st1g Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 a další.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 ked vidim tie pateky..mozes mi popisat pocit ake je to drzat ich??? napr ked porovnas ked mas v ruke rolady napr ci je v tom pocitovy rozdiel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 No ty kokso, co to je za výrobek z ozubených koleček? To je Bugatti Atlantic ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 24. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 moc díky všem za pozitivní reakce ... ano Michale, dokonalé Bugatti Atlantic ... a bylo tam toho více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 příšče jedu taki! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 ked vidim tie pateky..mozes mi popisat pocit ake je to drzat ich??? napr ked porovnas ked mas v ruke rolady napr ci je v tom pocitovy rozdiel No určitě v tom je obrovský pocitový rozdíl... z žádných hodinek kromě Pateků se mi nerozklepaly ruce a září z nich šílený respekt... Rolex moc takových emocí nevyvolává :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 a další....Ach, Mercedes G, auto mejch snu. To jednou musim mit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 24. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 příšče jedu taki! tak můžeme příští rok udělat sraz ve Frankfurtu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Ach, Mercedes G, auto mejch snu. To jednou musim mit... Je nádherné a hlavně v AMG... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Jakože auta dobrý, ale ukaž raději ty hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IKAROS Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Pekné foto postrehy! Ďakujeme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Na hodinky kašli, určo bude vlákno, ukazuj další auta, ten výběr je excelentní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Jakože auta dobrý, ale ukaž raději ty hodinky. Tak jedna pro tebe Peťo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Na hodinky kašli, určo bude vlákno, ukazuj další auta, ten výběr je excelentní Vlákno určitě bude... Tady jsou nějaké další fotky.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Tak jedna pro tebe Peťo. Díky.Tenhle typ Nautilů bych asi fakt snesl. A najednou mi nevadí ani ty panty.Dokonce se mi líbí tak moc, že jsem si znova prohlížel klasické Nautily jestli jsem třeba za týden nedospěl. A ne. Buď přesně tyto a nebo žádné, alespoň zatím.Díval jsem se i na ty s jinýma komplikacema a stejně jako už v mnoha jiných případech musím konstatovat, že až na vyjímky máme s tebou a tátou velmi podobný vkus.Už jste zjišťovali jak to máme s těma příbuznýma? Kdyby jsi někdy v budoucnu zjistil, že tě třeba nebaví, dej mi vědět. A neříkej že ne. Aqanauty jsi mi před měsícem taky nechtěl pustit. Upraveno 24. září 2013 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Ty "sochy" aut, motorek atp. mi tam mezi tou krasou prijdou jak pest na oko Ale jinak paradni fotky aut i hodinek, jako obvykle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Jestli bude extra vlákno na cibule, tak sem frkej auta! Nějak jsem pořád nezaregistroval žádnej Land Rover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Je nádherné a hlavně v AMG... :-)Jj je to super auto, ale G v AMG mi příjde totálně "proti přírodě":vyrobit dokonalé terénní auto, dokonale hranaté, tedy dokonale neaerodynamické (fuj to slovo se nedá ani napsat, natož vyslovit), a pak tam lupnout skoro šestilitrový motor, a chtít, aby to jelo 270? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 No a co potom G65... Jenže když to sovět a ahmed kupujou jak housky na krámě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 hmm..keby u nas stal benzin ako tam tiez by som skocil aspon minimalne po G500 lebo s ladenymi vyfukmi ma zvuk ako amg...ale su to jedny z mojich dream cars..C63 AMG alebo G55 AMG popripade 500....ale obavam sa ze ked si to kupim stanem sa prvym a zaroven aj poslednym majitelom..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se