho ještě, pro jakousi novou odnož limitky

Dovolil jsem si začít číslovat, aby bylo na první bulvu hození jasný, kolik potenciálů je pro "křemíkový" vniřnosti a jestli vůbec má cenu usilovat o vyčlenění zdrojů (rozuměj čas, vůli ... a vůbec, co si pod tím představíš ;) ).

A teď si k tomu sednu a zjistím, že je to tady nějaký celý podělený, a mám pocit (rozuměj: jen já osobně to tak vidím, což neznamená, že to tak je, či není) že se nám tu tak nějak kradmo potajmu vměšuje jakási rivalita, kdo uloví víc oveček pro svůj koncept.

Jdu postávat stranou, protože aktuálně jsem zmatenej jako magnetická hlava v CD mechanice.

Ale třeba zase s něčím vyrukuju.....

Odkaz ke komentáři

Soustřeďme se na jednu linii. Tou je zatím český day-date a luneta - pokud se vejde finančně. Zatím - dokud nevíme jaké pouzdro a strojovnu nám pan Damasko v našem cenovém spektru nabídne, tak si pojďme ujednotit to, co můžeme. Tedy: 1) day-date popisy, 2) vzhled ciferníku, 3) případné tuningy na strojku - uvidíme, na kolik úprav strojku nám nakonec zbyde peněz.

Odkaz ke komentáři

Soustřeďme se na jednu linii. Tou je zatím český day-date a luneta - pokud se vejde finančně. Zatím - dokud nevíme jaké pouzdro a strojovnu nám pan Damasko v našem cenovém spektru nabídne, tak si pojďme ujednotit to, co můžeme. Tedy: 1) day-date popisy, 2) vzhled ciferníku, 3) případné tuningy na strojku - uvidíme, na kolik úprav strojku nám nakonec zbyde peněz.

pokud tomu dobre rozumim, day venec bude CZ-DE?

Odkaz ke komentáři

asi bych se teda na začátku vykašlal na rezervace čísel a napsal zatím jen seznam lidí kdo by měl zájem o Honzou popsanou limitku, jak to bylo na začátku

Česká day/date limitka Damasko

42 mm

kůže +NATO strap/guma

Automat

luneta

WR 100m

Edit: cigi uprav si ten seznam samozřejmě podle sebe, jakožto Capo di Tuti capi

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři

Pánové, voláte po něčem, čeho nelze dosáhnout - jednoty. Nikdo nikdy nebude držet hubu a krok a proč by měl ?? Excésy budou. Přestaňte po tom marně volat a čiňte se jednotně příkladem !! :D

Hlasujte prosím o druhém jazyku podle svého nejlepšího svědomí , i když vás to možná netrápí, ale teď potřebujeme v klidu pracovat a nechat věc si sednout, zažít to v praxi, né vo tom kecat a psát seznamy a číslovat.

cigi:  česky a německy - prostě jazyky lidí, co se na tom podílej.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Pánové, voláte po něčem, čeho nelze dosáhnout - jednoty. Nikdo nikdy nebude držet hubu a krok a proč by měl ?? Excésy budou. Přestaňte po tom marně volat a čiňte se jednotně příkladem !! :D

Hlasujte prosím o druhém jazyku podle svého nejlepšího svědomí , i když vás to možná netrápí, ale teď potřebujeme v klidu pracovat a nechat věc si sednout, zažít to v praxi, né vo tom kecat a psát seznamy a číslovat.

cigi:  česky a německy - prostě jazyky lidí, co se na tom podílej.

Financ totez
Odkaz ke komentáři

cigi: česky a německy - prostě jazyky lidí, co se na tom podílej.

A právě kvůli tomu, aby se dalo hlasovat, by měl být seznam zájemců - lidí, kteří mohou/mají hlasovat.

Odkaz ke komentáři

suhlasim. Ale kludne aj CZ/ENG nech to neblokujem, v tomto budem flexibilny. Hlavne aby ta limitka bola limitkou exoternou, nie ezoternou (moj pohlad).

A nemohla by tam byt este mesacna faza ? (joke)

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...