Přejít na obsah

FATHER and SON ... NERO.8 a ST1G

NERO.8

Doporučené příspěvky

ked vidim tie pateky..mozes mi popisat pocit ake je to drzat ich??? napr ked porovnas ked mas v ruke rolady napr ci je v tom pocitovy rozdiel

No určitě v tom je obrovský pocitový rozdíl... z žádných hodinek kromě Pateků se mi nerozklepaly ruce a září z nich šílený respekt... Rolex moc takových emocí nevyvolává :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jedna pro tebe Peťo.  :)

Díky.

Tenhle typ Nautilů bych asi fakt snesl. A najednou mi nevadí ani ty panty.

Dokonce se mi líbí tak moc, že jsem si znova prohlížel klasické Nautily jestli jsem třeba za týden nedospěl. A ne. Buď přesně tyto a nebo žádné, alespoň zatím.

Díval jsem se i na ty s jinýma komplikacema a stejně jako už v mnoha jiných případech musím konstatovat, že až na vyjímky máme s tebou a tátou velmi podobný vkus.

Už jste zjišťovali jak to máme s těma příbuznýma?  :lol2:

Kdyby jsi někdy v budoucnu zjistil, že tě třeba nebaví, dej mi vědět. A neříkej že ne. Aqanauty jsi mi před měsícem taky nechtěl pustit.  :frusty:

Upraveno uživatelem MaxT
Odkaz ke komentáři

Je nádherné a hlavně v AMG... :-)

Jj je to super auto, ale G v AMG mi příjde totálně "proti přírodě":

vyrobit dokonalé terénní auto, dokonale hranaté, tedy dokonale neaerodynamické (fuj to slovo se nedá ani napsat, natož vyslovit), a pak tam lupnout skoro šestilitrový motor, a chtít, aby to jelo  270?  :blink:

Odkaz ke komentáři

hmm..keby u nas stal benzin ako tam tiez by som skocil aspon minimalne po G500 lebo s ladenymi vyfukmi ma zvuk ako amg...ale su to jedny z mojich dream cars..C63 AMG alebo G55 AMG popripade 500....ale obavam sa ze ked si to kupim stanem sa prvym a zaroven aj poslednym majitelom..:-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...