Exiztence Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Jojo A110 je pecka někde mam doma model, tady je super video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Nádherná kára, nikdy jsem něco takového neviděl.Někdy se objeví na historické Rallye. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 ...od dětsví, kdy jsem měl krásný bílý model, mě drží Renault Alpine 110. Alpine je legenda ( skvělé auto ) ? škoda, že pak zapomněli dělat pořádné auta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Jojo A110 je pecka někde mam doma model, tady je super video: super video ? pořád jsem čekal, kdy se jim v protisměru za zatáčkou objeví kamion ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 No právě .. s pořádnou rukou :-), ale měl jsem nedávno na ruce od Gase ty Plastiki a zas tak velké mi to nepřišlo. Dej tomu čas. Je to velký, oboje. Já mám někde 19,5 cm a ty inženýry jsou na hraně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 (upraveno) Dej tomu čas. Je to velký, oboje. Já mám někde 19,5 cm a ty inženýry jsou na hraně Asi máš pravdu.. Pro mě zřejmě teď žádné IWC nejsou... Jedině Portuguese 7 days :-) Upraveno 23. prosince 2013 uživatelem st1g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Alpine je legenda ( skvělé auto ) ? škoda, že pak zapomněli dělat pořádné auta ? Tohle je nejhezčí auto, který jezdilo rally. Hubáček a jeho modrá Alpina pro mě ikona z dětství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 ta tam tehdy zářila ? vypadala jako z jiného světa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 24. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 25. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 (upraveno) CHRISTOPHE CLARET Collection ?? hodinářská ruleta ? trochu složité, trochu kýčovité ? určitě ale práce a hodinařina hodná obdivu ... Upraveno 25. prosince 2013 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 26. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 DNEŠNÍ NÁVŠTĚVA U KAMARÁDA : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 PANERAI Luminor Submersible 1950 3 Days Power Reserve Automatic BRONZO PAM 507 výlet do vinného sklípku ? nejvhodnější doplněk na ruku ? od listopadu v prodeji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Perfektní fotky,Pavle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Perfektní fotky,Pavle díky Marceli ? na dalším srazu nesmíš chybět, připijeme si na nový rok ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Není za co Pavle.To vlákno to zde dosti oživilo,ať si říká-píše,kdo chce-co chce. Příští sraz snad výjde......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Uz jsou doma??. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Uz jsou doma??. nejsou ? museli na mně omylem zapomenout ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Krasne foto. To jsou tvoje ? Jestli jo, mel by si fotit vic. bohužel nejsou moje ? kdyby byly, tak bych určitě fotil od rána do večera ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 dnes příjemné setkání s Rodkopfem ( ZENITH ) a návštěva obchodu ( OMEGA ) ... dvoje krásné hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 BOVET 1882 ? DESIGNED BY pininfarina ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se