sect Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 CZ/De Prosím o dopsani do seznamu. Zelená vypadá dobře, ale bez lunety do toho nejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 a co letadýlko na vteřinovce ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 CZ/DE Letadýlko dobry. Cifr jeste moc fadní. Upravit můžeme také rucky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 (upraveno) No a co podpis pana Damaska na ručičkách? Na hodinovce jméno a na vteřinovce příjmení? Takovej pikantní detail. Upraveno 30. září 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 No a co podpis pana Damaska na ručičkách? Na hodinovce jméno a na vteřinovce příjmení? Takovej pikantní detail. a na letadylku podpis pani damaskove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Kuci, že vy makáte u kolotočů! From ajfoun Ťap:a:talkKdyby to byly Vostok tak by na vteřinovce mohlo bejt Damaskovič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Vyjádření k jakému seznamu,já vidím pouze seznam zájemců o limitku,frakce ignoruji,já chci limitku a ty poslední návrhy se mi moc zamlouvají,tedy samosebou že zájem mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 (upraveno) Jo a Vysralijovič, azbukou. From ajfoun Ťap:a:talk To už by ciferník mohl být pokryt jmény slavných ukrajinských vypravěčů Mamka Tatiče a Stojana Jakotyče... sry za zasrávání, ale ten poslední návrh se povedl! BTW proč tam zkoušíte nějaký blbý nápis chronomag a upustili jste od decentního loga chronomagu? EDIT: Kdyby byla limitka chrona s ratrappantem jako na WUS cca do 1000 Eur, tak jsem in! Upraveno 30. září 2013 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Nebo by datumovka mohla ukazovat furt stejný číslo - na počest někoho. To by se vymyslelo. Masaryk třeba, já nevím, kdy se narodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Hele - tady něco neklape! Vrchní prudič neprudí a Eraser skoro nerejpe. To vypadá slibně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Nebo by datumovka mohla ukazovat furt stejný číslo - na počest někoho. To by se vymyslelo. Masaryk třeba, já nevím, kdy se narodil. Zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 (upraveno) Eraser ciwe neser. Upraveno 30. září 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 a nesla by datumofka taky dvojjazycna? treba arabic... kdyz nemecko je to multi-kulti? ?? - ?? - ?? - ?? - ?? - ?? - ?? - ?? - ?? - ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 vteřinovka bez letadýlka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 No možná ta oranžová... zkusíš? :-) Jinak s tim datem v barvě se mi to zdá fakt zajímavý!! super nápad za mě... Zelená jasná volba. Marceli, zkus prosím ještě do této nejpodařenější varianty zasadit zelené mezikruží. Letadlo nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 za mna CZ/DE, vterinovka bez kridel, bez zelene kruznicetaky mne prijde, ze s day/date v bile to bylo lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 (upraveno) Ještě můžeme zkusit, různý variace na trikolóru... Možná to bude moc divoký... Třeba číslice lunety nahoře modrý, po stranách červený a bílý... nebo rovnou indexy červená bílá na střídačku a modrá vteřinovka... Nebo jenom Indexy na 12,3 a 9 v barvách trikolóry... Variant je nepřeberně, ale možná to bude divoký... Upraveno 30. září 2013 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Nerad se tu do toho cpu, zatím mě to jen docela dobře bavilo, ale letadýlko se snad vždycky dávalo na minutové sčítače chronografů. Na vteřinovce by to tak působilo poněkud nepatřičně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 (upraveno) Já se do toho teda taky nerad cpu, ale třeba IWC BP TG mají na druhém konci velké vteřinovky letadýlko a vypadá to ukrutně dobře. Upraveno 30. září 2013 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Nejsem sice na poradniku, ale docela se mi to pozdava. Napadlo me udelat jeste variantu s lunetou bez indexu na 20-60 (s indexy po celem obvodu se mi zda ta luneta az moc zaplnena a neprehledna) a napis Damasko zacinajici zmensenym oramovanym D. Samotny D nad napisem podle me tluce moc do oka a nesedi tam. Uvidim jaky bude dalsi vyvoj, zatim se nechci k nicemu zavazovat, je par veci pres ktere by u me nejel vlak (cesky day date me zatim moc nezaujal a kombinaci CZ/DE ktera tu asi prevazuje taky nejsem moc nadseny), ale obecne by se mi takovahle varianta libila. Upraveno 1. října 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se