Návštěvník Zmizík Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Omlouvám se, ale nikdo na tuto prosbu nereagoval, nezbylo mi, než zavolat. Vzdávám se tedy tímto výsady koordinace, abych vás nebrzdil. To máš za tu lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Cigi, ved to dal, ma to grady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Cigi, ved to dal, ma to grady.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Neee, jak čtyřkový sporty od mpm Q :D Sedline, perfekt !!! - díky moc - ukázkový český letecký hodinky nové generace od špičkové jen o pár desítek kilometrů německé firmy. pro chvíle klidu a pohody : šipku na 12 zkus rovnostranný troj)helník, kroužek nemusí tak blízko písmenkům a damasko navrhuje neon - grün !! Už spřádejme nápady upravenej font !! jenom nevím, proč jsi vzal tuhle lunetu s tím lichoběžníkem na 12 a ne tu s tím logickým trojúhelníkem, ale budiž....ke stříbrný, černý, bílý, červený a modrý, pls, neon grün už ne. vteřinovku bílou ( případně s čevenomodrým zakončením ).font čeho by se měl měnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Cigi, ved to dal, ma to grady.+1Cyrda to pochopí, ma smysl pro humor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Ako male deti. Aky je dalsi krok? Cakame na nejake dalsie vyjadrenie od damaska, alebo cakame na otazky, ktore sa este len polozia damasku? Preslapujeme na mrtvom bode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) 1. Frantik s lunetou 2. maama s lunetou 3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel) 4. Gougy s lunetou 5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez 6. Ivan_989 7. lukin_ova s lunetou 8. marecenator s lunetou 9. Moty123 s lunetou 10. Straspol s lunetou 11. cigi bez lunety 12. People s lunetou 13. Honza.manta s lunetou 14. 15. MarcelG s lunetou 16. Vladimir72 17. kubson s lunetou 18. 19. Radek K s lunetou 20. Gas 21. Chosef76 s lunetou 22. Lion s lunetou 23. Tittus s lunetou 24. Mirek24 s lunetou 25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic 26. patprom 27. parnístroj s lunetou 28. Cyril s lunetou 29. Karm s lunetou 30. Sedlin s lunetou 31. 32. 33. prorok - 4.nestandartní luneta - barva, 12 hodin 34. Ohm-Aztec xy. filo-boxer jedine bez lunety xx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou Upraveno 18. října 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Cyrda to pochopí, ma smysl pro humor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Cyrile tvému rozhořčení rozumím a nedávno jsem podobnou nepříjemnost řešil v hokně. Nicméně troufám si říct, že Cigi se tímto mírným usměrněním poučí a bude nám tu zase hej a určitě to Cigi nemyslel zle! Cigi, nevěš to tak rychle na hřebík a veď to dál. Vždyť my jsme bez tebe úplně ztracený K věci:Přes den to tu nečtu, takže se vždy až večer, pokud jsem nahlédnu, dozvím, jak a jestli se to posunulo. Takže některý z mých následujících renderů nemusejí zcela odpovídat posledním diskutovaným návrhům. Ale když už jsem se nima crcmal, tak vás s nima zasypu: nejprve něco czech style Neon Grün a nakonec trochu jiné řešení "dvanáctky" Upraveno 18. října 2013 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Se právě dívám na ty 363 a 373 (mimochodem vizuály vidím na WUS poprvé) a myslím že hodně dobré? takové 373 s červenomdrým DD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Ta zelena je kruta ! Tu bych tam moc chtel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Ta zelená je fakt super, úplně mě z ní tak hezky trnou zuby. Kdyby se tak dala šoupnout i na vnitřní lunetu na hodinové indexy, nebo už by se Vám to zdálo pře pí če né? Ty trikolórový s bílým cifrem jsou pro pravdoláskaře. Ty černý jsou prostě to pravý. Upraveno 18. října 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Ta zelená je fakt super, úplně mě z ní tak hezky trnou zuby. Kdyby se tak dala šoupnout i na vnitřní lunetu na hodinové indexy, nebo už by se Vám to zdálo pře pí če né? Ty trikolórový s bílým cifrem jsou pro pravdoláskaře. Ty černý jsou prostě to pravý.Děláš z toho letecký sporty, tam je taky zelená na pětiminutových indexech na armováku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Ten armovák je lumi? To Sporty nemají. Bez dovolení jsem si jeden obrázek půjčil.Asi by se mi to líbilo takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 ta zelená je krutá - Sedline, mohl bych poprosit ještě o verzi s indexy? (nebo už jsou čísla daná, jako jistota?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 ta zelená je krutá - Sedline, mohl bych poprosit ještě o verzi s indexy? (nebo už jsou čísla daná, jako jistota?) Ja tiez prosim o verziu s indexami a zaroven vyjadrujem nadej ze nic nie je stratene, ergo indexy su stale v hre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Děláš z toho letecký sporty, tam je taky zelená na pětiminutových indexech na armováku :-)Nojo, ale na černém. No, já letecký Sporty můžu, to nepopírám. Ale tahle zelená je úplně z jiného ranku...naposled touhle barvou krvácel Predátor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) ta zelená je krutá - Sedline, mohl bych poprosit ještě o verzi s indexy? (nebo už jsou čísla daná, jako jistota?) Ja tiez prosim o verziu s indexami a zaroven vyjadrujem nadej ze nic nie je stratene, ergo indexy su stale v hre...Díky kluci!Udělám vám i indexovanou verzi, ale až příští týden, soráč. O víkendu nepracuju :-) Upraveno 18. října 2013 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Díky kluci!Udělám vám i indexovanou verzi, ale až příští týden, soráč. O víkendu nepracuju :-)Super, však v poho, až "půjdeš kolem komplu" Já si myslím, že bude vypadat dost dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 1. Frantik s lunetou2. maama s lunetou3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel)4. Gougy s lunetou5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez6. Ivan_9897. lukin_ova s lunetou8. marecenator s lunetou9. Moty123 s lunetou10. Straspol s lunetou11. cigi bez lunety12. People s lunetou13. Honza.manta s lunetou14. Prorok s lunetou15. MarcelG s lunetou16. Vladimir7217. kubson s lunetou18.19. Radek K s lunetou20. Gas21. Chosef76 s lunetou22. Lion s lunetou23. Tittus s lunetou24. Mirek24 s lunetou25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic26. patprom27. parnístroj s lunetou28. Cyril s lunetou29. Karm s lunetou30. Sedlin s lunetou31.32.33. 34. Ohm-Aztecxy. filo-boxer jedine bez lunetyxx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou Malinko jsem se posunul na volné místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se